ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آینده نامعلوم صیاد‌منش در ترکیه| گزینه‌های مختلف مقابل لژیونر استقلالی

  • کد خبر: ۹۳۰۰۷
  • ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۸
آینده نامعلوم صیاد‌منش در ترکیه| گزینه‌های مختلف مقابل لژیونر استقلالی
با برکناری سرمربی فنرباغچه وضعیت اللهیار پیچیده‌تر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ باشگاه فنرباغچه ترکیه اعلام کرد ویکتور پریرا، سرمربی پرتغالی این تیم، به‌دلیل کسب نتایج ضعیف از سمتش برکنار شد. فنرباغچه دوشنبه‌شب در بازی با بشیکتاش به نتیجه تساوی ۲‌بر‌۲ رضایت داده بود. هواداران این تیم به‌شدت علیه مربی پرتغالی بعد از بازی موضع گرفتند و خواهان برکناری فوری‌اش شدند.

به‌همین‌دلیل باشگاه فنرباغچه با انتشار بیانیه‌ای نوشت: با ویکتور پریرا برای پایان همکاری‌مان به توافق رسیدیم. از زحمات او در تیم تقدیر و تشکر می‌شود. فنرباغچه با گذشت ۱۷‌هفته از سوپر‌لیگ ترکیه در رده پنجم قرار دارد. این اخراج مربی پرتغالی هم‌زمان با بازگشت اللهیار صیادمنش، مهاجم ایرانی زوریا، به این تیم رخ داد. مهاجم ملی‌پوش ایرانی در فصل گذشته به‌صورت قرضی راهی زوریا اوکراین شد و عملکرد درخشانی با این تیم داشت. صیادمنش با اتمام قرارداد قرضی‌اش به این تیم ترکیه‌ای برگشت و باید دید سرمربی جدید فنرباغچه چه تصمیمی درباره مهاجم ایرانی می‌گیرد.

صیادمنش در سال ۲۰۱۹ با قراردادی پنج‌ساله از استقلال راهی فنرباغچه شد؛ ولی به‌دلیل سن کمش نتوانست جایگاهی در ترکیب غول فوتبال ترکیه پیدا کند. مهاجم ایرانی بعد از کسب تجربه در لیگ دسته‌دوم ترکیه و لیگ برتر اوکراین اکنون به فنرباغچه برگشته تا به خط حمله این تیم که با مشکلات زیادی مواجه است، کمک کند. صیادمنش بعد از درخشش در لیگ اوکراین به تیم ملی کشورمان دعوت شد و اکنون یکی از بازیکنان جوان ملی‌پوش در اردوی شاگردان اسکوچیچ به‌شمار می‌آید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->