شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید تزریق واکسن آنفلوانزا را فراموش کنیم؟
سرخط خبرها

مرگ تلخ پسر ۱۹ ساله بجنوردی بعد از عمل جراحی بینی

  • کد خبر: ۹۳۰۲۵
  • ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۹
مرگ تلخ پسر ۱۹ ساله بجنوردی بعد از عمل جراحی بینی
به‌دنبال مرگ پسر ۱۹ ساله هنگام جراحی بینی در شهرستان بجنورد و شکایت پدر و مادرش از مقصران این حادثه، تحقیقات قضایی برای بررسی علت مرگ او آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی شرافتی، پسر ۱۹ ساله اهل شهرستان آشخانه در خراسان شمالی از مدتی قبل تصمیم به عمل جراحی بینی گرفته بود، پس از بررسی‌های زیاد قرار شد این عمل جراحی در یک کلینیک خصوصی در شهرستان بجنورد انجام شود.

هفته گذشته، او به همراه پدر و مادرش راهی کلینیک شدند و بعد از آزمایش‌های اولیه، وی به اتاق جراحی منتقل شد و درحالی‌که قرار بود پس از یکی دو ساعت، عمل به‌پایان برسد مسئولان کلینیک اعلام کردند که جراحی با مشکل روبه‌رو شده و علی به کما رفته است.

درحالی‌که آن‌ها علت به کما رفتن پسر ۱۹ ساله را اسپاسم تنفسی اعلام کرده بودند، پسر جوان برای درمان به بیمارستان امام علی (ع) بجنورد انتقال یافت، اما تلاش برای نجات جان او فایده‌ای نداشت.

مادر علی می‌گوید که پسرش روی تخت بیمارستان در کما بود و پزشکان امیدواری می‌دادند که به زندگی برمی‌گردد، اما ۳‌بار سی‌تی‌اسکن گرفتند که آن‌ها را برای بیمارستان‌هایی در تهران و مشهد فرستادم و در نهایت معلوم شد که پسرم دچار مرگ مغزی شده است.

با مرگ پسر جوان، خانواده وی به دادسرا مراجعه و از پزشک جراح، متخصص بیهوشی و درمانگاه خصوصی شکایت کردند و به‌گفته دادستان بجنورد، برای این حادثه پرونده قضایی تشکیل شده و درصورت تأیید قصور پزشکی با متهمان برخورد خواهد شد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->