طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟
سرخط خبرها

خط فقر واقعی در ایران چند میلیون تومان است؟ + فیلم

  • کد خبر: ۹۵۲۴۰
  • ۲۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۱
  • ۲
خط فقر واقعی در ایران چند میلیون تومان است؟ + فیلم
معاون وزیر رفاه در یک گفتگو‌ی تلویزیونی تعریف تازه‌ای از خط فقر ارائه داد، تعریفی که اصول علمی نداشت، محمد دلاوری را قانع نکرد و خیلی‌ها که در فضای مجازی و پای تلویزیون حرف‌های او را شنیدند ابهامشان چند برابر شد.

محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ شاید واژه خط فقر بار‌ها به گوشتان خورده باشد؛ واژه‌ای که معیاری برای مشخص کردن سطح فقر افراد یک جامعه یا دارابودن آن هاست. در تعریف خط فقر یا آستانه فقر آمده است که خط فقر حداقل درآمدی است که برای زندگی در کشوری خاص در نظر گرفته می‌شود. در ایران هم نهاد‌های مختلفی هستند که گاهی مبلغی را به عنوان خط فقر در جامعه مشخص می‌کنند.

اینجا ببینید:

تعداد بازدید : 1222

در روز‌های گذشته خط فقر و حواشی آن موضوع برنامه «تهران ۲۰» محمد دلاوری در شبکه تهران بود که میهمان آن معاون رفاه اجتماعی وزیر رفاه و تأمین اجتماعی بود. دلاوری از میهمان برنامه که جایگاه سازمانی او ارتباط مستقیمی با موضوع برنامه دارد، با استناد به گزارشی که به تازگی منتشر شده است، می‌پرسد که حقوق زیر ۱۰ میلیون تومان زیر خط فقر است؟ که معاون وزیر رفاه این عدد را رد می‌کند و با ارائه استدلال‌هایی که هیچ کدامشان نمی‌تواند مجری برنامه را قانع کند، در تلاش است که خط فقر در ایران را حدود ۴ میلیون وخرده‌ای بیان کند.

معاون وزیر رفاه طوری از عدد پیشنهادی خود برای خط فقر دفاع می‌کند که انگار یا از تورم موجود در جامعه خبر ندارد و مدت هاست برای خرید اقلام ضروری زندگی به فروشگاه مراجعه نکرده است.

او معتقد است که میانگین خط فقر در کشور برای یک خانواده چهارنفره حدود ۴میلیون تومان و برای شهر تهران کمی بیشتر و نزدیک ۵میلیون تومان است. او در ادامه تأکید می‌کند که منظورش تأمین نیاز‌های یک خانواده با این عدد در حالت عادی است و نمی‌توان آن را به کل جامعه با سطح درآمدی مختلف تعمیم داد.

استدلال‌های معاون آقای وزیر نتوانست مجری برنامه را راضی کند، آن قدر که محمد دلاوری ترجیح داد از پرسیدن صرف نظر کند. موضوعی که به نظر می‌رسد باید به آن توجه داشت، این است که وقتی مسئول مستقیم سطح رفاه جامعه نتواند در رسانه ملی از استدلال‌های خود دفاع کند، اتفاق ناگواری است و مخاطبی که پای تلویزیون نشسته است و هر روز با خط فقر و افزایش قیمت کالا‌های ضروری دست وپنجه نرم می‌کند، نمی‌تواند آن را درک کند.

این روز‌ها قیمت کالا‌هایی که شهروندان به صورت روزانه به تأمین آن‌ها نیاز دارند، مدام در نوسان است و طبق تعریف خط فقر نمی‌توان عدد دقیقی برای این خط در نظر گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ارجمندی
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۵
1
0
وقتی معاون وزیر رفاه این است فاتحه مع الصلوات
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۳۱
0
0
این ها باید برکنار بشوند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->