۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرود اضطراری هواپیمای بوئینگ پرواز تهران به مشهد در سبزوار + جزئیات (۲۸ دی ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۶۲۸۷
  • ۲۸ دی ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۰
فرود اضطراری هواپیمای بوئینگ پرواز تهران به مشهد در سبزوار + جزئیات (۲۸ دی ۱۴۰۰)
مدیر روابط عمومی فرودگاه هاشمی‌نژاد مشهد از فرود اضطراری هواپیمای بوئینگ پرواز تهران به مشهد با ۱۴۰ مسافر در فرودگاه سبزوار خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن جعفری گفت: از آنجایی که امروز هوای شهر مشهد مه آلود بود و پروازها به فرودگاه مشهد ساعاتی لغوشد؛ پرواز هواپیمایی ساها تهران به مشهد دچار کاهش دید شده بود و متاسفانه نتوانسته بود در فرودگاه مشهد فرود بیایید و به همین دلیل خلبان درخواست فرود در فرودگاه سبزوار که نزدیکترین مسیر پروازی بود را داده بود.

او گفت: هواپیما در فرودگاه سبزوار بدون مشکل فرود می‌آید، اما دچار نقص فنی می‌شود و به دلیل موجود نبودن قطعه مسافران پس از صرف ناهار با هماهنگی مدیر فرودگاه سبزوار و با هزینه شرکت هواپیمایی ساها با ۳ اتوبوس به مشهد برمی‌گردند البته تعدادی از مسافران با ماشین شخصی بر می‌گردند و ۸ مسافر نیز در هواپیما هستند تا پس از رفع نقص فنی به مشهد برگردند.

در حال حاضر قطعه مورد نیاز در مسیر فرودگاه سبزوار است و به محض برطرف شدن مشکل فنی هواپیما در فرودگاه مشهد فرود می‌آید.

از ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه صبح امروز به علت کاهش دید افقی در فرودگاه مشهد و به منظور رعایت ایمنی، پروازهای این فرودگاه تا اطلاع بعدی انجام نخواهد شد و با مساعد شدن شرایط جوی پروازهای فرودگاه مشهد از سرگرفته شد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->