کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی
سرخط خبرها

کاهش وزن با آلوخشک

  • کد خبر: ۹۰۴۲۴
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۰
کاهش وزن با آلوخشک
مطالعات جدید نشان می‌دهد افرادی که آلو خشک مصرف می‌کنند بیشتر از  سایر افرادی که میان وعده‌های دیگری را انتخاب می‌کنند، دچار کاهش وزن می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، تیمی ازمحققان دانشگاه لیورپول در مطالعات جدید خود دریافتند که خوردن آلو  به افراد کمک می کند تا اشتهای خود را به طرز بهتری کنترل کرده و کالری کمتری مصرف کنند. این تحقیقات همچنین نشان داد افرادی که آلو خشک مصرف می کنند بیشتر از  سایر افرادی که میان وعده‌ های دیگری را طی یک آزمایش ۱۲ هفته‌ای انتخاب کرده بودند، دچار کاهش وزن شدند.

پروفسور جیسون سی جی هالفورد، رئیس انجمن اروپایی مطالعات چاقی (EASO)، در این رابطه می ‌گوید: مطالعات فوق نشان می ‌دهد که مصرف میوه‌ های خشک می ‌توانند هم باعث سیری شده و هم در رژیم غذایی در طول مدیریت وزن گنجانده شوند.

گفتنی است محققان تاثیر خوردن آلو را در دو مرحله بررسی کردند:‌ در مرحله اول، واکنش شرکت کنندگانی که در طول آزمایش آلو، کشمش یا آب نبات های ژله ای می خوردند، مورد مطالعه قرار گرفت.

اعضای این تیم پژوهشی دریافتند افرادی که آلو می خورند معمولاً کمترین کالری را در وعده غذایی بعدی خود مصرف می کنند. این افراد همچنین گزارش کردند که در طول روز کمتر احساس گرسنگی داشته و بعد از غذا نیز احساس سیری بیشتری دارند و احساس می کنند که نمی توانند حجم زیادی از غذا را طی یک وعده بخورند.

از سوی دیگر این مطالعات نشان داد خوردن آلوی خشک، کاهش وزن را آسان ‌تر می‌ کند. پژوهشگران در فاز دوم مطالعات خود، به بررسی و مطالعه میزان وزنی که هر فرد پس از تکمیل یک برنامه کاهش وزن ۱۲هفته ای از دست داده بود پرداختند. آنها داوطلبان را به دو گروه تقسیم کرده و یک گروه آلو خشک را به عنوان میان وعده روزانه خود می خوردند و گروهی دوم، سایر میان وعده های سالم را دریافت کردند اما این گروه می توانستند هر میان وعده ای را که می خواستند از بین گزینه های متعددی انتخاب کنند.

اگرچه محققان می گویند که تفاوت کاهش وزن بین دو گروه از نظر کل وزن از دست رفته معنی دار نبود، اما این نتایج نشان می دهد که شرکت کنندگان در گروه مصرف کنندگان آلو به طور متوسط کمی بیشتر وزن کم کردند. 

آندری ان جیانکولی (Andrea N. Giancoli)، مشاور تغذیه در این رابطه  می گوید: مطالعه فوق نشان می ‌دهد که مواد غذایی مانند آلوی خشک که جز مواد غذایی مغذی متراکم محسوب می شوند، می ‌توانند به دلیل اثرات مطلوبشان بر احساس سیری و کنترل اشتها، به عنوان جانشینی برای سایر میان وعده ها معرفی شوند.

 اگرچه آلوخشک بیشتر به عنوان یک چاشنی غذایی و درمانی برای یبوست استفاده می شود اما محققان می گویند که قرار دادن یک کاسه از آلوی خشک در کنارتان می تواند شما را از پرخوری در روزهای تعطیل نجات دهد. شرح کامل این پژوهش و یافته های به دست آمده از آن در آخرین شماره مجله تخصصی Nutrition Bulletin منتشر شده است.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->