کیفرخواست علیه قاتل الهه حسین‌نژاد صادر شد زلزله ۴.۲ ریشتری پیرانشهر را لرزاند (۹ تیر ۱۴۰۴) وضعیت تامین شیرخشک در سراسر کشور مطلوب است راهکارهای مقابله با ریاکاری و نفاق | زندگی پشت نقاب دورویی تاکید شخصیت‌ها بر حفاظت از میراث فرهنگی حین جنگ شهادت ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران مرگ تلخ یک بدنساز درپی سرقت موبایل | سروش ستوده قربانی این حادثه کیست؟ + فیلم کشف لاشه قوچ وحشی در شاهرود (۹ تیر ۱۴۰۴) حسین خانزاده، بهترین سرویس زن لیگ ملت‌های والیبال تمدید ۲۴ ساعته لغو پرواز‌های فرودگاه امام (ره) و مهرآباد (۹ تیر ۱۴۰۴) همکاری آموزش و پرورش و دادگستری برای کاهش آسیب‌های اجتماعی ضرورت مراقبت از کودکان در دنیایی که به سرعت دیجیتالی می‌شود آغاز فرایند آفت‌زدایی ۲۰۰ هکتار از بوستان جنگلی سرخه‌حصار در نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس جمهور مطرح شد: تهیه کارزار اعتراض به واگذاری بانک رفاه کارگران وزیر آموزش و پرورش: پیروز حقیقی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، ایمان بود نه تجهیزات هشدار در مورد خطر صندلی‌های داغ اتومبیل برای کودکان در فصل گرما پیدا کردن ۱۸۸ شهید توسط تیم‌های آنست هلال احمر در پی حملات اسرائیل به ساختمان‌های مسکونی وزیر میراث فرهنگی: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، آسیبی به گنجینه ملی کشور نزده است ثبت ۱۹ میراث عاشورایی استان گیلان در فهرست آثار ملی پژمان‌فر: باید با دریافت شهریه غیرمجاز در مدارس برخورد شود آمادگی شستا برای مشارکت در بازسازی منازل تخریب‌شده در جنگ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۹ تیر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع طوفان گردوخاک در نواحی بادخیز جنوبی استان تور مجازی کاخ نیاوران در زمان تعطیلی مجموعه فعال شد رئیس سازمان اورژانس کشور: در جنگ ۱۲روزه، ۱۰ هزار مأموریت انجام شد | ۷ بیمارستان مورد حمله قرار گرفت حذف ۲۹ مدرسه سنگی و فرسوده در کلات، گامی مهم در تحقق عدالت آموزشی گلایه استاندار اصفهان از یونسکو: سکوت این سازمان دربرابر تجاوز به میراث فرهنگی ایران فراموش نخواهد شد بررسی طرح ارتقای حفاظتی دریاچه «تار و هویر» در شورای عالی محیط زیست اجرای طرح «یادگیری وظیفه‌مدار» در مقطع متوسطه فنی‌وحرفه‌ای | فایده این شیوه چیست؟ طرح تشدید مقابله با مؤسسات حقوقی غیرمجاز در مشهد اجرا می‌شود
سرخط خبرها

افزایش احتمال ابتلا به آلزایمر با مصرف کربوهیدرات بعد از ناهار

  • کد خبر: ۹۱۰۰۳
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۰
افزایش احتمال ابتلا به آلزایمر با مصرف کربوهیدرات بعد از ناهار
مصرف نکردن بعضی مواد غذایی بعد از ناهار از نکات مهم سلامتی است که بسیاری به آن بی توجه هستند نکاتی که از دلایل بروز برخی بیماری‌ها محسوب می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، شاید برایتان غیر قابل باور باشد، اما شما در طول روز انتخاب‌های مختلف غذایی دارید که اگر این انتخاب‌ها را اشتباه انجام دهید، ممکن است احتمال ابتلا به مشکلات بزرگی مثل آلزایمر برای شما افزایش پیدا کند.

خطر مصرف کربوهیدارت بالا بعد از ناهار

عادت اشتباهی که اغلب پس از وعده ناهار داریم، مصرف کربوهیدارت بالا پس از این وعده غذایی است که عوارضی بدنبال دارد شامل:

افزایش خطر ابتلا به آلزایمر
مصرف میان وعده با کربوهیدرات بالا بعد از ناهار باعث افزایش خطر آلزایمر می‌شود. طبق مطالعات انجام شده در کشور‌های بزرگ دنیا، غذا‌هایی که کربوهیدرات خیلی زیادی دارند، خطر ابتلا به آلزایمر را در بلند مدت افزایش می‌دهند.

این تحقیقات مورد آنالیز و تجزیه قرار گرفته اند و بیش از ۹ هزار شرکت کننده از سن ۶۵ سال به بالا در این آزمایشات شرکت کردند و به این نتیجه رسیده اند که این مواد غذایی‌ می‌تواند تا حد زیادی عامل ابتلا به آلزایمر باشد و ارتباط بین شاخص گلایسمیک و آلزایمر را به اثبات رساندند که معمولاً مصرف میان وعده‌ها بعد از ناهار بیشترین خطر را دارد.

ایجاد التهاب در دراز مدت
مصرف میان وعده حاوی کربوهیدرات بالا باعث افزایش گلوکز و عامل ایجاد التهاب در بلند مدت خواهد بود. طبق اطلاعات جمع آوری شده، محققان بر این باور هستند میان وعده‌هایی که بین وعده‌های اصلی استفاده می‌شوند، سطح بالایی از فشار اکسیداتیو را در بدن به وجود می‌آورند و هضم آن‌ها دشوار می‌شود و در نتیجه استفاده از این مواد که قند، شکر و کربوهیدرات بالایی دارند، مانند نوشابه، عامل یجاد مقاومت به انسولین در طولانی مدت است که سطح گلوکز را خیلی بالا می‌برد و باعث التهابات مزمن شده و خطر آلزایمر را افزایش می‌دهد.

کربوهیدرات در بین وعده‌ها معمولاً به سختی هضم و گوارش پیدا می‌کند. همچنین ترتیب مواد غذایی که استفاده می‌کنید، باعث تغییرات در شاخص گلایسمیک می‌شود و مقاومت به انسولین را تحت تاثیر قرار می‌دهد.


افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی
مطالعات دیگر ارتباط بین میان وعده‌ها با کربوهیدرات بالا و افزایش خطر مرگ و بیماری قلبی را مشخص کرده اند. این آزمایش‌ها حداقل در طول ۳۰ سال بررسی شده است و مرد‌ها و زن‌ها را در سنین مختلف مورد بررسی و آزمایش قرار دادند و متوجه شدند افرادی که گروه‌های متنوع غذایی را استفاده می‌کنند و در طول روز میان وعده‌های متفاوت می‌خورند، وضعیت بهتری دارند.
معمولاً این افراد در طول روز از غلات، میان وعده‌های حاوی نشاسته، میوه و لبنیات استفاده می‌کردند، اما کسانی که فقط از میان وعده‌های حاوی نشاسته مصرف می‌کردند، ۵۰ تا ۵۲ درصد خطر بیشتری برای مرگ و میر داشتند و احتمال بیماری قلبی عروقی در آن‌ها بیشتر بود.

راه حل چیست؟

راهکار سالم این است؛ وعده‌هایی بخورید که باعث تعادل کربوهیدرات با فیبر، چربی و پروتئین می‌شود. متخصصان بر این عقیده هستند که بسیار مهم است شما در انتخاب وعده‌های غذایی دقت کنید و غذا‌هایی را انتخاب کنید که میزان پروتئین، فیبر، کربوهیدرات و چربی در آن‌ها تعادل داشته باشد و در نتیجه باید تنوع مواد غذایی را رعایت کنید. خوردن غذا‌هایی حاوی کربوهیدرات پیچیده و تعادل آن‌ها از لحاظ پروتئین، چربی و فیبر باعث می‌شود که قند خون تنظیم شود.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->