هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟ تشدید بازرسی‌های وزارت بهداشت در فصل گرما همراه غذا آب بخوریم یا نه؟ مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد امروز به پایان می‌رسد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ نفر از اعضای یک شرکت هرمی دستگیر شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) وضعیت خطرناک اشعه ماورای بنفش با گرم تر شدن هوا دوباره کرونا! | پیش بینی شیوع سویه جدید کرونا با بازگشت حجاج مراقبت‌های مرزی برای جلوگیری از ورود بیماران تنفسی تشدید می‌شود رشد خطرناک جلبک در تالاب دُرگه سنگی نقده توانگران، پرچمدار حذف پذیرایی در مراسم ترحیم شوند! قاتل الهه حسین‌نژاد قصاص می‌شود + توضیحات قوه قضائیه اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) پلاک‌های شهرستان در تهران حق مسافرکشی ندارند | باید نظارت بر تاکسیرانی دقیق‌تر شود حمایت اهالی منطقه بهمن از پلیس مشهد در برابر حمله متهمان | از سرقت خودرو در ساعت ۴ تا دستگیری در بهمن ۴ رئیس سازمان برنامه‌ریزی آموزش و پرورش: مشکلات برق و کمبود کاغذ برطرف شده‌اند؛ کتب درسی به‌موقع توزیع می‌شوند پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق تا روز چهارشنبه تشدید تحریم‌ها زندگی معلولین را تهدید می‌کند دستگیری دومین قاتل محیط‌بان منطقه خائیز ثبت‌نام تسهیلات ویژه برای دانشجویان محیط زیست از امروز آغاز می‌شود (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی در انتظار واریز معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ جزئیات جدید درباره انتخاب رشته دانشجو معلمان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) موضوع بدهی دولت به تأمین اجتماعی و واگذاری بانک رفاه کارگران، باید از مجاری قانون حل وفصل شود فوق‌العاده خاص برای کدام پرستاران اعمال خواهد شد؟
سرخط خبرها

مخالفت مجلس با افزایش سن بازنشستگی در لایحه بودجه ۱۴۰۱

  • کد خبر: ۹۴۲۵۴
  • ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۰
مخالفت مجلس با افزایش سن بازنشستگی در لایحه بودجه ۱۴۰۱
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از مخالفت این کمیسیون با افزایش سن بازنشستگی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ولی اسماعیلی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشنهاد دولت در بودجه سال ۱۴۰۱ برای افزایش ۲ ساله سن بازنشستگی، گفت: درباره بودجه سال آینده ۳ بحث اساسی داریم که جمع‌بندی‌های خود را به کمیسیون تلفیق ارائه کرده‌ایم و حتی به رئیس مجلس نیز این موضوعات را اعلام کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه بحث اول افزایش سن ۲ ساله بازنشستگی است، ادامه داد: اولا این بحث با برنامه ششم توسعه مغایرت دارد و دوما این موضوع احکام دائمی نیاز دارد که نمی‌توانیم در بودجه سنواتی این افزایش سن را لحاظ کنیم.

نماینده گرمی در مجلس با تاکید بر اینکه با ذی‌نفعان این موضوع که افراد زیادی هستند مشورتی صورت نگرفته است، عنوان کرد:از همه این مباحث گذشته در شرایط فعلی افزایش سن بازنشستگی مبنای علمی ندارد.

سخنگوی فراکسیون نیرو‌های انقلاب مجلس تصریح کرد: به دلایلی که عرض کردم و همچنین با نگاه علمی به تجارب افزایش سن بازنشستگی در جهان می‌توان گفت که در شرایط فعلی افزایش سن بازنشستگی امکان پذیر نیست و کمیسیون اجتماعی مخالفت خود را با این موضوع به کمیسیون تلفیق بودجه اعلام کرده است.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه در بودجه سال ۱۴۰۱ برای پایداری منابع صندوق‌های بازنشستگی پیشنهاد افزایش سن مطرح شده است، عنوان کرد: برای پایداری درآمد‌های صندوق‌های بازنشستگی راه‌کار‌های دیگر باید در نظر گرفته شود که در همین راستا نیز طرحی در کمیسیون وجود دارد که در حال کار کردن بر روی آن هستیم.

اسماعیلی با بیان اینکه در بودجه سال ۱۴۰۱ پیشنهاد شده مبنای حقوق بازنشستگی میانگین سه سال آخر به جای دوسال آخر دریافتی‌ها باشد، اضافه کرد:، چون این موضوع باید در چارچوب قانون دائمی انجام شود و در بودجه سنواتی نمی‌توان آن را اصلاح کرد و مبنای علمی ندارد کمیسیون با این موضوع هم مخالف است.

وی با اعلام اینکه کمیسیون با مالیات بر حقوق‌های بالای ۵ میلیون تومان که در بودجه سال آینده پیشنهاد شده مخالف است، اظهار داشت:با توجه به اینکه سازمان برنامه و بودجه اخیراً اعلام کرده است افرادی که زیر ۶ میلیون تومان دریافتی دارند زیر خط فقر هستند نمی‌توان برای افرادی که زیر این عدد را می‌گیرند مالیات تعیین کنیم.

نماینده گرمی در مجلس تصریح کرد: پیشنهاد کمیسیون اجتماعی برای دریافت کف مالیات ۷ تا ۱۰ میلیون تومان است تا آثار تورمی که برای سال آینده پیش‌بینی می‌شود دامن این قشر را نگیرد.

منبع: تسنیم


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->