تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن
سرخط خبرها

«یخنی لوبیا» یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های محلی اصفهان است+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۹۳۳۵۳
  • ۲۳ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۷
«یخنی لوبیا» یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های محلی اصفهان است+ طرز تهیه
یخنی لوبیا که به آبگوشت لوبیا نیز معروف است، یکی از غذای محلی استان اصفهان محسوب می‌شود. این غذا به دلیل خوشمزگی طرفداران زیادی دارد و در فصول سرد سال مصرف بیشتری دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، یخنی کلمه‌ای پهلوی و به معنای پخته یا گوشت پخته است. ازاین‌رو، «یخنی» یا «یاخنی» را غذایی گوشتی می‌دانند که در شهر‌های مختلف کشورمان، انواع متفاوتی از آن پخت می‌شود، مانند یخنی نخود، لوبیا، بادنجان، کلم و مرغ. در این بین، ۲ نوع یخنی بیش از بقیه شهرت دارند: شیرازی و اصفهانی. برای همین، امروز تصمیم داریم تهیه یخنی اصفهانی را آموزش بدهیم.

مناسب برای ۱۰ نفر

زمان تهیه: ۱۰۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه یخنی لوبیا

گوشت بدون استخوان گوسفندی: ۲۵۰ گرم
گوشت قلوه‌گاه گاو: ۲۵۰ گرم
تره، جعفری و شنبلیه: ۶۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
سیب‌زمینی: یک عدد
لوبیاسفید: یک پیمانه
برنج: نصف پیمانه
روغن حیوانی: به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

روش تهیه

پیاز‌ها را نگینی خرد کنید. همراه با روغن درون قابلمه‌ای بریزید و تفت بدهید.

پیاز‌ها که طلایی شد، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا رنگش تغییر کند.

لوبیا‌ها را که از شب پیش خیس کرده‌اید، به همراه مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت کم بپزد.

لوبیا‌ها که پخت، برنج و سیب‌زمینی را به همراه سبزی‌ها به آن اضافه کنید. مقداری نمک، فلفل و زردچوبه هم به آن بیفزایید و اجازه بدهید خوب بپزند.

وقتی مواد خوب پخت، آن‌ها را از روی حرارت بردارید و اگر آبی دارد، بگیرید و با گوشت‌کوب آن‌ها را خوب بکوبید. غذای شما آماده است.

فوت آشپزی

*مقدار تره و جعفری را کمتر از شنبلیله در نظر بگیرید.

*از گوشت بوقلمون و شترمرغ هم می‌توان به جای گوشت گوسفند استفاده کرد.

*در صورت تمایل، می‌توانید کمی هم دنبه بپزید و همراه با مواد بکوبید.

*برای اینکه روند پخت مواد یخنی سریع‌تر صورت بگیرید، همه آن‌ها را به تکه‌های کوچک‌تری تبدیل کنید.

 

طرز تهیه یخنی لوبیا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->