حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی
سرخط خبرها

پیوند بازوی قطع شده در بیمارستان شهید کامیاب مشهد

  • کد خبر: ۹۱۸۸۵
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۴
پیوند بازوی قطع شده در بیمارستان شهید کامیاب مشهد
عمل جراحی پیوند قطع اندام فوقانی راست از میانه بازو بیمار ۵۰ ساله در بیمارستان شهید کامیاب مشهد با موفقیت انجام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، عمل جراحی پیوند قطع اندام فوقانی راست از میانه بازو بیمار ۵۰ ساله در بیمارستان شهید کامیاب مشهد با موفقیت انجام شد.

این عمل جراحی توسط دکتر احسان واحدی، فلوشیپ جراحی دست و میکروسرجری، استادیار گروه جراحی ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و عضو تیم پیوند گروه ارتوپدی این دانشگاه و با همکاری دستیار فلوشیپ جراحی دست و تیم جراحی دست و جراحی پیوند گروه ارتوپدی و همچنین متخصصان بیهوشی و پرستاری بیهوشی و اتاق عمل در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شهید کامیاب مشهد انجام شد.

در همین خصوص دکتر واحدی گفت: بیمار این عمل جراحی یک آقای ۵۰ ساله کارگر بود که در حین انجام کار دچار قطع اندام فوقانی راست از میانه بازو شده بود و بلافاصله بعد از آسیب‌دیدگی به بیمارستان شهید کامیاب مراجعه کرده بود.

وی افزود: بیمار حادثه دیده پس از معاینات اولیه تحت عمل جراحی میکروسکوپی پیوند قرار گرفت و هم‌اکنون که حدود ۳ هفته از زمان عمل جراحی‌اش می‌گذرد خوشبختانه حال عمومی مناسبی داشته و وضعیت مطلوبی در اندام فوقانی راست دارد و جهت انجام اقدامات تکمیلی همچنان تحت نظر است.

فلوشیپ جراحی دست و میکروسرجری و عضو تیم پیوند گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه به انجام موارد متعدد جراحی‌های پیچیده میکروسکوپی و ارتوپلاستیک سرجری در سرویس جراحی دست دانشگاه اشاره کرد و گفت: تاکنون عمل‌های متعددی جهت موارد آسیب‌های شدید دست انجام شده و خوشبختانه نتایج این جراحی‌های بازسازی، در بهبود عملکرد بیماران، جلوگیری از قطع اندام‌ها، کمک به بازتوانی بهینه و برگشت به فعالیت‌های روزمره مشاهده شده است.

دکتر واحدی ضمن اشاره به رعایت زنجیره سرد جهت انتقال اندام، تسریع در انتقال بیمار به مرکز درمانی، هماهنگی مناسب تیم جراحی پیوند و در دسترس بودن تجهیزات میکروسکوپی، تصریح کرد: موارد بسیار زیادی از حوادث در حین انجام کار و همچنین حوادث ترافیکی بوده که متأسفانه منجر به بروز آسیب‌های پیچیده و له‌شدگی دست و اندام‌ها شده و در این خصوص باید بگوییم که اندیشیدن تدبیر جهت کاهش وقوع این حوادث و نظارت بیشتر تأمین اجتماعی جهت کاهش حوادث در حین انجام کار را ضروری می‌دانیم.

وی اضافه کرد: در حال حاضر کمبود‌های زیرساختی و موارد مصرفی میکروسرجری در بیمارستان شهید کامیاب داریم و جهت رفع آن خدمت‌رسانی بهتر و بیشتر به بیماران خواستار کمک فوری مسئولان هستیم.

عضو هیأت علمی گروه جراحی ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: گروه جراحی ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال تحصیلی جاری پذیرش دستیاران فلوشیپ جراحی دست و جراحی زانو را آغاز کرده است، این گروه در گرایش‌های فوق تخصصی ارتوپدی و تروما‌های ارتوپدی مشغول فعالیت آموزشی و پژوهشی و درمانی بوده و پذیرای بیماران ارجاعی شرق و شمال شرق کشور است.

منبع: وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->