جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت نهم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم واکنش وزیر فرهنگ به لغو کنسرت حامد همایون در کرمان + ویدئو دانلود قسمت هشتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم خبرنگار ایسنا درگذشت قائم‌مقام سیما: مردم در سال ۱۴۰۴ منتظر سریال‌های خوبی در تلویزیون باشند تهیه‌کننده صاحب‌نام رادیو درگذشت جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت هفتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم دانلود قسمت ششم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم کدام فیلم‌های سینما در هفته اول نوروز ۱۴۰۴ پرفروش شدند؟ جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۹ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رویداد نورنما، تلفیقی شگفت انگیز از نور، نمایش و نوا در شب عید فطر شورِ سرود در پاتوق‌های مشهد؛ هنرمندان شهر را نوروزی می‌کنند هنرمندان مشهدی در ایام نوروز شهر را به صحنه نمایش تبدیل می‌کنند ماجرای کلیپ جنجالی سهراب پاکزاد که منجر به بازداشت و توقیف صفحاتش شد + فیلم حواشی «پایتخت ۷» | صداوسیما تبلیغات تلویزیونی خرید و فروش طلا را ممنوع کرد برنامه امروز فیلم‌های سینمایی تلویزیون (۸ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت چهارم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم بیانیه خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی به مناسبت «روز جهانی قدس»
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: در یک دوره تاریخی حضرت زهرا(س) تنها رزمنده جبهه انحراف ستیزی امت اسلامی بود

  • کد خبر: ۹۴۸۸۸
  • ۱۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۰
آیت‌الله علم‌الهدی: در یک دوره تاریخی حضرت زهرا(س) تنها رزمنده جبهه انحراف ستیزی امت اسلامی بود
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: حضرت زهرا(س) در صف نخست انحراف ستیزی در امت اسلامی قرار گرفت و در این راه نیز به شهادت رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت الله سید احمد علم الهدی در جمع سوگواران سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی افزود: بعد از رحلت پیامبر اسلام حضرت محمد(ص)، به دلیل عدم توجه امت اسلامی به سفارش آن حضرت، انحراف، امت اسلامی را فرا گرفت و تنها تعداد انگشت شماری بر عهد خود با پیامبر اسلام باقی ماندند.

وی با بیان این که انحراف ستیزی سخت تر و مهم تر از شرک ستیزی در جامعه اسلامی است ادامه داد: در شرایط زمانی ذکر شده حضرت زهرا(س) تنها رزمنده جبهه انحراف ستیزی امت اسلامی بود.

امام جمعه مشهد گفت: بنا نبود مولا امیر المومنین(ع) بجنگد و استفاده از شمشیر برای رفع این انحراف ناسازگار با مکتب اسلام بود و موجب از بین رفتن دین در آینده می شد و این گونه شد که میدان جنگ با انحراف ستیزی در دست فاطمه(س) قرار گرفت و دختر بزرگوار پیامبر مکرم اسلام در این انحراف ستیزی موفق شد چنانکه اکنون در زمین میلیونها نفر "اشهد ان علی ولی الله" می گویند.

علم الهدی افزود: این پیروزی زهرا(س) همانند پیروزی علی ابن ابیطالب(ع) در جنگ های بدر و خندق و خیبر بود.

وی با ذکر مصائب دختر پیامبر اسلام در دوره صدر اسلام گفت:انحراف ستیزی حضرت زهرا(س) هرچند ایشان را به قهرمان امت اسلامی تبدیل کرد اما به قیمت شهادت ایشان تمام شد و درد، رنج و غم و غصه ای را نصیب حضرت علی (ع) نمود که تا پایان عمر همراه آن حضرت بود.

به گزارش خبرنگار ایرنا پس از اقامه نماز ظهر و عصر عزاداران حضرت زهرا(س) با هشت پیکر مطهر شهید گمنام دفاع مقدس در حرم مطهر رضوی وداع کردند و برای تدفین سه پیکر مطهر در میدان شهدا عازم این مکان شدند.

قرائت زیارت و ادعیه و ذکر مصیبت اهل بیت(ع) در رواق امام خمینی(ره) و دیگر صحن های حرم مطهر رضوی از دیگر برنامه های روز شهادت حضرت زهرا(س) در بارگاه منور رضوی بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->