پیش‌فروش بلیت قطار‌های آبان ماه از روز شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ توسعه صنایع دستی خراسان رضوی باید مبتنی بر توزیع و عرضه باشد بیش از نیمی از تالاب هورالعظیم کاملا خشک شده است وضعیت تأمین مرغ و تخم مرغ در خراسان رضوی مطلوب است وکیل خانواده خالقی: پدر مرحوم «امیرمحمد خالقی» از حق قصاص گذشت نکردند آموزش چند حرکت ورزشی ساده برای تمرین در خانه همه چیز در مورد لوزه سوم در کودکان شینا انصاری: اگر سازمان برنامه و بودجه اعتباری برای احیای دریاچه ارومیه در نظر دارد، اعلام کند اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی مشهدی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ مهر ۱۴۰۴) چکاپ خودرو، راهی برای کاهش آلودگی هوا دست‌های تمیز | پویش جهانی «شستن دست‌» برای ارتقای سلامت و ایمنی بدن مشهد، مقصد اول گردشگران خارجی | ورود حدود ۳.۵ میلیون گردشگر به کشور در نیمه اول سال ۱۴۰۴ + فیلم تشکیل پرونده قضایی برای مدیر یک مدرسه در قزوین به دلیل تنبیه بدنی دانش‌آموز خراسان رضوی، در صدر حوادث جاده‌ای | ثبت ماهانه ۸۰ نفر فوتی در جاده‌های استان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۳ مهر ۱۴۰۴) | از امروز مشهد سرد می‌شود کشف بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در مشهد از ابتدای مهر ۱۴۰۴ انتقاد نماینده مجلس به آموزش و پرورش | چرا از معلولان در وزارت استفاده نمی‌شود؟ راهکارهای آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پوشش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل | شناسایی بازماندگان هفتمی و دهمی چالش‌برانگیز است اجرای طرح ملی هفته ماموگرافی رایگان در سراسر کشور از ۲۶ مهرماه تا ۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴ کاهش ۹ درصدی آمار ولادت‌ها در ۳ ماه نخست سال ۱۴۰۴ پلیس ۱۱۰ یک جوان مشهدی را از مرگ حتمی نجات داد + جزئیات رئیس دیوان عدالت اداری در مشهد: وجود چند نظر در یک موضوع خاص، احساس بی‌عدالتی ایجاد می‌کند چگونه پرخاشگری کودکمان را کنترل کنیم؟ هشدار اورژانس پیش‌بیمارستانی مشهد: سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی از تردد غیرضروری خودداری کنند (۲۳ مهر ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: زنان روستایی اولین مدافعان طبیعت هستند شدیدترین آلودگی هوا در خراسان رضوی مربوط به خواف، تایباد و صالح‌آباد است + فیلم رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات بازنشستگان در حال واریز است (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) آیا لایه سفید روی آب خیارشور‌های فله خطرناک است؟ ماجرای مشاهده دود در فرودگاه شهرکرد چه بود؟ (۲۳ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات
سرخط خبرها

ماجرای فروش صدای استادان توسط دانشگاه آزاد چیست؟

  • کد خبر: ۹۴۲۶۵
  • ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۶
ماجرای فروش صدای استادان توسط دانشگاه آزاد چیست؟
پس اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان خود را مجبور به استفاده از آی‌گپ کرد، حالا به نظر می‌رسد دانشجویان برای دسترسی به هر یک از جزوه‌های درسی خود باید مبلغ ۱۰ هزار تومان پرداخت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، با وجود اینکه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد که دریافت ۱۰ هزار تومان از دانشجویان برای دسترسی به جزوه‌های درسی متوقف شده است، اما برخی دانشجویان می‌گویند این موضوع همچنان ادامه دارد.

آموزش آنلاین در تمامی مقاطع تحصیلی در دوران شیروع ویروس کرونا از اهمیت زیادی برخوردار شد، این شیوه آموزش برای تمامی دانشجویان و دانش‌آموزان تاکنون رایگان بوده است.

۱۰ هزار تومان هزینه یک پفک است!

چندی پیش رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اعلام کرد که تصمیم گرفتند دانشجویی که قصد دارد مجدد از محتوای کلاس‌های به پایان رسیده استفاده کند، ۱۰ هزار تومان پرداخت کند.

او همچنین در توضیح این اقدام گفته است: «۱۰ هزار تومان برای دانشجو عددی به حساب نمی‌آید و هزینه یک پفک است؛ اما جمع این هزینه برای دانشگاه به ارتقای کیفیت سامانه‌ها و ایجاد سرویس‌های جدید بر روی سامانه آموزش مجازی کمک خواهد کرد.»

با وجود اینکه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد که این مساله فعلا متوقف خواهد شد و دانشجویان بدون پرداخت هزینه می‌توانند کلاس‌های ضبط شده خود را مشاهده کنند، اما برخی کاربران می‌گویند  این دانشگاه همچنان این مبلغ را دریافت می‌کند.

برخی از کاربران در توییتر نسبت به این اقدام دانشگاه آزاد واکنش نشان دادند: «سایت دانشگاه ازاد برای شنیدن کلاس‌های ضبط شده ۱۰ تومن از دانشجوها گرفته. بعد که اعتراض کردن گفته باشه ترم بعد! برمیگردونم… خجالت آوره!»

«از فردا تعرفه‌هاى دانشگاه آزاد… براى داشتن صداى استاد ١٠ تومن، براى داشتن تصویر استاد ١٠ تومن، براى گذاشتن کامنت ١٠ تومن قرار دادن اتومات سلام و خسته نباشید استاد ۵ تومن!»

«دانشگاه آزاد از هر طریقی که می‌تواند از دانشجویان پول می‌گیرد، این دانشگاه ۱۰ هزارتومان برای دسترسی به فایل‌های هر درس از دانشجویان پول طلب می‌کند.»

«افزایش بی دلیل و ناگهانی شهریه متغیر دریافت بالاجبار شهریه قبل از موعد همیشگی دریافت هزینه بابت تماشای مجدد ویدئوهای تدریس، اعلام حضوری شدن امتحانات رشته های علوم پزشکی ۱۰ روز قبل از شروع امتحانات و به تبع افتادن بسیاری از دانشجوها، دانشگاه آزاد عزیز! میخوای یه پولی هم دستی بدیم؟»

«دانشگاه آزاد پول کم آورده داره به هر روشی که هست ازمون میتیغه، واسه دیدن فیلمای ضبط شده کلاسایی که خودمون پولشو دادیم باز باید پول بدیم.»

این در حالی است که دانشجویان دانشگاه آزاد همواره با چالش‌های متفاوتی روبه رو بوده‌اند، به طور مثال اجبار دانشگاه آزاد برای نصب پیام‌رسان آی‌گپ و عدم دسترسی به کلاس‌های درس قبل از تسویه کامل شهریه؛ که همه مشکلات اعتراض دانشجویان این دانشگاه را به همراه داشته است.

ماجرای فروش صدای استادان توسط دانشگاه آزاد چیست؟

منبع: تجارت‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->