به گزارش شهرآرانیوز، کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: اهمیت به سلامت جسم و روح کارمندان و به ویژه توجه آنها به روش تغذیهای خود میتواند منجر به افزایش تمرکز، کاهش مشکلات جسمانی و در نهایت افزایش رضایت و همچنین افزایش بازدهی در کار شود که در این مهم مصرف مواد غذایی باارزش یکی از مهمترین اصول تاثیرگذار میباشد.
آیدا غفاری با اشاره به اینکه تغذیه مناسب میتواند در فکر و جسم کارمندان تاثیر مستقیمی بگذارد، بیان کرد: به دنبال افزایش ساعت کاری کارمندان و در راستای افزایش احتمال ایجاد احساس گرسنگی و ضعف در ساعات بعد از ۱۳ برای کارمندان حوزههای ستادی توصیه میشود که این گروه به میزان لازم سالاد و سبزیجات و غذای مختصر همراه خود داشته باشند تا با مصرف آنها از ضعف و بیحالی جلوگیری کنند.
وی خاطرنشان کرد: کارمندان باید حتی الامکان از مصرف بیسکوییت و انواع کیک در ساعات کاری اجتناب کنند زیرا این محصولات به دلیل داشتن بیکربنات سدیم و کربوهیدراتهای ساده، علاوه بر ریفلاکس معده منجر به چاقی نیز میشوند.
وی توصیه کرد: در میان وعده، مصرف میوه و سبزیجات مفید و کم کالری از جمله هویج، خیار، ساقه کرفس و سیب و ... و مصرف مقدار کمی آجیل ترجیحا خام در میان وعده صبح، علاوه بر داشتن ارزش غذایی بالا، در رفع گرسنگی نیز مفید خواهند بود.
غفاری در پایان تاکید کرد: پیروی از یک الگوی غذایی سالم در محیط کار و توجه به روش تغذیهای مناسب به ویژه با افزایش ساعت کاری نه تنها منجر به بهبود عملکرد و افزایش بازده کاری میشود بلکه از اضافه وزن و چاقی و ابتلا به بسیاری از بیماریها به ویژه در دوران اپیدمی کرونا پیشگیری میکند زیرا در این دوران تقویت سیستم ایمنی بسیار حائز اهمیت میباشد.
منبع: بهداشت نیوز