زمان واریز حقوق اسفند ۱۴۰۳ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی اعلام شد جزئیات اعمال محدودیت ترافیکی از ۲۲ تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ در جاده‌های کشور حل مشکل پایگاه‌های بهداشت استیجاری با همراهی سازمان‌ها پیش‌بینی جذب ۲۵ هزار حامی برای کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) در آستانه نوروز ۱۴۰۴ نرخ دیه سال ۱۴۰۴ اعلام شد خطر فیزیوتراپیست‌نما‌ها در خانه؛ هشدار برای بیماران سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، به طور میانگین روزانه ۸۴ رام قطار رفت و برگشت خواهیم داشت جزئیات ضرب و شتم دانش آموز مشهدی | معاون مدرسه عزل شد + عکس و فیلم آغاز طرح اسکان نوروزی فرهنگیان در مدارس مشهد از ۲۸ اسفند آغاز ثبت‌نام نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ با اعلام شرایط جدید شناسایی ۱۱۲۶ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: برای تأمین آب مشهد در تابستان ۱۴۰۴، کماکان فرض بر شرایط بدبینانه است ششمین عمل پیوند قلب مصنوعی باموفقیت در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد انجام شد (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید  (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور: بازماندگی از تحصیل، نشانه‌ای از بی‌عدالتی اجتماعی است سرقت موبایل همراهان بیماران | شگرد کثیف یک سارق بد سابقه توضیحات معاون وزارت آموزش‌وپرورش درباره واریز حقوق ۱۴۰۳ فرهنگیان ایستگاه ژئوفیزیک هواشناسی تهران قربانی ساخت‌وسازهای مشکوک | هواشناسی هشدار داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۲ اسفند ۱۴۰۳) | خروج سامانه بارشی و آغاز روند افزایش دما از فردا تشکیل پرونده برای ناظم متخلف در آذربایجان شرقی به دلیل تنبیه بدنی دانش‌آموز احکام رتبه‌بندی فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۰ صادر شد خرید جوجه‌های رنگی؛ یک انتخاب خطرناک برای سلامت کودکان سازمان غذا و دارو: هر شکلاتی را نخورید ابتلای «دلبر»، ماده‌یوز پارک توران، به بیماری کلسی‌ویروس گربه‌سانان مدیر عامل راه‌آهن کشور خبر داد: افزایش ۸ درصدی ظرفیت قطار‌های نوروزی سارق طلای مادربزرگ‌ها دستگیر شد | شگرد‌های حیرت‌انگیز مکارترین دزد ایران! ۵۵۰۰ نیروی هلال‌احمر مجری طرح امدادونجات نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی هستند بارش باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر طی امروز (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) در رمضان با عادات بد غذایی خداحافظی کنید اولویت صندوق بازنشستگی کشوری، وصول مطالبات بیمه‌ای بازنشستگان است
سرخط خبرها

آخرین اخبار از حادثه متروی تهران - کرج | حال یک نفر وخیم است + فیلم و عکس

  • کد خبر: ۹۳۰۱۳
  • ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۱
آخرین اخبار از حادثه متروی تهران - کرج | حال یک نفر وخیم است + فیلم و عکس
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در حال حاضر مسافرگیری در خط پنج مترو از سمت ایستگاه صادقیه تا وردآورد و در مسیر بالعکس از ایستگاه وردآورد تا تهران متوقف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، صبح امروز ساعت ۷.۰۵ دقیقه، خط دو قطار تهران در ایستگاه چیتگر با همدیگر برخورد کردند. گفته شده که علت این حادثه مشخص نیست.

گفته شده که قطار تندرویی که از مسیر کرج – گلشهر به سمت تهران حرکت می‌کرده در ایستگاه چیتگر برخورد کرد و یکی از این قطارها از خط خارج شده است.

ویدئو | محل برخورد دو قطار مترو کرج - تهران

به گفته سخنگوی اورژانس کشور درخصوص این حادثه گفت: ٢٢ نفر از مسافرین مترو آسیب دیده‌اند که یکی از آنها بدحال است. ۱۵ آمبولانس نیز در محل مستقر هستند و اورژانس هوایی در حالت آماده باش است.

در ابتدا عنوان شده بود که ۱۵ نفر مصدوم شده‌اند اما حالا تعداد مصدومان در حال افزایش است و به ۲۲ نفر رسیده است. اما به گفته سخنگوی اورژانس تهزان، خوشبختانه حال مصدومان خوب است و تنها حال یک نفر وخیم است.

ویدئو | حال یکی از مصدومان حادثه مترو وخیم است

سخنگوی آتش‌نشانی تهران اعلام کرد که بعد از برخورد دو قطار با همدیگر، تعدادی از مسافران خودشان از قطار پیاده شده بودند اما تعدادی نیز به دلیل کیپ یا تخریب شدن برخی از درها، قادر به خروج نبودند که آتش‌نشانان به کمک آنها رفته و حدود ۱۸ نفر از از واگن‌ها خارج کردند.

نحوه برخورد دو قطار مترو تهران ـ کرج اعلام شد

آزادی، قائم مقام عملیات شرکت بهره‌برداری مترو تهران در خصوص جزییات حادثه صبح امروز برخورد دو رام قطار در ایستگاه چیتگر گفت: اتفاقی که در ایستگاه چیتگر رخ داده است برخورد قطار تندرو با قطار کندرو بوده است که قطار کندرو در مسیر قطار تندرو آمده است.

وی در مورد چرایی بروز این حادثه اظهار کرد: علت حادثه در دست بررسی است اما هنوز گزارش اولیه آماده نشده و به محض آماده شدن اعلام عمومی خواهیم کرد.

آزادی اضافه کرد: قطار کندرو در همه ایستگاه‌ها توقف می‌کنند اما قطار تندرو تنها در سه ایستگاه توقف دارد و سریع عبور می‌کند که در حادثه صبح امروز در مسیر تندرو، قطار کندرو وارد شده و از بغل برخورد می‌کنند.

قائم مقام عملیات شرکت بهره‌برداری مترو تهران اضافه کرد: در حال حاضر همکاران من دو واگن و یک لوکوموتیو سالم از یک قطار و شش واگن و یک لوکوموتیو سالم از یک قطار دیگر جدا کردند و مابقی واگن‌ها درگیر هستند که باید جداسازی شوند.

وی با بیان این که در حال حاضر کارشناسان فنی در حال جداسازی واگن‌ها هستند، تصریح کرد: واگن‌ها که جدا شوند روی ریل می‌آیند و به نظر می‌رسد سه تا چهار ساعت آینده خط باز می‌شود.

آخرین اخبار از حادثه متروی تهران - کرج | حال یک نفر وخیم است + فیلم و عکس

بازگشایی مترو کرج - تهران؛ حوالی ظهر

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد: پس از وقوع حادثه با استفاده از ظرفیت اتوبوسرانی و تاکسیرانی موفق به تخلیه مسافران شدیم.

وی افزود: امیدواریم تا ظهر و با تخلیه خط، بتوانیم بهره‌برداری از یکی از خطوط برای جابجایی مسافران را آغاز کنیم.

شفیعی اظهار کرد: هم‌اکنون قطارهای ایستگاه تخلیه شده و واگن‌های آسیب دیده هم با رعایت موازین ایمنی در اسرع وقت تخلیه می‌شود.

آخرین اخبار از حادثه متروی تهران - کرج | حال یک نفر وخیم است + فیلم و عکس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->