چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

فیس بوک به سوءاستفاده از اطلاعات شخصی میلیون‌ها نفر از کاربرانش متهم شد

  • کد خبر: ۹۶۰۵۶
  • ۲۷ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۴
فیس بوک به سوءاستفاده از اطلاعات شخصی میلیون‌ها نفر از کاربرانش متهم شد
تا مالک شبکه اجتماعی فیسبوک، با شکایتی به ارزش حدود ۳.۲ میلیارد دلار در انگلیس روبه رو شده است که این شبکه اجتماعی را به سوءاستفاده از موقعیت خود در بازار برای جمع آوری و بهره برداری از داده‌های شخصی ۴۴ میلیون کاربر متهم می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز - متا مالک شبکه اجتماعی فیسبوک، با شکایتی به ارزش حدود ۳.۲ میلیارد دلار در انگلیس روبه رو شده است که این شبکه اجتماعی را به سوءاستفاده از موقعیت خود در بازار برای جمع آوری و بهره برداری از داده‌های شخصی ۴۴ میلیون کاربر متهم می‌کند.

«لیزا لودال-گورمسن» مشاور ارشد مرجع راهبرد امور مالی انگلیس (FCA) در حال ثبت این شکایت از طرف تمام بریتانیایی‌هایی است که بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ از فیسبوک استفاده کرده اند. در شکایت FCA ادعا شده که فیسبوک با تحمیل شرایط و ضوابط ناعادلانه به کاربران میلیارد‌ها پوند درآمد داشته است و همچنین از کاربر‌ها درخواست کرده تا اطلاعات شخصی خود را با آن‌ها به اشتراک بگذارند.

طبق ادعای این مقام ارشد انگلیسی هرچند فیسبوک تنها شبکه اجتماعی انگلیس محسوب می‌شود که باعث ارتباط کاربران با دوستان و خانواده خود می‌شود، اما جنبه‌های تاریک و منفی نیز دارد. در واقع گفته شده که این پلتفرم به واسطه «فیسبوک پیکسل» ابزاری که تبلیغ کنندگان برای ردیابی عملکرد مشتریان خود از آن استفاده می‌کنند، اطلاعات شخصی کاربران را جمع آوری می‌کند.

فیسبوک که تاکنون نیز با شکایت‌های مشابهی از این قبیل روبه رو شده است، توضیح داده که کاربران از خدمات آن‌ها استفاده می‌کنند، زیرا برای آن‌ها ارزش ایجاد می‌کند و آن‌ها نیز «کنترل معنادار و سودمندی بر اطلاعات به اشترا ک گذاری شده توسط کاربران در پلتفرم‌های متا» دارند. هرچند شرکت حقوقی نماینده مقام انگلیسی شکایت را به متا اطلاع رسانی کرده اند، اما غول فناوری هنوز هیچ واکنشی نشان نداده است.

متا یا همان فیسبوک سابق که به تازگی نیز به عنوان بدترین شرکت سال ۲۰۲۱ انتخاب شده بود در سال‌های گذشته با شکایات مشابه دیگری روبه رو شده که در تمام آن‌ها به نگرانی‌های مربوط به حفظ حریم خصوصی کاربران توجه شده است. از طرفی دیگر، واتس اَپ، نرم افزار پیام رسان متعلق به این شرکت نیز تاکنون بار‌ها به دلیل مسائل امنیتی با انتقاد روبه رو شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->