نور‌ها فراتر از یک ابزار بصری در شهرها قلندر شریف خبر داد: کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از ۴۷ پروژه عمرانی طی هفته آینده در مشهد اجرای پروژه از داده تا تصمیم در رصدخانه شهری مشهد شهردار مشهد مقدس از افزایش رضایتمندی زائران دهه آخر صفر از خدمات مدیریت شهری خبر داد «دکترین پیرامونی»، رویکردی پیشگیرانه در مدیریت اراضی حریم شهر هشدار هواشناسی خراسان رضوی | وزش باد شدید و خیزش گردوخاک تا اوایل هفته آینده (۶ شهریورماه ۱۴۰۴) تسریع پروژه آزادراه حرم تا حرم به صورت مشارکتی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: برای نام‌گذاری دهه مقاومت در دی‌ماه، از روز شهادت سردار سلیمانی تا روز غزه، تلاش می‌کنیم شهردار مشهد مقدس: حمایت از جبهه مقاومت روزبه‌روز ویژه‌تر می‌شود | برگزاری نشست شهرداران و حامیان غزه در مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۴ + فیلم اجرای پروژه‌های زودبازده در محله کارگران مشهد | مشکلات شهری رفع شده‌ای که از سوی شهروندان مطرح شده است + فیلم جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در چهار روز پایانی ماه صفر بازارها، هنوز هم گرم و جاندار بر گرداگرد حرم مطهر امام رضا (ع) حلقه زده‌اند | آن تکثر پر آب‌‎ورنگ شلوغ مقاومت «داراب‌میرزا جهانسوزی» در مقابل ارتش سرخ بلشویک | او ارتش یک‌نفره بود فراخوان مشارکت در سومین جشنواره ملی «خانواده ورزش» در مشهد گلایه شهروندان از متروکه شدن کتابخانه بهمن که روزگاری قلب فرهنگی محله الهیه مشهد بود میزبانی همه هتل‌های خراسان رضوی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای ساخت تصفیه خانه در مشهد تعهد شورای‌ ششم برای کاهش فاصله‌های اجتماعی در مشهد و گسترش فرهنگ همیاری رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد انتخاب شدند
سرخط خبرها

رونمایی از بزرگترین سردیس فردوسی در مشهد

  • کد خبر: ۹۳۴۱۵
  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۴
رونمایی از بزرگترین سردیس فردوسی در مشهد
آیین رونمایی از سردیس حکیم ابوالقاسم فردوسی روز شنبه ۴ دی ماه ۱۴۰۰ در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. این سردیس به عنوان بزرگترین سردیس فردوسی در کشور شناخته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بزرگترین سردیس حکیم ابوالقاسم فردوسی به ارتفاع بیش از هشت متر روز شنبه طی آیینی در میدان علوم دانشگاه فردوسی مشهد رونمایی شد.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در حاشیه این آیین با اشاره به بازطراحی میدان علوم این دانشگاه از اواخر سال ۱۳۹۸ و هم‌زمان با هفتادمین سال تاسیس این دانشگاه به خبرنگار ایرنا گفت: فردوسی مشهد تنها دانشگاه کشور است که به خاطر قرار گرفتن در جوار حرم امام هشتم شیعیان حضرت علی بن موسی الرضا (ع) هویت معنوی و به واسطه نام بلند حماسه سرای بزرگ ایران زمین حکیم ابوالقاسم فردوسی، شاعر نامدار فارسی زبان هویت ملی یافته است و اگر امروز ایرانیان با افتخار از زبان فارسی استفاده می کنند، مرهون تلاش های فردوسی است.

دکتر محمد کافی افزود: قرار بود در میدان علوم، مجسمه بزرگی از فردوسی با هزینه یک شهروند نیکوکار که به هویت ایرانی و اسلامی کشور علاقه‌مند بود، نصب شود ولی با شکل گیری برخی سلایق مختلف این کار صورت نگرفت اما از ابتدای سال ۱۳۹۹  با تلاش بسیار و به‌ رغم نظرهای مختلف، موضوع بازطراحی میدان علوم و نصب این سردیس به تایید شورای فرهنگ عمومی استان رسید.

وی ادامه داد: کار طراحی و چشم انداز این میدان در کارگروه‌های مختلف با حضور صاحب نظران معماری، ادبیات و مهندسی بعد از اعلام فراخوان برای بازطراحی این میدان انجام شد و ساخت این اثر از اواخر اردیبهشت امسال به صورت برداشتی انتزاعی از اثر استاد ابوالحسن خان صدیقی به سرانجام رسید و در روزهای گذشته این سردیس در میدان علوم دانشگاه فردوسی مشهد نصب شد.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: برای ساخت این سردیس از فایبرگلاس، رزین، گچ و سایر تثبیت کننده‌ها با روش‌های مختلف استفاده شده است تا در مقابل شرایط جوی ماندگاری بهتری داشته باشد.

کافی اضافه کرد: یکی از اهداف دیگر دانشگاه فردوسی مشهد، به عنوان بزرگترین مرکز علمی در شرق کشور و حتی کشورهای آسیای میانه و افغانستان، ایجاد قطب علمی مربوط به فردوسی و شاهنامه است تا بتوان فردوسی را به عنوان نماد حماسه‌سرایی ایران و شاعری گرانمایه به جهان معرفی کرد.

دانشگاه فردوسی مشهد که سال ۱۳۲۸ تاسیس شد سومین دانشگاه با سابقه ایران پس از دانشگاه‌های تهران و تبریز است. هم اینک در دانشکده‌های ادبیات و علوم انسانی، الهیات و معارف اسلامی، علوم، مهندسی، کشاورزی، علوم ریاضی، علوم اداری و اقتصادی، دامپزشکی، علوم تربیتی و روانشناسی، منابع طبیعی، علوم ورزشی، معماری و شهرسازی، حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه ۲۵ هزار دانشجو تحصیل می‌کنند که بیش از چهار هزار نفر آنها در مقطع دکتری، هشت هزار نفر در مقطع کارشناسی ارشد و بقیه در مقطع کارشناسی مشغول تحصیل هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->