تصادف ۲ دستگاه پراید در جاده کلات ۹ مصدوم بر جا گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی تاثیر کرونا بر روح و روان| ۳۰ درصد مبتلایان به کرونا درگیر مه مغزی هستند سرنوشت متفاوت برای ۵ قاتل پای چوبه دار جاده کندوان یکطرفه شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری نخستین سارقی که با پابندالکترونیکی قصد سرقت داشت ! خراسان رضوی بیش از ۹ هزار زائر حج تمتع آماده اعزام دارد پیش بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (فردا شنبه ۸ اردیبهشت) کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق و دستگیری ۱۳ قاچاقچی در مرز‌های خراسان رضوی راهکار جدید وزارت راه و شهرسازی برای حاشیه‌نشینی| نوسازی بافت‌های فرسوده تسریع می‌شود فرونشست زمین در خیابان کلاهدوز مشهد + تصاویر (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداری اسکیمری قرار نگیریم؟ شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود برگزاری همایش روز روان‌شناس و مشاور در مشهد | ارتقای سلامت جامعه باعث تشخیص روان‌شناس‌نما‌ها می‌شود انفجار گاز در نیشابور، یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) رییس سازمان حج و زیارت: میانگین سن حجاج امسال ۵۷ سال است جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد طی سال جاری (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور تا اواسط هفته آتی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تالاب جازموریان جان دوباره گرفت ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
سرخط خبرها

با درمان خانگی قولنج آشنا شوید

  • کد خبر: ۹۳۸۵۷
  • ۰۸ دی ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۴
با درمان خانگی قولنج آشنا شوید
تقریباً همه انسان‌ها در طول زندگی خود قولنج عضلانی را تجربه کرده‌اند و در مواردی این قولنج یا اسپاسم پایدار چند روز طول کشیده است. در این مطلب چند روش برای درمان قولنج یا گرفتگی عضلات آورده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، گرفتگی عضلات به آن احساسی در اندام غیر ارادی و ماهیچه‌های فرد گفته می‌شود که راحت آزاد نمی‌شوند. به بیان دیگر ماهیچه‌هایی متعددی در بدن شناخته شده‌اند که هنگام حرکات ارادی و غیر ارادی حرکت اندام انسان را حمایت می‌کنند، وقتی این عضلات به صورت غیرارادی منقبض می‌شوند، اگر این گرفتگی پایدار باشد به آن اسپاسم پایدار یا گرفتگی عضلات می‌گویند که در لفظ عامیانه آن را قولنج می‌نامند.

قولنج در طب سنتی چیست؟

اما در واژگان اطبای قدیم به هر نوع گرفتگی، درد یا کشیدگی در اندام بدن قولنج می‌گفتند.  قولنج بیماری محسوب نمی‌شود و در بسیاری موارد علتی جز حرکت ناگهانی و گرفتگی یک یا چند عضله در قسمتی از بدن نیست. تقریباً همه انسان‌ها در طول زندگی خود قولنج عضلانی را تجربه کرده‌اند و در مواردی این قولنج یا اسپاسم پایدار چند روز طول کشیده است.

قولنج که در علم طبابت قدیم به درد‌های پیچشی و ناراحت‌کننده عضلات، کلیه، روده، شکم یا اعضای مجاورش نیز گفته می‌شد، از ریشه کلون colon که یک واژه یونانی است گرفته شده و بسیاری از انواع آن امروز به عنوان یک بیماری خطرناک شناخته می‌شوند و بسیاری از آن علتی جز گرفتگی عادی عضلات ندارند.

درمان خانگی قولنج در طب سنتی

یکی از روش‌های مؤثر در تسکین قولنج‌های معمولی استفاده از عصاره زنجبیل است. به این منظور باید یک قاشق چای‌خوری عصاره تهیه شده از زنجبیل را با یک قاشق چای‌خوری آبلیموی و کمی نمک و مقداری شکر را ترکیب کرده و بنوشید. البته این می‌تواند با آب گرم تهیه شود.

راه دوم، مخصوص اسپاسم معده است که در آن ترب و آبلیمو را که هضم‌کننده است با هم مخلوط می‌کنند و با کمی آب رقیق می‌کنند و می‌نوشند. این ترکیب برای تسکین درد دل ناشی از اسپاسم پایدار یا قولنج مفید است.

راه سوم، استفاده از تمبر هندی است که یک قاشق از آن را با نصف قاشق چای‌خوری نمک در نصف فنجان آب حل می‌کنند و می‌نوشند.

راه چهارم، استفاده از ۱۰ تا ۴۰ گرم گل بهارنارنج است که در یک لیتر آب دم شود و با عسل نوشیده شود. دو فنجان از آن را باید با فاصله کم نوشید.

راه پنجم، استفاده از گیاه زنیان است که یک قاشق از آن را با نمک می‌کوبند و می‌خورند که می‌تواند هر دردی را که با سوءهاضمه همراه است، تسکین دهد.

منبع:همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->