تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتابخوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) درباره سهم ما از پویش‌هایی که به غذای مراسم ترحیم نه‌ می‌گویند | نه به  ضیافت سوگ
سرخط خبرها

غذا‌های پخته را با روش‌های صحیح فریز کنید

  • کد خبر: ۹۳۷۹۵
  • ۰۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۲
غذا‌های پخته را با روش‌های صحیح فریز کنید
فریزر محل مناسبی برای نگه داری غذا‌های اضافی به مدت طولانی است، اما کدامیک از غذا‌ها را می‌توان در فریزر نگهداری کرد و شیوه سالم انجماد برای ماندگاری آن‌ها به چه صورت است؟

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از راه‌های نگهداری طولانی مدت مواد غذایی فریزر کردن آنهاست. فریز کردن مواد غذایی با یکدیگر متفاوت است و قرار دادن برخی از مواد غذایی در یخچال تغییراتی در طعم، بو و کیفیت به وجود می‌آورد. پس همه غذا‌ها قابل فریز کردن نیستند و خوردن بعضی از غذا‌های فریز شده می‌تواند مضر و خطرناک باشد.

نگهداری غذا‌های پخته در فریزر

شما می‌توانید انواع خورشت، سوپ، سبزیجات سرخ شده، صیفی جات مانند بادمجان، کدو،  لوبیا را به صورت سرخ کرده یا نیمه پخته در فریزر قرار دهید. برای انجماد و فریز کردن غذا‌های پخته شده به طریق زیر عمل کنید:

نکات لازم برای نگهداری مواد غذایی در فریزر

غذا‌هایی را که می‌خواهید درون فریزر بگذارید، باید سرد شده باشند، زیرا قرار دادن مواد غذایی داغ در فریزر، دمای فریزر را پایین می‌آورد و مدت زمان لازم برای انجماد افزایش می‌یابد؛ به همین دلیل غذا‌های تازه فریز شده یا مواد غذایی که قبلاً فریز شده ممکن است، فاسد شوند، پس برای فریز کردن غذا‌های داغ صبر کنید تا خنک شوند و بعد آن‌ها را در فریزر قرار دهید.

برای فریز کردن غذاها، آن‌ها را به اندازه نیاز هر وعده خود بسته بندی کنید، زیرا اگر مقدار غذا‌ها زیاد باشند، باز شدن یخ مواد فریز شده باعث شروع فعالیت باکتری‌های داخل آن شده و یخ زدن مجدد آن سبب تغییر رنگ، بد بو شدن و فاسد شدن باقیمانده غذا می‌شود.

طریقه بسته بندی باید صحیح باشد. برای حفظ عطر، طعم و رنگ طبیعی مواد غذایی، آن‌ها را در پلاستیک فریزر و ظروف در بسته قرار دهید. اگر مواد غذایی را در کیسه فریزر می‌ریزید حتما هوای داخل کیسه را خارج کنید. قبل از قرار دادن غذا در فریزر ظروف غذا‌ها را جهت پائین آوردن حرارت در آب خیلی سرد قرار داده و بعد از خنک شدن در مقادیر معینی که برای نیاز هر خانواده لازم می‌باشد در ظروف مخصوص فریزر ریخته و منجمد نمایید.
تاریخ بسته بندی و نام مواد غذایی را روی هر بسته بنویسید، تا آن‌ها را به موقع استفاده کنید.

برای فریز کردن انواع مواد غذایی در همه فصل‌ها باید دمای فریزر شما زیر ۱۸ درجه سانتی گراد باشد تا مواد فریز شده سالم بمانند. فریز کردن غذا‌ها حرکت مولکول‌های آن‌ها را کاهش می‌دهد و موجب غیر فعال شدن میکروب ها، باکتری ها، مخمر‌ها و کپک‌ها می‌شوند و از فساد مواد غذایی جلوگیری می‌کند.

ماندگاری غذا‌های پخته در فریزر:

شما می‌توانید انواع خورشت ها، سوپ، کباب‌ها و گوشت پخته را در فریزر نگهداری کنید. برای فریز کردن کدو،  بادمجان و لوبیا آن‌ها را سرخ کنید و در فریزر قرار دهید. اما مدت زمان نگهداری این غذا‌ها متفاوت است. غذا‌های پخته شده، آب گوشت،  سوپ‌ها و خورش‌ها تا ۳ ماه در فریزر قابل نگهداری هستند.

چه غذا‌های پخته‌ای را نباید فریز کرد؟

غذا‌های سرخ شده
نگهداری غذا‌های سرخ شده در فریزر باعث از بین رفتن تردی و خوشمزگی غذا‌ها و نرم شدن آن‌ها می‌شود، پس غذای سرخ شده‌ی خود را فریز نکنید.

برنج پخته
برنج یکی از غذا‌های پرمصرف است که باقیمانده آن نیاز به مراقبت خاصی دارد. منجمد کردن برنج پخته سبب ایجاد تغییراتی در طعم، بو و کیفیت غذا می‌شود؛ پس بهتر است برنج پخته را فریز نکنید. اما اگر قصد فریز کردن برنج پخته را دارید آن‌ها را بیشتر از معمول پخته و در ظرف‌ها یا پلاستیک‌هایی به اندازه یک وعده غذایی ریخته و در فریزر قرار دهید.

غذا‌های کنسروی
قرار دادن غذا‌های کنسروی درون فریزر سبب حجیم و بزرگ شدن آن‌ها شده و سبب منفجر شدن و یا شکستن قوطی می‌شود.

ماکارونی پخته
قراردادن ماکارونی یا پاستای پخته شده در فریزر سبب شل شدن این غذا می‌شود، پس بهتر است اگر می‌خواهید ماکارانی را در فریز بگذارید، آن را نیم پز و فریز کنید و در زمان مصرف آن را داغ کنید. ماکارونی را قبل از داغ کردن برای مدتی در بیرون از یخچال نگه دارید تا یخ آن کاملاً باز شود.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->