به گزارش شهرآرانیوز؛ "چند کالری در این غذا است؟ ” به کار بردن این جمله وقتی به یک غذا نگاه می کنید بسیار شایع است. عبارت کالری برای اندازه گیری مقدار انرژی موجود در غذا به کار می رود.
وقتی می خواهیم بدانیم چه مقدار کالری در یک غذا موجود است و چه مقدار انرژی برای بدن آماده می کند. کلمه «کالری» اولین بار در سال ۱۸۶۳ برای محاسبه انرژی لازم برای رساندن یک کیلوگرم آب به یک درجه سلسیوس استفاده شد.
برچسب های اطلاعات تغذیه ای بر روی بسته های غذایی بر اساس کیلو کالری است. یک کیلو کالری برابر با ۱٫۰۰۰ کالری کوچک است.
با این حال، معمولا کیلو از این عبارت حذف می شود و کالری به جای کیلو کالری استفاده می شود. تنظیم این عبارت اصلی است که می توانیم از طریق آن روی وزن تاثیر بگذاریم. در بسیاری از برنامه های غذایی که قصدشان کاهش وزن است اصلی ترین کاری که انجام می شود حذف کالری های اضافه است. اگر به اندازه انرژی دریافت نکنید بدن انرژی خود را از سوزاندن چربی ها بدست می آورد.
پرکالریها |
کرهبادامزمینی
|
شیر پرچرب | پنیر | گوشتها | روغنها | آجیل |
واحد |
یکقاشق غذاخوری |
یک لیوان | 100گرم | 100گرم | 100گرم | 100گرم |
میزان | 100کالری | 146کالری |
400-200 کیلوکالری |
240-170 کیلوکالری |
900-880 کیلوکالری | 630-320 کیلوکالری |
کم کالریها |
سفیده تخممرغ
|
شیر بدون چربی | سبزیجات | ماهی | میوه تازه | حبوبات |
واحد | 100گرم | 100گرم | 100گرم | 100گرم | 100گرم | 100گرم(پخته) |
میزان | 52کیلوکالری | 86کیلوکالری | 34-14 کیلوکالری | 120-80 کیلوکالری | 65-35 کیلوکالری | 130-50 کیلوکالری |