«اسکار از دیروز تا امروز» موضوع پرونده ویژه این هفته «هفت» رائد فریدزاده از تأسیس صندوق توسعه سینما در استان‌ها خبر داد وزیر ارشاد: شعر شهریار مرز زبان کلاسیک و زبان گفتاری را درنوردیده است ارسال ۵۰۰ اثر به جشنواره ادبی داستان‌کوتاه «هشت» در مشهد علیرضا خمسه به «استخر» سروش صحت پیوست برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است
سرخط خبرها

نتفلیکس خبر ساخت فصل دوم «بازی مرکب» را تایید کرد

  • کد خبر: ۹۶۷۰۷
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۲
نتفلیکس خبر ساخت فصل دوم «بازی مرکب» را تایید کرد
مدیر اجرایی و تولید محتوای نتفلیکس، از تولید فصل دوم بازی مرکب خبر داد. این سریال که ساخت کره جنوبی است، موفقیت کم نظیری داشته و پربیننده‌ترین مجموعه نتفلیکس محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، تد ساراندوس، مدیر اجرایی و تولید محتوای نتفلیکس در جریان ارائه گزارش مالی این شبکه اینترنتی، از تولید فصل دوم بازی مرکب خبر داد. این سریال که ساخت کره جنوبی است، موفقیت کم نظیری داشته و پربیننده‌ترین مجموعه نتفلیکس محسوب می‌شود.

تد ساراندوس، با اشاره به محبوبیت این سریال، گفت که دنیای بازی مرکب تازه آغاز شده است و این شبکه اینترنتی برنامه مفصلی برای ادامه این مجموعه دارد.

به گفته برخی منابع، برنامه‌های نتفلیکس، شامل تولید بازی‌های رایانه‌ای، و تولید کالاهای تجاری مرتبط با بازی مرکب نیز می‌شود.

هر چند که در گذشته، هوانگ دونگ هیوک، خالق بازی مرکب گفته بود که فصل دوم را خواهد ساخت، ولی حالا با تأیید رسمی نتفلیکس، تولید این پروژه هنری بصورت جدی آغاز می‌شود.

او پیشتر به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته بود که تقریبا مسیر و جهت داستان را در ذهن دارد ولی هنوز برای بیان جزئیات بسیار زود است و باید صبر کرد. هوانگ دونگ هیوک گفته بود که سونگ گی هون، بازیگر نقش اول داستان، در فصل دوم‌ نیز حضور خواهد داشت.

بازی مرکب، پربیننده‌ترین سریال نتفلیکس است، و به گفته این‌ شبکه اینترنتی، در ۲۸ روز نخست انتشار، بیش از ۱.۶۵ میلیارد ساعت در جهان تماشا شده است.

این سریال، درباره افرادی با تجربیات متفاوت است که برای تصاحب یک جایزه نقدی هنگفت، تن به شرکت در بازی‌هایی کودکانه با عواقبی مرگبار می‌دهند.

بازی مرکب، نخستین سریال غیرانگلیسی زبان، و نخستین سریال ساخت کره جنوبی است که بازیگرانش نامزد دریافت چندین جایزه انجمن بازیگران «سگ» (SAG) در بخش آثار درام شدند.

این در حالی است که این‌ سریال، موفق به دریافت سه جایزه گلدن گلوب، از جمله بهترین سریال درام شد و به موفقیتی تاریخی دست یافت.

نتفلیکس، حدود ۲۱.۴ میلیون دلار خرج تولید فصل نخست بازی مرکب کرد، ‌و براساس برخی داده‌های داخلی که در اختیار بلومبرگ قرار گرفته است، پیش‌بینی می‌شود که بیش از ۸۹۱ میلیون دلار برای این شرکت درآمد داشته باشد.

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->