جدول واریز حقوق شهریور ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، لشکری و کشوری اعترافات دردناک جوان ۲۷ ساله مشهدی: همسرم به خاطر اعتیادم می‌خواهد طلاق بگیرد! اعترافات هولناک قاتل ۳۰ ساله در مقابل پلیس آگاهی مشهد: پدرم را هنگام جست‌وجوی گنج در مرز ترکمنستان کشتم | جسد مقتول توسط حیوانات خورده شد ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف جاده‌ای خراسان جنوبی (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) سقوط مرگبار از ارتفاعات کلات خراسان رضوی جان مرد میانسال را گرفت (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) جزئیاتی تازه از عملیات اطفای حریق کارگاه مبل در مشهد و شهادت یکی از آتش‌نشان‌ها (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم و عکس اولین تصویر از آتش‌نشان رضا فخریان، شهیدِ عملیات اطفای حریق کارگاه مبل بزرگراه بابانظر مشهد + عکس شهادت آتش‌نشان‌‌ مشهدی در عملیات اطفای حریق کارگاه مبل‌سازی بزرگراه بابانظر مشهد (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم حریق گسترده کارگاه مبل‌سازی در بزرگراه بابانظر مشهد | ۵۰ آتش‌نشان در حال عملیات هستند + فیلم دمای هوای خراسان رضوی ۸ درجه کاهش می‌یابد (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) سه گروگانگیر در مشهد به دام افتادند (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) مکانیسم ماشه چه تأثیری بر بازار دارو دارد؟ | ذخایر استراتژیک دارو برای روز‌های سخت تحریمی قتل جوان ۲۲ ساله‌ در نزاع دسته جمعی در فریمان زلزله، بیرم از توابع شهرستان لارستان فارس را لرزاند (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) جاده کندوان یک‌طرفه شد | ترافیک سنگین در خروجی جاده‌های شمال (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) جذب ۲ هزار سرایدار برای مدارس جدید خراسان رضوی | افزایش ۳۰ درصد حقوق و مزایا برای «بابا‌های مدرسه» صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی رگبار باران در نیمه شمالی استان (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) راهنمای هوشمند سفر به استانبول؛ اپلیکیشن‌های ضروری برای یک تجربه بی‌نقص اهدای ۱۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت در سراسر کشور توزیع ۵۷ هزار بسته تحصیلی در مشهد و خراسان رضوی به همت کمیته امداد و خیرین مؤثرترین روش‌ها برای مقابله با خواب‌آلودگی پاییزی ذخیره ۲۵۰ هزار نمونه خون بندناف در ایران متناسب‌سازی حقوق در پایه مستمری بازنشستگان نفت اعمال شد (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) + زمان پرداخت علائم بالا بودن سطح کورتیزول در بدن چیست؟ هشدار به ۴۰ ساله‌ها، مراقب تحلیل عضلات خود باشید ضرورت درمان تنبلی چشم پیش از ۱۰ سالگی دلیل ضعیف شدن ماهیچه‌های قلب چیست؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر هوای خنک باشند پرداخت ۱۵ هزار فقره تسهیلات ارزان قیمت به بازنشستگان فرهنگی (۲۰ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف سویه جدیدی از کرونا با نام «IHU» در فرانسه

  • کد خبر: ۹۴۶۴۷
  • ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۷
کشف سویه جدیدی از کرونا با نام «IHU» در فرانسه
سویه جدید که IHU یا B. ۱.۶۴۰.۲ نامیده می‌شود، برای اولین بار در ماه گذشته در این کشور شناسایی شد اما اکنون به دلیل توجه کارشناسان جهانی در تیتر اخبار بین‌المللی قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، در حال حاضر حداقل ۱۲ مورد ابتلا به این سویه در نزدیکی منطقه مارسی فرانسه تایید شده و مشخص است که بسیاری از بیماران به دلیل ابتلا به آن در بیمارستان بستری شده‌اند.

اعتقاد بر این است که سویه IHU توسط مسافرانی که به کشور آفریقایی کامرون سفر کرده‌اند، به فرانسه منتقل شده است.

این سویه دارای ۴۶ جهش است که کارشناسان نگرانند این جهش‌ها به معنای مقاومت آن در برابر واکسن‌های موجود باشد اما نکته مثبت این است که به نظر نمی‌رسد سویه جدید به سرعت در حال گسترش باشد.

این سویه توسط محققان موسسه بیمارستان عفونی مدیترانه(IHU) کشف شده اما هنوز توسط سازمان بهداشت جهانی(WHO) مورد بررسی قرار نگرفته است. همچنین هیچ مدرک مشخصی وجود ندارد که این ویروس جدید از مرز فرانسه عبور کرده باشد؛ اگرچه ادعاهای تایید نشده‌ نشان می‌دهد این سویه بر اساس احتمالات قبلا وارد بریتانیا شده است.

پروفسور فیلیپ کولسون، رئیس بخش کشف این سویه جدید، جزئیات آن را در مقاله‌ای که ماه گذشته به صورت آنلاین منتشر شد، ارائه کرد اما این مطالب هنوز در یک مجله پزشکی منتشر نشده است.

وی نوشت: ما چندین مورد از این سویه جدید در منطقه جغرافیایی مارسی داریم. نام آن را سویه IHU گذاشتیم که ۲ ژنوم جدید آن به تازگی ارائه شده است.

ادعا شده مورد شاخص مبتلا به این ویروس مردی کاملا واکسینه شده بود که از سفر به کامرون در ماه نوامبر بازگشته و یک روز قبل از مراجعت علائم تنفسی خفیفی داشت و نتیجه آزمایش وی مثبت بود.

تعدادی دیگر از بیماران مبتلا به کووید مثبت که در همان منطقه زندگی می‌کردند، از جمله چندین کودک نیز ترکیب یکسانی از جهش‌ها را نشان دادند.

این مقاله استدلال کرد که ظهور سویه جدید اهمیت آزمایش کامل و نظارت ژنومی را ثابت می‌کند.

این مشاهدات بار دیگر غیرقابل پیش‌بینی بودن ظهور سویه‌های جدید سارس کوو ۲ و ورود آن‌ از خارج از کشورها، دشواری کنترل چنین موضوعی و احتمال گسترش بعدی را نشان می‌دهد اما هنوز خیلی زود است که بر اساس حدس و گمان در مورد ویژگی‌های ویروسی، اپیدمیولوژیک یا بالینی سویه IHU بر این اساس قضاوت کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->