هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴) آیا اینترنت استارلینک در ایران فعال می‌شود؟ | کمک ایلان ماسک به رژیم صهیونیستی؟!
سرخط خبرها

شاید کُت‌های آینده از قارچ ساخته شوند!

  • کد خبر: ۹۰۹۰۱
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۱
شاید کُت‌های آینده از قارچ ساخته شوند!
دانشمندان با استفاده از قارچ، جایگزینی گیاهی برای چرم ساخته اند که جنس و ظاهر آن مشابه چرم واقعی است.

به گزارش شهرآرانیوز - دانشمندان با استفاده از قارچ، جایگزینی گیاهی برای چرم ساخته اند که جنس و ظاهر آن مشابه چرم واقعی است.

این چرم با استفاده از میسیلیوم (mycelium) قارچ در شرکت مواد زیستی واقع در سان فرانسیسکو تولید شده است. میسیلیوم به توده‌ای از نَخینه‌های یک قارچ گفته می‌شود.

این ماده جدید، اثرات زیست محیطی کمتری نسبت به چرم واقعی دارد و تولید آن اخلاقی‌تر است. این شرکت با صنعتگران حوزه چرم که متخصص در حوزه تولید چرم بودند، همکاری کرده است تا چرم گیاهی را به گونه‌ای تولید کند که نتوان آن را از چرم واقعی تمیز داد.

البسه‌ای که در آن‌ها میسیلیوم به کار رفته است، زیست تخریب پذیر هستند و می‌توانند به طور بالقوه جلوی آثار مخرب "مد سریع" (fast fashion) را بگیرند. "مد سریع" نوعی از فشن است که هدف آن تولید انبوه پوشاک در کمترین زمان و با کمترین هزینه بدون در نظر گرفتن عواقب زیست محیطی و اجتماعی است.

دکتر "مت اسکالین" (Matt Scullin) مدیرعامل شرکت "MycoWorks" در گفت وگویی با گاردین گفت: این چرم جنسی مشابه چرم حیوانی دارد.

چرم گیاهی را می‌توان با بازیافت محصولات جانبی کم هزینه کشاورزی و جنگل داری تولید کرد.
فناوری "Fine Mycelium" که به وسیله شرکت "MycoWorks" به ثبت رسیده است برای رشد قارچ‌ها طی چند هفته استفاده می‌شود. به گفته این شرکت، این چرم گیاهی، جنس و ظاهری مشابه چرم واقعی دارد، اما از نظر دوام و استحکام از آن بهتر است.

فناوری به کار رفته در تولید این چرم، میسیلیوم‌ها را در طول رشد بهبود می‌بخشد تا به استحکام و دوام بی نظیری دست یابند. محصول نهایی "ریشی" (Reishi) نام دارد که به وسیله شرکت "Curtidos Badia" در اسپانیا دباغی و تکمیل می‌شود.

شرکت سازنده این چرم آن را جایگزین چرم واقعی نمی‌داند، بلکه محصول خود را یک ماده کاملا جدید با ویژگی‌های منحصر به فرد معرفی می‌کند. به طور معمول چرم از حیواناتی مثل گاو، گوسفند، بره، بز، اسب، بوفالو، خوک و حتی آبزیانی مثل فوک، نهنگ و تمساح تهیه می‌شود. چرم تهیه شده از موجودات زنده، علاوه بر غیراخلاقی بودن، مشکلاتی مانند جنگل زدایی و انتشار گاز‌های گلخانه‌ای در پی دامداری به همراه دارد. محصولات چرمی سازگار با محیط زیست برای افراد وگان نیز مناسب خواهد بود.

این افراد از گوشت حیوانات و هیچ یک از فرآورده‌های مرتبط با حیوانات مانند عسل، لبنیات و چرم استفاده نمی‌کنند.
اولین کیف پول ساخته شده از چرم گیاهی در سال ۲۰۱۹ از سوی "استلا مک کارتنی" (Stella McCartney) رونمایی شد و این چرم راه خود را به دنیای مد باز کرده است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->