۱۳۰ موکب خراسان رضوی برای خدمت به زائران اربعین در عراق برپا شده است دوغارون آماده میزبانی دوباره از زائران افغانستانی اربعین حسینی نجات معجزه‌آسای مادر باردار توسط تیم مراقبت‌های ویژه بیمارستان قائم(عج) مشهد ۷۶ درصد سرطان‌های معده ناشی از این باکتری پنهان است اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) آیا یک رژیم سخت برای حفظ کاهش وزن مفیدتر است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای برای زائران اربعین «سماور زغالی» سارقان حرفه‌ای منازل را در خیابان رسالت مشهد لو داد دستگیری سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز در مشهد حمایت ۵۰۰ میلیون تومانی از رساله‌های دکترا رشد بی‌ضابطه بلاگری میان جوانان ایرانی یک فرصت است یا تهدید؟ عملیات غافلگیرانه کلانتری نجفی مشهد: دستگیری زورگیر سابقه‌دار در حین استعمال مواد + کشف ۲ سلاح شبه‌جنگی و انبوه اموال سرقتی ایجاد کانون گرد و غبار با کم آبی و خشک شدن تالاب‌ها طرح مجلس برای مقابله با زیرمیزی پزشکان در حال نهایی شدن است حفظ سلامت قلب در گرمای تابستان الزامی است دیسک گردن می‌تواند عامل درد گوش باشد دستگیری متهم به ۲۱۱ فقره سرقت خودرو پراید در مشهد (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) محمدحسین امید رئیس دانشگاه تهران شد + بیوگرافی آیا ادارات اصفهان در روز‌های ۱۵ و ۲۲ مردادماه ۱۴۰۴ تعطیل است؟ ۱۴ مورد غرق‌شدگی در استخر‌های کشاورزی و منابع آبی غیرمجاز از ابتدای سال ۱۴۰۴ در مشهد وزیر آموزش و پرورش: تغییر ریل آموزش و پرورش با تحول در برنامه‌درسی آغاز می‌شود پلیس تهران: کشف ۳۴ جسد از یک خانه در سعادت آباد صحت ندارد (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) توصیه‌های دارویی که زائران اربعین باید جدی بگیرند درد‌های گردن و کمر در کمین افراد پشت‌میزنشین و مشاغل سنگین این غذا‌ها فشار خون شما را تنظیم می‌کنند ۲۷۷ زندانی خراسان رضوی در قالب «پویش نذر حسینی» آزاد شدند آیا مصرف بیش از حد میوه باعث چاقی می‌شود؟ افراد بی‌خواب مستعد افسردگی هستند علت عدم پرداخت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چیست؟
سرخط خبرها

آخرین آمار کرونا تا ۱۶ آذر ۱۴۰۰ | فوت ۷۹ بیمار کرونایی جدید در ۲۴ ساعت گذشته

  • کد خبر: ۹۱۱۲۱
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۱
آخرین آمار کرونا تا ۱۶ آذر ۱۴۰۰ | فوت ۷۹ بیمار کرونایی جدید در ۲۴ ساعت گذشته
وزارت بهداشت امروز (دوشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۰) جدیدترین موارد ابتلا و فوتی ناشی از کرونا در ۲۴ ساعت گذشته را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از دیروز تا امروز ۱۶ آذر ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳ هزار و ۵۱۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵۸۴ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۱۴۱ هزار و ۳۳۵ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۵ میلیون ۹۳۶ هزار و ۹۷۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

سه هزار و ۲۱۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۳۹ میلیون و ۵۲۳ هزار و ۷۴۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۲ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۹ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۵۳ شهر در وضعیت زرد و ۲۸۴ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->