تاکید استاندار خراسان رضوی: لزوم استفاده حداکثری از برند شهر جهانی گوهرسنگ‌ها برای توسعه اقتصادی استان بانک طلا در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود | پیش‌بینی جذب حداقل ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه در «مشهداینوکس» و «مشهدفارکس» احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد
سرخط خبرها
طرح برخورد با فروش کالای بدون درج قیمت با همکاری شهرآرا، صمت و تعزیرات حکومتی آغازبه‌کار کرد

#بی_قیمت_نخریم

  • کد خبر: ۹۵۵۱
  • ۳۰ آبان ۱۳۹۸ - ۰۵:۴۸
#بی_قیمت_نخریم
«هر فروشگاه یک قیمت می‌دهد.»، «۲ فروشگاه در کنار هم برای یک کالا قیمت‌های متفاوتی اعلام می‌کنند.» و «فروشنده‌ای قیمت را دست کاری کرده است و گران‌تر می‌فروشد.» این عبارات برای همه ما آشناست.
در این مواقع، اگر از قیمت کالای موردنظرتان اطلاع نداشته باشید، معمولا آن را گران‌تر خریداری می‌کنید و بعد ممکن است اتفاقا به این مسئله پی ببرید. اینجا مشکل شما تازه شروع می‌شود. اگر دوباره به فروشگاه موردنظر بروید، در صورتی که فاکتور نگرفته باشید، ممکن است فروشنده کلا خرید شما از فروشگاه خود را انکار کند. در چنین مواردی، بیشتر افراد هم به دلیل تصوری که از روند کار‌های اداری دارند، عطای پیگیری گران فروشی را به لقایش می‌بخشند. اما ریشه این تخلفات چیست؟ یک محاسبه ساده نشان می‌دهد اگر فروشنده‌ها قیمت کالا‌ها را با نصب برچسب مشخص کنند، شهروند به راحتی می‌تواند کالا‌های عرضه شده در فروشگاه‌های مختلف را با یکدیگر مقایسه، و با خیال راحت به خرید اقدام کند. همین دغدغه شهروندان سبب شده است شهرآرا با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت و تعزیرات حکومتی خراسان رضوی پویش «کالای بی قیمت  نخریم» راه اندازی کند. در این پویش، شهروندان می‌توانند تخلفات مربوط به درج نکردن قیمت کالا‌ها را به سازمان صمت با شماره ۱۲۴ یا شماره ۸۰۰۰۱۲۴ و شهرآرا با شماره پیامک ۳۰۰۰۷۲۸۹ اعلام و موضوع را پیگیری کنند.
معاون بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی دراین باره با اشاره به آغاز طرح برخورد با درج نکردن قیمت کالا در استان گفت: این طرح با همکاری روزنامه شهرآرا از اول تا سی ام آذرماه اجرا می‌شود. بر این اساس، بازرسان از فروشگاه‌های شهر بازرسی، و با متخلفان برخورد می‌کنند. شجاعی افزود: در این طرح، شهروندان تشویق می‌شوند از فروشگاه‌هایی که قیمت‌ها را روی کالا‌ها درج کرده اند خرید کنند و از خرید از فروشگاه‌هایی که در مقابل درج قیمت مقاومت می‌کنند خودداری کنند. وی ادامه داد: درج نکردن قیمت کالا‌ها مسیر را برای گران فروشی هموار می‌کند. از این رو، در صورت به نتیجه رسیدن این طرح، گران فروشی کالا‌ها در شهر نیز تا حد زیادی مهار می‌شود. مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی نیز با اشاره به شروع بازرسی‌ها از بازار‌های مشهد برای برخورد با تخلف درج نکردن قیمت کالا گفت: پرونده‌های ارجاعی به تعزیرات حکومتی به سرعت رسیدگی می‌شود. حمیدرضا کریم افزود: تشدید نظارت بر بازار شروع شده است؛ ضمن اینکه کالا‌های اساسی به وفور توزیع شده است. از این رو، شهروندان می‌توانند بدون نگرانی اقلام موردنیاز خود را خریداری کنند. همچنین وی با بیان اینکه مبارزه با احتکار کالا به صورت مستمر پیگیری می‌شود، از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک به احتکار، موضوع را از طریق سامانه ۱۳۵ یا شماره تلفن ۳۷۲۴۳۱۵۵ به اداره تعزیرات حکومتی استان اطلاع دهند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->