تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دانش‌آموز هراتی در فهرست ۲۵ زن تأثیرگذار جهان قرار گرفت | تلاش ما برای حقوق زنان ادامه دارد

  • کد خبر: ۹۰۵۲۱
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۹
  • ۳
دانش‌آموز هراتی در فهرست ۲۵ زن تأثیرگذار جهان قرار گرفت | تلاش ما برای حقوق زنان ادامه دارد
ستوده فروتن، دانش‌آموز ۱۵ ساله هراتی در فهرست ۲۵ زن تأثیرگذار جهان روزنامه معتبر «فایننشال تایمز» در سال ۲۰۲۱ قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ستوده فروتن دانش‌آموز دختر هراتی که چندی پیش سخنان او خطاب به طالبان در فضای مجازی وایرال شد، از جامعه جهانی می‌خواهد که زنان افغان را در راستای دسترسی به حق آموزش و کار در زیر سلطه‌ی طالبان تنها نگذارد.

اینجا ببینید:

تعداد بازدید : 422

او می‌گوید: «تصور نمی‌کردم که نام من در فهرست یک روزنامه معتبر منتشر شود و حالا خیلی خوشحال هستم. تلاش و مبارزه‌ من برای حقوق زنان و دختران ادامه دارد و ما زنان باید به حق کار و آموزش دسترسی داشته باشیم و جامعه جهانی باید ما را همکاری کند.»

ستوده تأکید می‌کند که تلاش‌هایش در راستای بازگشایی دوباره مدارس و دانشگاه‌ها به روی دختران شدت خواهد گرفت؛ زیرا به‌گفته‌ی او، طالبان باید اجازه آموزش را برای دختران و زنان بدهند.

ستوده فروتن در اعتراض به مسدودماندن مدارس دخترانه در حضور مقام‌های محلی طالبان در هرات سخنرانی کرده بود و ویدیوی سخنرانی این نوجوان در شبکه‌های اجتماعی بازتاب زیادی داشت.

بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی از شجاعت ستوده ستایش کرده بودند و حالا نام این دختر در فهرست روزنامه معتبر «فایننشل تایمز» در کنار نام‌های نانسی پلوسی، رییس کنگره ایالات متحده امریکا، اوکونجو لویلا، رییس سازمان تجارت جهانی، اسکارلت جوهانسون، بازیگر سینما ‌و برخی دیگر از زنان تأثیرگذار جهان قرار گرفته است.

ملالی یوسف‌زی، برنده جایزه صلح نوبل در مورد ستوده فروتن در روزنامه «قایننشل تایمز» نوشته است: «او [ستوده فروتن] در مقابل اقدامات طالبان اعتراض کرد و خواستار بازگشایی مدارس دختران در هرات شد. شجاعت و قدرت وی، مقام‌های طالبان در هرات را متقاعد کرد تا به دختران جازه رفتن به مکتب را بدهند.»

منبع: اطلاعات روز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۴
0
2
مبارکت هم وطن عزیز خداوند متعال این پیروزیه قصمت همه بکنه ❤️❤️❤️❤️
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۶
0
1
ما شاءالله به خاهر محترم مبارک ?♥♥♥♥
حکمت الله طاهری
Bangladesh
۱۸:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۹
0
1
آفرین خواهر،
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->