شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

نشست خوانش کتاب «تنها گریه کن» با حضور نویسنده‌اش در مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۹۶۳۱۹
  • ۲۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۰
نشست خوانش کتاب «تنها گریه کن» با حضور نویسنده‌اش در مشهد برگزار شد
نشست خوانش و معرفی کتاب «تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری، مادر شهید محمد معماریان با حضور نویسنده کتاب به همت دفتر نمایندگی حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب در مشهد و با همکاری اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز - نشست خوانش و معرفی کتاب «تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری، مادر شهید محمد معماریان با حضور نویسنده کتاب به همت دفتر نمایندگی حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب در مشهد و با همکاری اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی در مشهد برگزار شد.

ماجرای عاشقانه یک مادردر این نشست حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر سبزیان، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی گفت: «تنها گریه کن» روایتی مادرانه از صبر، بردباری و فداکاری یک مادر شهید به قلم نویسنده جوان و توانمند ادبیات پایداری و دفاع مقدس است، نویسنده‌ای که قلمش مورد تحسین رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است.

او ابراز امیدواری کرد همه این عرض ارادت‌ها به ساحت مقدس شهدای اسلام در قالب برگزاری برنامه‌هایی این چنینی زمینه ساز ظهور حضرت مهدی (عج) و حرکت به سمت مسیر دولت حضرت قائم (عج) باشد.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حجت گنابادی نژاد، سرپرست معاونت هماهنگی و مدیریت امور زائران استانداری خراسان رضوی گفت: شهید محمد معماریان اگر بندگی مخلصانه در راه خدا نداشت این مسائل و اتفاقات در زندگی اش رقم نمی‌خورد. زندگی خدایی این شهید باعث شد که مادر «راوی» اکرم اسلامی «نویسنده» مقام معظم رهبری «تقریظ کننده» و ما مروجان و ناشران این کتاب باشیم.

او انقلاب اسلامی و حرکت تاریخی امام خمینی (ره) را قبل و بعد از انقلاب اسلامی میدانی برای زیست مومنانه خواند و افزود: شهیدان معظم به بهترین وجه ممکن توانسته اند به این زیست مومنانه دست پیدا کنند. در واقع می‌توان گفت تنها دستاورد شهدا پیروزی در جنگ نبود بلکه آنان با حرکت و شهادت خود مدیریت زندگی امروز جامعه را در دست دارند و «تنها گریه کن» سندی قاطع و معتبر بر این مسئله است. اکرم اسلامی، نویسنده کتاب نیز گفت: آرزوی من رسیدن این کتاب به دست رهبر معظم انقلاب بود، ولی تصور نمی‌کردم این اتفاق بیفتد و مورد توجه ایشان نیز قرار بگیرد.

او درباره علت نام گذاری کتاب با عنوان «تنها گریه کن»، بیان کرد: این آخرین خواسته محمد از مادر است. در آخرین مکالمه شهید با مادرش می‌گوید: این آخرین دیدار ماست و این رفتن برگشتی ندارد. ما مادر و فرزند هستیم و من دوست دارم شما در غم فقدان من صبور و مقاوم باشید، البته نمی‌توانم بخواهم بی تابی و بی قراری نکنید، ولی اگر به اشک رسید در خلوت و تنهایی باشد. نمی‌خواهم کسانی که چشم دیدن انقلاب را ندارند از ناراحتی شما سوءاستفاده کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->