اجرای کامل قانون عوارض آلایندگی در مشهد از ابتدای آذرماه عبور شهرداری مشهد از سال سخت مالی با ۸ راهبرد جدید| سازمان‌های شهرداری از هزینه‌محوری به درآمدزایی رسیدند درباره سرشماری نفوس مشهد که سال ۱۲۵۷ انجام شد، اما سال ۱۳۸۲ انتشار یافت | فراموشی ۱۲۵‌ ساله! بهره‌برداری از سکو‌های دوم فاز اول خط ۳ متروی مشهد| افزایش ساعات سرویس دهی فردا (۱۹ آبان ۱۴۰۴) آب مناطقی از مشهد، ۶ ساعت قطع می‌شود محاسبه کرایه سرویس مدارس در مشهد آنلاین شد کلنگ‌زنی پایگاه اورژانس شماره ۷۳ در بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد سازمان مپ مشهد با تحول کیفی، بوروکراسی اداری را ۵۰ درصد کاهش داد تحقق ۵۰ درصدی درآمد‌های شهرداری مشهد در حوزه درآمد‌های عمومی و املاک + فیلم تداوم اجرای پروژه‌های شهری در مشهد با وجود محدودیت‌های اقتصادی قیمت امروز پول افغانی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) ضرورت بازتعریف کیفیت در مدیریت شهری مشهد قلندرشریف: شهرداری با روش‌های جدید درآمدی و مدیریت املاک، به‌دنبال حل مشکلات مالی شهری است توسعه ۷۰۰ کیلومتری زیرساخت فیبر نوری در مشهد طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ دبیرکل سابق ناتو: خروج آمریکا از افغانستان بزرگ‌ترین شکست ناتو است افزایش آلودگی هوا در مشهد | شاخص به ۱۲۰ رسید و برخی مناطق در وضعیت هشدار (یکشنبه، ۱۸ آبان ۱۴۰۴) هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) آیا آب در مشهد هم جیره‌بندی خواهد شد؟ قلندرشریف: مرکز تخصصی دندان‌پزشکی شهرداری مشهد در مسیر ارتقای رفاه پرسنل، افتتاح می‌شود + آدرس ۳ ایستگاه شارژ خودروی برقی در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد
سرخط خبرها

پیگیری ردیف بودجه ملی زیارت برای مشهد | مطالبه ۲۱ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد از دولت

  • کد خبر: ۹۰۶۸۷
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۳
پیگیری ردیف بودجه ملی زیارت برای مشهد | مطالبه ۲۱ هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد از دولت
رییس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد بااشاره به اهمیت اختصاص بودجه ملی زیارت برای مشهد گفت: نوع خدماتی که در مشهد ارائه می شود نیز ملی و بین المللی است

به گزارش شهرآرانیوز، حسین حسامی، رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به ضرورت پیگیری ردیف بودجه ملی زیارت مشهد گفت: در حال حاضر حدود ۲۱ هزار میلیارد تومان، مطالبه دولتی وجود دارد که امید داریم با حمایت‌های دولتی بتوانیم این مطالبه خود را وصول کنیم.

حسین حسامی با بیان این مطلب، اظهار کرد: مشهد یک شهر ملی و فراملی است، شعاری که ما در شورای ششم برای مشهد انتخاب کرده ایم، مشهد الرضا (ع)؛ جهان شهر برکت و کرامت است.

وی ادامه داد: زمانی که سخن از جهان شهر بودن مشهد به میان می‌آید، باید به ابعاد و مولفه‌های آن اهمیت داد؛ برای اینکه یک شهر به جهان شهر تبدیل شود، باید زیرساخت‌ها و ملزومات آن ایجاد شود.

رییس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: با حرف و شعار به جهان شهر تبدیل نخواهیم شد در حوزه دیپلماسی شهری، ارتباطات بین المللی، حوزه‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی باید یکسری شاخص‌هایی را مدنظر قرار دهیم تا به جهان شهر تبدیل شویم.

حسامی افزود: مشهد الرضا (ع) سالیانه پذیرای ۳۰ میلیون نفر زائر است که حدود ۴ میلیون نفر از این افراد زائرین خارجی را تشکیل می‌دهند؛ باید زمینه‌های لازم برای ورود گردشگران را فراهم آوریم.

وی با بیان اینکه درآمد‌های شهر مشهد محلی، اما هزینه‌ها ملی است، تاکید کرد: نوع خدماتی که در مشهد ارائه می‌شود نیز ملی و بین المللی است؛ این نوع خدمات ما باید در بودجه ملی دیده شود؛ لذا یکی از مواردی که شورای ششم برای آن از دولت و مجلس محترم در حال مطالبه است، این بوده که بتوانیم یک ردیف بودجه ملی برای مشهد داشته باشیم.

ستاد عالی مشهدالرضا (ع) تشکیل شود

رییس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه مشهد مستلزم ایجاد یک ستاد عالی تحت عنوان مشهد الرضا (ع) است، تصریح کرد: پیشنهاد من این است که این ستاد با حضور استاندار خراسان رضوی، نمایندگان وزرات خانه ها، اعضای شهر، شهردار، نمایندگان مجلس و مدیران ارشد استان تشکیل شود تا پیگیر موضوعات ملی باشیم که یکی از همین موضوعات پیگیری ردیف بودجه ملی و زیارت برای مشهد است.

حسامی بیان کرد: همچنین در کنار این موارد، حدود ۲۱ هزار میلیارد تومان، مطالبه دولتی وجود دارد که امید داریم با حمایت‌های دولتی بتوانیم این مطالبه خود را وصول کنیم؛ زیرا با بودجه‌ای که ما برای سال ۱۴۰۱ پیش بینی کرده ایم، فقط می‌توانیم امور جاری شهر را مدیریت کنیم؛ اگر می‌خواهیم شاهد اتفاق خاصی در شهر باشیم باید به بودجه کلان تری دسترسی پیدا کنیم.

وی اضافه کرد: تمامی موارد مذکور باید در کنار ایجاد درآمد‌های پایدار رقم بخورد؛ ما نباید تمامی اقدامات خود را معطوف به بودجه ملی قرار دهیم.

رییس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد خاطرنشان کرد: ما باید به سمت و سوی ایجاد روش‌های نوین تامین مالی گام برداریم و در این راه از مشارکت‌های مردمی نیز نهایت بهره را ببریم؛ باید در حوزه ایجاد سرمایه گذاری در شهر روش‌های خاصی را اتخاذ کنیم و زمینه‌های لازم برای ایجاد اعتماد در بین سرمایه گذاران را فراهم کنیم.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->