نماینده مردم خواف در مجلس از اختصاص هزار میلیارد ریال برای تکمیل زیرساخت‌های مرز شمتیغ خبر داد مدیرعامل راه‌آهن از راه‌اندازی اولین قطار مسافربری مشهد_ هرات در آینده نزدیک خبر داد طالبان به‌مناسبت عید قربان، ۴ روز تعطیلی عمومی اعلام کردند رئیس مرکز امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور: ما می‌گوییم آن‌هایی که قانونی‌اند، بمانند روزانه ۸۰۰ تُن کالا از مرز ماهیرود به افغانستان صادر می‌شود مهاجرستیزی در جامعه ایران عمومیت ندارد | نگاه به مهاجران قانونی ظرفیت‌محور نیست والی فراه: سفر به خراسان جنوبی پربار و سازنده بود حداد عادل: باید زبان فارسی را در هند و افغانستان حفظ کنیم کابل و اسلام‌آباد در تلاش برای احیای روابط | استقبال طالبان از ارتقای روابط دیپلماتیک با پاکستان نماینده مردم مشهد در مجلس: برخورد هیجانی با حضور دانش‌آموزان اتباع به بحران آموزشی منجر می‌شود افغانستان در سید یک قرعه کشی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ قرار گرفت + جزئیات رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس: حضور اتباع بیگانه در کشور باید براساس نیاز و موقتی باشد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) رشد ۷ درصدی دارایی سرمایه‌گذاران خارجی در بورس ایران | افغانستانی‌ها پیشتاز استاندار فراه افغانستان وارد خراسان جنوبی شد مردم افغانستان جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند گروه هکری افغان دراگنز وب‌سایت چند وزارتخانه طالبان را هک کرد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (جمعه ۹ خرداد ۱۴۰۴) کمک‌های سازمان ملل از طریق راه آهن خواف-هرات به افغانستان رسید + فیلم آخرین مهلت دریافت نوبت برای خروج اتباع غیرمجاز اعلام شد
سرخط خبرها

اطلاعیه سرکنسولگری ایران در هرات درباره ویزای جهانگردی

  • کد خبر: ۹۱۱۳۸
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۳
اطلاعیه سرکنسولگری ایران در هرات درباره ویزای جهانگردی
سرکنسولگری ایران در هرات در اطلاعیه‌ای از ارتقای نوبت دهی ویزای جهانگردی ایران از یک هفته به یک ماه خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در این اطلاعیه آمده است:

به اطلاع عموم علاقمندان سفر به جمهوری اسلامی ایران رسانیده میشود با توجه به ازدحام بیش از حد متقاضیان دریافت روادید جهانگردی تغییراتی با هدف ایجاد تسهیلات بیشتر برای شهروندان محترم افغانستان ایجاد شده که به شرح زیر اعلام میگردد.

۱- امکان ثبت نام و دریافت روادید جهانگردی در سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در شهر هرات ازساعت ۸ صبح روز شنبه آغاز و متناسب با سهمیه تعیین شده برای روزهای ۲۰ آذرماه تا ۲۰ بهمن ماه سال جاری انجام خواهد پذیرفت .

ثبت نام تنها از طریق سامانه E VISA به آدرس انجام خواهد پذیرفت.و هر فرد می تواند با مراجعه مستقیم به این سامانه ثبت نام خود را انجام دهد .

۲-زمان مراجعه به نمایندگی ، تاریخ تعیین شده در برگه ثبت نام خواهد بود..متقاضیان از ساعت ۸ تا یازده و سی دقیقه تاریخ تعیین شده به نمایندگی جمهوری اسلامی ایران به آدرس هرات _ خیابان خواجه علی موفق _ بالاتر از چهار راه آمریت مراجعه نمایند. قابل یاد آوری است که هنگام مراجعه به نمایندگی، در دست داشتن برگه ثبت نام ، کارت واکسن کرونا (حسب مورد یک دز و دو دز که از تاریخ تزریق آن دو هفته سپری شده باشد) و همچنین برگه بیمه نامه مسافرتی معتبر برای طی نمودن مراحل نهایی الزامی می باشد.

۳- انجام تست کرونا در مرکز ایران کلینیک با اعتبار مدت زمان ۹۶ ساعته از شرایط ضروری، برای ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران است.

۴- ثبت نام برای دریافت روادید جهانگردی ج ا ا هیچگونه حقی برای ورود به کشور قلمداد نگردیده و صدور نهایی روادید تابع قوانین جمهوری اسلامی و بعد از تایید کارشناسان این نمایندگی صورت خواهد پذیرفت.

۵-رعایت نظم و انضباط در هنگام ورود و طی مراحل دریافت روادید به ویژه مراجعه در ساعت و تاریخ مشخص شده سرعت و کیفیت خدمات دهی این نمایندگی به شهروندان عزیز افغانستان را ارتقا خواهد داد.

۶- به منظور توسعه نظم و انضباط صدور ویزاهای تجاری ،یکبار ورود،درمانی ،دانشجویی و... همه روزه در نوبت بعد از ظهر از ساعت ۲ الی چهار و نیم عصر (به غیر از پنج شنبه ) انجام می شود.

سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران _ هرات

۱۶ اذرماه ۱۴۰۰

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->