تخریب نقاشی نیکو ویلیامز + عکس کار آسان مرتضایی و افغانستان بیاتی‌نیا، اولین دستیار ایرانی ساپینتو زمین شماره۲ تختی به بهره‌برداری رسید | خوش‌وقتی به وقت تختی تاج: حضور پرشور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار، بیانگر حقانیت راه شهداست دنیامالی: نباید یک دلقک را جدی گرفت جدایی برانکو از تیم ملی چین پایان بازیکن‌سالاری در تیم ملی والیبال | اوج همبستگی و درخشش در میدان جهانی برانکو: ایران یکی از امن‌ترین کشورهای دنیا است تاریخ و ساعت بازی ایران و آلمان در لیگ ملت‌های والیبال | ژرمن‌ها قربانی بعدی پیاتزا؟ پرسپولیس منتظر تصمیم سازمان لیگ گل‌محمدی یاسین سلمانی را نمی‌خواهد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی تیم ملی والیبال ایران و آرژانتین(۶ تیر ۱۴۰۴)| برد جانانه! کارتال در آستانه جدایی از پرسپولیس|دوشنبه روز سرنوشت چراغ سبز کمیته استیناف برای بخشش ساپینتو توافق استقلال و ساپینتو برای تمدید قرارداد چهار بازیکن چشمی: امیدوارم حال مردم خوب باشد پخش زنده بازی رئال مادرید و سالزبورگ در جام جهانی باشگاه‌ها (۶ تیر ۱۴۰۴) مخالفت مسئولان استقلال با بازگشت سعید مهری ستاره‌های تراکتور به این تیم برمی گردند؟
سرخط خبرها

کمیته اقتصادی پرسپولیس مثل کمیته فنی «کشک» است؟!

  • کد خبر: ۹۴۳۱۷
  • ۱۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۴
کمیته اقتصادی پرسپولیس مثل کمیته فنی «کشک» است؟!
کمیته اقتصادی فعلی باشگاه پرسپولیس در همان راهی است که علی پروین درباره کمیته فنی گفت؛ کشک!

گروه ورزش/شهرآرانیوز، چند هفته پیش بود که باشگاه پرسپولیس رسما اعلام کرد صاحب کمیته اقتصادی شده و اسامی اعضای این کمیته هم اعلام شد. هرچند بلافاصله نام اسامی اعضا از سایت باشگاه پرسپولس حذف شد.

همان زمان اعلام شد که وظیفه این کمیته نظارت بر مسائل و قراردادهای اقتصادی است.

چند هفته بعد از انتخاب کمیته اقتصادی قرارداد باشگاه پرسپولیس با کارگزار جدیدش هم امضا شد.

حالا از باشگاه پرسپولیس خبر می‌رسد که ظاهرا کمیته اقتصادی این باشگاه نقش پررنگی در پرسپولیس ندارد و حتی در ماجرای امضای قرارداد با کارگزار جدید هم نقشی نداشته و قرارداد با نظر مستقیم مجید صدری به امضا رسیده است.

نکته جالب اینجاست که گفته شده کارگزار جدید باشگاه پرسپولیس هنوز چک ضمانتنامه را هم به این باشگاه نداده است.

به نظر می‌رسد که سال‌ها پس از اظهارنظر جنجالی علی پروین در مورد کمیته فنی باشگاه پرسپولیس و تشبیه آن کمیته به "کشک" حالا کمیته اقتصادی باشگاه پرسپولیس هم چنین وضعی داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->