بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنج‌شنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش
سرخط خبرها

رونمایی از بزرگترین سردیس فردوسی در مشهد

  • کد خبر: ۹۳۴۱۵
  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۴
رونمایی از بزرگترین سردیس فردوسی در مشهد
آیین رونمایی از سردیس حکیم ابوالقاسم فردوسی روز شنبه ۴ دی ماه ۱۴۰۰ در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. این سردیس به عنوان بزرگترین سردیس فردوسی در کشور شناخته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بزرگترین سردیس حکیم ابوالقاسم فردوسی به ارتفاع بیش از هشت متر روز شنبه طی آیینی در میدان علوم دانشگاه فردوسی مشهد رونمایی شد.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در حاشیه این آیین با اشاره به بازطراحی میدان علوم این دانشگاه از اواخر سال ۱۳۹۸ و هم‌زمان با هفتادمین سال تاسیس این دانشگاه به خبرنگار ایرنا گفت: فردوسی مشهد تنها دانشگاه کشور است که به خاطر قرار گرفتن در جوار حرم امام هشتم شیعیان حضرت علی بن موسی الرضا (ع) هویت معنوی و به واسطه نام بلند حماسه سرای بزرگ ایران زمین حکیم ابوالقاسم فردوسی، شاعر نامدار فارسی زبان هویت ملی یافته است و اگر امروز ایرانیان با افتخار از زبان فارسی استفاده می کنند، مرهون تلاش های فردوسی است.

دکتر محمد کافی افزود: قرار بود در میدان علوم، مجسمه بزرگی از فردوسی با هزینه یک شهروند نیکوکار که به هویت ایرانی و اسلامی کشور علاقه‌مند بود، نصب شود ولی با شکل گیری برخی سلایق مختلف این کار صورت نگرفت اما از ابتدای سال ۱۳۹۹  با تلاش بسیار و به‌ رغم نظرهای مختلف، موضوع بازطراحی میدان علوم و نصب این سردیس به تایید شورای فرهنگ عمومی استان رسید.

وی ادامه داد: کار طراحی و چشم انداز این میدان در کارگروه‌های مختلف با حضور صاحب نظران معماری، ادبیات و مهندسی بعد از اعلام فراخوان برای بازطراحی این میدان انجام شد و ساخت این اثر از اواخر اردیبهشت امسال به صورت برداشتی انتزاعی از اثر استاد ابوالحسن خان صدیقی به سرانجام رسید و در روزهای گذشته این سردیس در میدان علوم دانشگاه فردوسی مشهد نصب شد.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: برای ساخت این سردیس از فایبرگلاس، رزین، گچ و سایر تثبیت کننده‌ها با روش‌های مختلف استفاده شده است تا در مقابل شرایط جوی ماندگاری بهتری داشته باشد.

کافی اضافه کرد: یکی از اهداف دیگر دانشگاه فردوسی مشهد، به عنوان بزرگترین مرکز علمی در شرق کشور و حتی کشورهای آسیای میانه و افغانستان، ایجاد قطب علمی مربوط به فردوسی و شاهنامه است تا بتوان فردوسی را به عنوان نماد حماسه‌سرایی ایران و شاعری گرانمایه به جهان معرفی کرد.

دانشگاه فردوسی مشهد که سال ۱۳۲۸ تاسیس شد سومین دانشگاه با سابقه ایران پس از دانشگاه‌های تهران و تبریز است. هم اینک در دانشکده‌های ادبیات و علوم انسانی، الهیات و معارف اسلامی، علوم، مهندسی، کشاورزی، علوم ریاضی، علوم اداری و اقتصادی، دامپزشکی، علوم تربیتی و روانشناسی، منابع طبیعی، علوم ورزشی، معماری و شهرسازی، حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه ۲۵ هزار دانشجو تحصیل می‌کنند که بیش از چهار هزار نفر آنها در مقطع دکتری، هشت هزار نفر در مقطع کارشناسی ارشد و بقیه در مقطع کارشناسی مشغول تحصیل هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->