وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

از معجون شلغم و عسل برای سرماخوردگی غافل نشوید +طرز تهیه آن

  • کد خبر: ۹۲۶۳۸
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۶
از معجون شلغم و عسل برای سرماخوردگی غافل نشوید +طرز تهیه آن
معجون شلغم و عسل یکی از انواع معجون‌های طب سنتی است که خواص زیادی برای سلامتی بدن دارد و می‌توانید از برخی بیماری‌ها جلوگیری کند. همانطور که می‌دانید طبع شلغم در طب سنتی گرم می‌باشد و به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی شناخته می‌شود. ترکیب شلغم و عسل که آنرا با نام معجون شلغم و عسل می‌شناسیم برای درمان بیماری‌های ویروسی مانند سرماخوردگی بسیار موثر است.

به گزارش شهرآرانیوز، در فصل سرماخوردگی و آنفولانزا، ما داروی مدرن را تحسین می‌کنیم که به ما هدیه‌هایی مانند شربت سرفه و ایبوپروفن می‌دهد. اما طبیعت چیز‌های زیادی برای ارائه دارد. فرهنگ‌های مختلف هزاران سال است که به دنبال درمان در محیط پیرامون خود هستند و فرصت کافی برای آزمون و خطا وجود دارد.

شلغم نوعی سبزی ریشه‌ای به رنگ سبز و سفید یا بنفش و با برگ‌هایی ناصاف و بریدگی‌های زیاد است. ریشهٔ آن غدّه‌ای و به شکل‌های گرد یا دراز به رنگ سفید با لکه‌های بنفش می‌باشد. شلغم نه تنها از نظر داشتن ویتامین و خواص معدنی‌اش ارزنده‌است، بلکه از حیث سایر ویژگی‌های غیر غذایی هم سرآمد بوده و در زمره سبزی‌های مهم شمرده می‌شود.

در دوران قرون وسطی، شلغم به عنوان یک سبزی محبوب که اغلب توسط طبقه پایین اقتصادی مصرف می‌شود، در اروپا مشهور شد. امروزه شلغم به طور گسترده‌ای در غذا‌های متنوع میل می‌شود و به عنوان عضوی از خانواده چلیپایی‌ها از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. در یک شلغم متوسط ​​فقط ۳۴ کالری، ۴ گرم فیبر هنگام پخت و ۱ گرم پروتئین وجود دارد. همچنین حاوی بیش از نیمی از نیاز روزانه شما به ویتامین C است.
هنگامی که من یک دختر کوچک بودم و سرفه می‌کردم، مادربزرگ من این شربت طبیعی و کاملا جادویی را تهیه می‌کرد که تهیه آن آسان و ارزان بود. معجون هیچ عارضه‌ای ندارد، کاملاً طبیعی است و هر سرفه‌ای را بهتر از شربت‌های بسته بندی شده تجاری معالجه می‌کند.

طرز تهیه شلغم و عسل برا سرماخوردگی

در اینجا نحوه تهیه این داروی سنتی آورده شده است:
روش اول تهیه شربت سرفه با شلغم و عسل:
۱ شلغم سفید اندازه متوسط ​​
۱/۲ فنجان عسل خام

مراحل:
قسمت بالایی شلغم را بریده و داخل آن را بیرون بیاورید تا شبیه یک کاسه کوچک شود. اگر شلغم خیلی بزرگ است می‌توانید آن را را وسط نصف کنید. سوراخ ایجاد شده در شلغم باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا بتواند عسل را در خود نگه دارد.

عسل را به داخل شلغم اضافه کرده و شلغم را در ظرف بزرگتری قرار دهید و درب ظرف را بپوشانید. بسته به دمای اتاق، شلغم را برای مدت ۲-۳ ساعت در ظرف بگذارید. هرچه دمای اتاق گرمتر شود، شربت سریعتر آماده استفاده می‌شود.

۲ قاشق چای خوری شربت را، ۳-۴ بار در روز مصرف کنید. ممکن است لازم باشد تا زمانی که علائم سرماخوردگی دارید استفاده کنید.

روش دوم تهیه شربت سرفه با شلغم و عسل:

شلغم‌ها را شسته و پوست بگیرید و داخل شلغم‌ها را با قاشق خالی کنید.
داخل هر شلغم را با یک قاشق مرباخوری عسل پر کنید، دقت کنید که لب به لب پر نکنید.
حالا شلغم‌ها را داخل یک ظرف مناسب مثل ظرف پیرکس که تحمل حرارت داشته باشد قرار دهید.
درب ظرف را ببندید.
حالا یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و ظرف حاوی شلغم‌ها را داخل آن قرار دهید.
قابلمه آب را روی حرارت قرار دهید و شعله را خیلی کم کنید.
حدود ۲ ساعت بعد، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید شلغم‌ها خنک شوند.
وقتی شلغم‌ها خنک شدند، مایع داخل آن‌ها را درون لیوان بریزید.
حالا از این معجون معجزه گر، در روز ۳ وعده میل کنید تا اثر شفا بخش آن را ببینید.

نکته: عسل به عنوان ماده استخراج کننده عمل کرده و یک ماده طبیعی را از شلغم خارج می‌کند که یک آنتی بیوتیک طبیعی تولید می‌کند. این آنتی بیوتیک طبیعی علائم سرماخوردگی از جمله گلودرد، سرفه، گرفتگی صدا و احتقان را برطرف می‌کند.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->