وزارت بهداشت خبر داد: حفظ آمادگی بیمارستان‌ها برای خدمت‌رسانی وزیر علوم: دانشگاه‌ها ملزم به تامین اسکان استادان هستند پیشرفت ۲۲ درصدی باغ رویش در مشهد | ۳ هکتار فضای سبز تا شهریور ۱۴۰۴ افتتاح خواهد شد مصاحبه داخلی آزمون اعزام فرهنگیان به خارج از کشور لغو شد رئیس شورای عالی استان‌ها: پاسخ اسرائیل را به‌گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ ثبت و ضبط شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مهم‌تر از موشک، داشتن این ملت است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: روزی که ملت ایران به پا خیزد، اثری از رژیم صهیونیستی باقی نخواهد ماند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: همه ظرفیت‌های شهرداری مشهد برای مقابله با تهدیدات احتمالی فعال شوند قیمت جهانی نفت امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت ۷۴ دلار و ۹۴ سنت شد تعطیلی موقت پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک در جاده‌های خراسان رضوی سنگین و پرحجم است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگی از تاریخ مقاومت مشهدی‌ها در برابر هجوم بیگانگان در سال ۹۱۴ خورشیدی | بیگانگان و حسرت عبور از دروازه‌های مشهد شایعه حمله هوایی به سبزوار کذب است فرماندار مشهد: سفر‌های زمینی به مشهد افزایش یافته است | مشکلی بابت اسکان مسافران نداریم بازدید سرزده استاندار خراسان رضوی از فرودگاه بین‌المللی مشهد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) بازدید فرماندار مشهد از پمپ‌بنزین‌های مستقر در محور‌های مشهد به چناران | سوخت‌گیری عادی خودرو‌ها در جریان است عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ما اهل پناهگاه نیستیم، وسط میدان منتظر فرمان ولی امر مسلمین می‌مانیم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم وعده صادق سه مستمر و قوی‌تر باشد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: جمهوری اسلامی ایران دست برتری آتش را دارد
سرخط خبرها

طرح‌های حوزه شهری مشهد توسط مراکز دانشگاهی بررسی می‌شود

  • کد خبر: ۹۳۶۲۰
  • ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۴
طرح‌های حوزه شهری مشهد توسط مراکز دانشگاهی بررسی می‌شود
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به لزوم ارتباط موثر مدیریت شهری و دانشگاه گفت: در بودجه ۱۴۰۱ شهرداری آمده است که طرح‌ها در حوزه شهری باید ابتدا توسط مراکز دانشگاهی بررسی شود و سپس نتایج آن به مدیریت شهری و شهرداری اعلام شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین حسامی در خصوص نقش دانشگاه در بهبود مدیریت شهری و تعاملات مدیریت شهری مشهد با دانشگاه‌های شهر، اظهار کرد: نگاه ما به دانشگاه مثبت است و معتقدیم ارتباط مدیریت شهری مشهد با دانشگاه‌های شهر لازم و ضروری است. هرچه بیشتر در حوزه مطالعات و پژوهش نگاه علمی و کار کاربردی اتفاق بیفتد کار‌ها در حوزه شهری درست پیش خواهد رفت و زودتر به اهداف ترسیم شده خواهیم رسید.

وی افزود: در این زمینه اقداماتی در حال انجام است. بر این اساس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر مشهد موظف شده است که در تمام کمیسیون‌های تخصصی حضور داشته باشد، این در حالی است که پیش از این طرح‌ها و لوایح از سوی اعضای شورای شهر مطرح می‌شد.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: اعضاء هیأت امنای مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر عضو هیأت علمی دانشگاه‌های معتبر هستند و نگاه علمی به موضوعات دارند و حضور این افراد در کارگروه‌ها و کمیسیون‌های تخصصی بیش از کمیسیون‌های عمومی است.

وی خاطرنشان کرد: لازم به توضیح است که در شورای اسلامی شهر ذیل هر کمیسیون تخصصی چند کارگروه وجود دارد که به مسائل به صورت موضوعی ورود پیدا می‌کنند و بر اساس اساسنامه‌ای که وجود دارد تعدادی از نخبگان و اساتید دانشگاه‌های مشهد در آن کارگروه‌ها حضور دارند.

بررسی طرح‌های حوزه شهری مشهد توسط مراکز دانشگاهی

عضو شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه هنگامی که با نگاه علمی پیش رویم، نگاه منطقی به آن فرآیند داریم، بیان کرد: این نگاه تعارف‌ها، ملاحظات و نگاه‌های سیاسی را کنار می‌گذارد و براساس واقعیت‌هایی که به نفع هدف است پیش می‌رود.

وی ادامه داد: بر این اساس در مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر و اداره کل پژوهش‌های شهرداری مشهد در حال پیگیری این موارد هستیم. چنانکه در بودجه ۱۴۰۱ آمده است که طرح‌ها در حوزه شهری باید ابتدا توسط مراکز دانشگاهی بررسی شود و سپس نتایج آن به مدیریت شهری و شهرداری اعلام شود. ما نیز بر اساس نتایج به دست آمده تصمیم‌گیری‌های را لازم انجام خواهیم داد.

حسامی با اشاره به اینکه اگر مدیریت شهری ارتباطی با دانشگاه نداشته باشد، باخته است و نمی‌تواند کاری را به درستی انجام دهد، گفت: به خصوص شهرداری مشهد که بودجه‌ای ۱۸ هزار میلیاردی با سر فصل‌های تخصصی و متفاوتی دارد. بر همین اساس مدیریت شهری به نگاه علمی دانشگاه نیاز دارد.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد اضافه کرد: شورای اسلامی شهر به شدت به ارتباط مدیریت شهری با دانشگاه اعتقاد دارد و آن را تکلیف دانسته و بر این اساس در طرح‌ها و لوایج از نظرات اساتید و دانشگاهیان استفاده می‌کند. نشست‌های تخصصی در مرکز پژوهش‌های شورای شهر برگزار می‌شود که نشست‌هایی کاملاً علمی است و زوایای پنهان هر طرح را آشکار می‌کند. بر همین اساس طرح فستیوال مشهد را به مرکز پژوهش‌های شورای شهر فرستادیم تا با نگاه علمی چگونگی نحوی برگزاری و مزایای آن را مورد بررسی قرار دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->