آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) فروش مکمل سوخت در جایگاه‌ها ممنوع شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو در مسیر جهش قرار گرفت؟ بررسی قیمت آیفون‌های پرفروش در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت کارخانه محصولات مدیران خودرو ویژه خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد میادین تره‌بار مشهد، فردا (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل است
سرخط خبرها

قیمت گوشت گوسفندی اعلام شد (۲۶ دی‌ماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۵۹۲۴
  • ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۱
  • ۱
قیمت گوشت گوسفندی اعلام شد (۲۶ دی‌ماه ۱۴۰۰)
رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی گفت: با افزایش هزینه‌ها و کاهش قدرت خرید، مصرف سرانه گوشت قرمز نسبت به سال‌های گذشته کاهش پیدا کرده است اگر یک خانواده در سال گذشته ماهیانه ۲ کیلو گوشت مصرف می‌کرد خرید خود را کاهش داده به ماهی یک کیلو رسانده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اصغر ملکی، با اشاره به کاهش قیمت گوشت گوسفندی، گفت: با توقف صادرات دام و همچنین عرضه گوشت تنظیم بازاری سازمان پشتیبانی امور دام، بازار گوشت قرمز آرام و تا حدودی قیمت‌ها کنترل و روند افزایش قیمت متوقف شده است.

وی با اشاره به نرخ گوشت تنظیم بازار، گفت: گوشت گوسفندی کیلویی ۱۱۷ هزار تومان و مخلوط گوشت گوساله کیلویی ۱۳۵ هزار تومان بدون استخوان به مصرف‌کنندگان عرضه می‌شود. خریداران می‌تواند گوشت تنظیم بازاری را در مغازه‌های منتخب که با بنر مشخص شده‌اند خریداری کنند، همچنین گوشت تنظیم بازاری در میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌شود.

رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گوسفندی با اشاره به نرخ گوشت در بازار آزاد، گفت: نرخ گوشت در بازار آزاد نسبت به هفته گذشته کاهشی بود. گوشت شیشک از کیلویی ۱۲۸ تا ۱۳۲ هزار تومان در میادین عرضه موجود است و مغازه‌دار با احتساب سود ۱۰ تا ۱۲ درصد آن را به مشتریان عرضه می‌کنند. شاید مصرف‌کننده فرق چندانی بین گوشت ۱۲۸ هزار تومانی با ۱۳۲ هزار تومانی نبیند، اما کیفیت آن‌ها متفاوت است و افرادی که در این صنف فعالیت می‌کنند به‌خوبی متوجه تفاوت آن‌ها می‌شوند.

این فعال اقتصادی در ادامه گفت: تجربه نشان داده است که مردم نیاز‌های سبد پروتئینی خود را در ابتدای ماه خریداری می‌کنند و هر چه به روز‌های پایانی ماه نزدیک‌تر می‌شویم میزان خرید کاهش پیدا می‌کند و این احتمال وجود دارد که با آغاز ماه بهمن بازار متهلب‌تر شود و قیمت‌ها بالا برود.

ملکی با بیان اینکه بارندگی در استان‌های غربی باعث تشکیل نشدن میادین دام شده است، گفت: اختلال در ترابری و حمل و نقل باعث افزایش قیمت‌ها خواهد شد، اما هم اکنون بارندگی باعث نشده است که مشکلی برای تهیه گوشت داشته باشیم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا ماه‌های پایانی سال شاهد افزایش نرخ گوشت خواهیم بود؟ گفت: تقاضا برای خرید گوشت قرمز در روز‌های پایانی سال افزایش پیدا می‌کند از این‌رو همواره در این مقطع از سال قیمت‌ها چند درصدی بالاتر می‌روند. دولت برای تنظیم بازار شب عید عرضه هوشمند محصولات را در دستورکار خود قرار داده است که اگر این برنامه درست دنبال شود شاید مردم بتوانند نیاز خود را با نرخ مناسب تهیه و تامین کنند.

این فعال صنفی در پاسخ به این پرسش که آیا میزان مصرف گوشت گوسفندی در بین مردم کاهش پیدا کرده است، گفت: با افزایش هزینه‌ها و کاهش قدرت خرید، مصرف سرانه گوشت قرمز نسبت به سال‌های گذشته کاهش پیدا کرده است اگر یک خانواده در سال گذشته ماهیانه ۲ کیلو گوشت مصرف می‌کرد خرید خود را کاهش داده به ماهی یک کیلو رسانده است.

منبع:ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۶
0
0
کنسانتره 40 کیلو 320 هزار شده جو کیلو 9 هزار کاه کیلو 6 هزار دارو قیمت روز بالا میره و خانه ماشین میلیاردی شدن خرید فروش بازارش داغ داغ متاسفانه کسی بدبخت شده دامدار فقط
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->