اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد همه چیز درباره مراحل و جزئیات اجرای توافق غزه و تبادل اسرا نیکلاس مادورو: وحشیانه‌ترین نسل‌کشی از زمان هیتلر در غزه رخ داده است استقبال رئیس مجمع عمومی سازمان ملل از توافق آتش‌بس | باید به جنگ غزه پایان دهیم رهبر انصارالله: اسرائیل در برابر مقاومت و ایستادگی غزه به زانو درآمد حمایت گوترش از اجرای کامل توافق آتش‌بس غزه ترامپ: اسرائیل نیرو‌های خود را تا خط توافق‌شده عقب خواهد کشید | فکر می‌کنم ایران بخشی از روند گسترده‌تر صلح خواهد بود رهبری در پیامی به اجلاس سراسری نماز: برای ترویج و آموزش نماز باید از ابزار‌های نوین بهره‌گیری کرد بیانیه رسمی حماس درباره توافق آتش‌بس غزه: جنگ به پایان رسید پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعتماد سازی عمومی در سفر‌های استانی | نگاهی به سفر استانی رئیسی به یزد

  • کد خبر: ۹۲۴۲۱
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۴
اعتماد سازی عمومی در سفر‌های استانی | نگاهی به سفر استانی رئیسی به یزد
در روزهای گذشته استان یزد در دوازدهمین سفر رئیس جمهوری و هیئت دولت، میزبان سیدابراهیم رئیسی و همچنین برخی از اعضای کابینه بود. نمایندگان مجلس درباره سفر رئیس جمهور به یزد چه گفتند؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ بازدید سرزده از بعضی واحد‌های تولیدی، بررسی مشکلات مردم، دیدار با اقشار مختلف جامعه و شرکت در جلسه شورای اداری، از مهم‌ترین برنامه‌های رئیس جمهور در سفر به استان یزد بود. رئیسی در بدو ورود به استان یزد، گفت: یزد دارای ظرفیت کشاورزی، صنعتی، معادن بزرگ و از همه مهم‌تر نیروی انسانی متراکم، جوان و آماده کار است، اما متأسفانه زمینه کار آن گونه که باید برای جوانان آن مهیا نیست که باید این ظرفیت را توسعه دهیم و احیا کنیم.

خدمت صادقانه و بی منت، اولویت دولت رئیس جمهور در ابتدای سفر خود به استان یزد به صورت سرزده از کارخانه ریسندگی تعطیل شده خوش ریس یزد بازدید کرد و ضمن انتقاد از تعطیلی این واحد تولیدی گفت: هیچ بانکی حق تعطیل کردن واحد‌های تولیدی را ندارد و باید هر چه زودتر این کارخانه با همت و پیگیری فعال شود.

رئیس دولت سیزدهم همچنین در بازدید سرزده از یک کارخانه برق در یزد گفت: این کارخانه، نمونه یک کار موفق است که توانسته با همت و تلاش به فناوری پیچیده تولید تابلو‌های برق دست پیدا کند. معلوم می‌شود این کارخانه در مقابل تحریم‌هایی که قصد آن، جلوگیری از دستیابی ما به تکنولوژی است، توانسته با همت و تلاش، تابلو‌های برق را با کیفیت برتر ارائه دهد.

رئیسی در بازدید سر زده از نیروگاه خورشیدی فهرج نیز با تأکید بر حمایت دولت از توسعه انرژی پاک در کشور گفت: باید با افزایش و توسعه مزارع تولید انرژی خورشیدی، بخشی از انرژی مورد نیاز کشور را از این راه تأمین کرد.

وی سپس با دستور به وزیر نیرو و استاندار یزد تأکید کرد: این کار موفق را توسعه دهید تا نیاز کشور به انرژی از این طریق جبران شود. وی پس از بازدید از کارگاه احیای بنای تاریخی در یزد گفت: خدمت صادقانه و بی منت، اولویت دست اندرکاران در دولت سیزدهم است. اولویت دولت در استان یزد نیز رفاه عمومی جامعه با استفاده از ظرفیت‌های موجود است.

ترمیم اعتماد مردم به مسئولان

عباس مقتدایی، نماینده اصفهان در مجلس، در گفتگو با «فارس»، درباره نتایج سفر‌های استانی رئیس جمهور گفت: امروز اقشار مختلف نظراتشان را رودررو با رئیس جمهور مطرح می‌کنند که این بسیار ارزشمند است و می‌تواند در تصمیم گیری‌های دولت هم اثرگذار باشد.

وی در ادامه افزود: مردم اکنون بر این باورند که رئیس جمهور به دنبال حل مشکلات است و به این دلیل آقای رئیسی توانسته است گوی سبقت را از رئیس جمهور سابق برباید و به نظر می‌رسد مردم اکنون مطالبات متراکم خود را هم بی صبرانه از رئیس جمهور جدید توقع دارند.

تعیین وزرا به عنوان معین یک یا دو استان

مهرداد گودرزوند چگینی، نماینده رودبار در مجلس، نیز در گفتگو با «فارس»، درباره تأثیر سفر‌های استانی رئیس جمهور گفت: با توجه به مشکلاتی که در استان‌ها وجود دارد، برای اینکه ثمرات مثبت سفر‌های استانی رئیس جمهور بیشتر و بهتر شود، رئیس جمهور و اعضای دولت می‌توانند سه تا چهار روز با توجه به حجم کاری و مشکلات در آن استان بمانند و مشکلات را بررسی کنند. علاوه بر این بهتر است هر یک از وزرا برای پیگیری یک یا دو استان به عنوان معین یک یا دو استان انتخاب شوند و در جلسات هیئت وزیران نیز مشکلات استان مورد نظر را پیگیری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->