حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه پزشکیان: آماده سفر به افغانستان هستم سومین نوزاد گرسنهٔ غزه در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسید (۴ مردادماه ۱۴۰۴) همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها
آیت‌ا... علم‌الهدی با اشاره به ناآرامی‌های اخیر در برخی نقاط کشور اظهار کرد:

آمادگی مردم و هماهنگی نهادها، مزیت مشهد است

  • کد خبر: ۹۵۷۳
  • ۳۰ آبان ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۶
آمادگی مردم و هماهنگی نهادها، مزیت مشهد است
نماینده، ولی فقیه در خراسان‌رضوی با اشاره به ناآرامی‌های اخیر کشور گفت: دشمن با ما در جنگ است؛ بنابراین باید در برنامه زندگی، مدیریت اجتماعی، تدبیر امور جامعه و در اداره امور انقلاب حواسمان جمع باشد. متأسفانه برخی اوقات غفلت‌هایی صورت می‌گیرد که باعث شعله‌ور شدن آتش مبارزه دشمن می‌شود. آیت‌ا... سیداحمد علم‌الهدی شب گذشته در حاشیه جلسه تفسیر قرآن کریم در مهدیه مشهد تصریح کرد: فضای منطقه، فضای نامتعادلی بود؛ در عراق و لبنان درگیری بود و مردم این کشور‌ها اذعان داشتند که این درگیری‌ها به خاطر ایران و دوستی ۲ کشور بوده؛ بنابراین هدف اصلی جریان‌های نفوذی آمریکا و اسرائیل، ایران بوده است. وی بیان کرد: مسئولان باید برنامه را به‌صورتی تدبیر می‌کردند که خودمان سیبل دشمن نشویم. اینجا اشکالاتی به برخی از افراد داریم؛ البته دنبال مجرم گشتن در نظام وحدت ما درست نیست، اما در این وضعیت، بی‌توجهی از سوی برخی عزیزان ما – که مغرض نبودند- صورت گرفت.
آیت‌ا... علم‌الهدی گفت: برای مردم، چه در داخل و چه در خارج، ثابت شد که مسئله حرکت‌های ضدانقلابی، مسئله مردمی مانند جلیقه‌زرد‌های فرانسه نیست و جریان خارجی است. خودشان نیز در پشت تریبون اقرار کردند ما آماده و تمهید کردیم.
وی با اشاره به وضعیت مشهد اظهار کرد: در شهر‌های دیگر کوتاهی و کم‌دقتی نشد و حتی شهید دادند، اما آشوب در مشهد به‌زودی و به نفع نظام جمع شد و خسران و ضایعاتی نداشتیم. ۲ خصوصیت در مشهد داشتیم و داریم؛ یکی اینکه همیشه جریان‌های امنیتی، نظامی، انتظامی و قضایی یکپارچه‌اند و این موضوع فقط مربوط به زمان بحران نیست؛ به‌ویژه اینکه امروز استاندار ما فردی متدین، فعال، کاری و در رأس قضیه است. خصوصیت دوم، آمادگی مردم مشهد است؛ یعنی شب شنبه که کار شروع شد، شب یکشنبه همه نقطه‌های فراخوان دشمن، قبل از حضور عوامل دشمن، مردم حاضر بودند و نقشه‌های آنان نقش بر آب شد. اگر این آمادگی در سراسر کشور بود، هیچ کجا دچار خسارت نمی‌شدیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->