سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است + فیلم تلاش مدیریت شهری، تحقق نشاط مؤمنانه برای زائران و مجاوران است ضیافت نور و رنگ و تصویر در جشن بزرگ «نورنما»| آیین افتتاحیه بزرگ‌ترین نمایش ویدئومپینگ کشور در مشهد برگزار شد+ویدئو
سرخط خبرها

تجلیل از ۵۰۰ همسر شهید استان خراسان رضوی در روز میلاد مبارک حضرت فاطمه زهرا (س)

  • کد خبر: ۹۶۸۳۹
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
تجلیل از ۵۰۰ همسر شهید استان خراسان رضوی در روز میلاد مبارک حضرت فاطمه زهرا (س)
دیروز به یمن میلاد مبارک حضرت فاطمه زهرا (س) از ۵۰۰ همسر شهید استان خراسان رضوی در تالار شهر مشهد تجلیل شد.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ هنوز بسیاری از همسران و مادران شهدای گران قدر در قید حیات هستند. مادران و همسران شهدا تاریخ شفاهی روز‌های ایستادگی و فداکاری هستند و پاسداری از مقام شامخ آن‌ها به هر دلیل و بهانه، شایسته و بایسته است؛ کسانی که بیش از ۱۲ هزار نفرشان هنوز در قید حیات هستند و بایسته است که بیشتر از گذشته تکریم شوند. دیروز نیز به یمن میلاد مبارک حضرت فاطمه زهرا (س) از ۵۰۰ همسر شهید استان تجلیل شد.

نماینده، ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم که در تالار شهر مشهد برگزار شد، گفت: مقام مادر مقامی بسیار والا و شایسته است، اما در این میان مادرانی که هم خود روییده اند و هم زمینه را برای پرورش انسان‌های والاگهر فراهم کرده اند، نقشی بی بدیل در تاریخ اسلام و انقلاب دارند.

حجت الاسلام یوسفعلی شکری بیان اینکه همسران شهدا به طور عمده برای شوهرانشان علاوه بر همسر، مادر هم بوده اند، بیان کرد: این طلایه داران حتی برای برادران و پدرانشان نیز گاهی نقش مادر ایفا کرده اند.

وی افزود: نقش همسران شهدا در پیروزی انقلاب اسلامی و سال‌های جنگ تحمیلی بسیار برجسته است. این گروه از زنان ما همسرانی بودند که در اوج دلسوزی و مهربانی، همسرانشان را راهی جبهه کردند. این زنان هم مادر بودند و هم همسر؛ بنابراین دلی بزرگ می‌خواست تا همسری پدر فرزندان و شوهرش را راهی میدان جنگ کند.

وی با بیان اینکه جامعه باید تا ابد به وجود این شیرزنان افتخار کند، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اعلام کردند هربار که به زیارت خانواده شهدا نائل شدید، سلام مرا به این عزیزان برسانید و امروز من حامل سلام و درود معظم له برای شما عزیزانم.

بیش از ۱۲ هزار مادر و همسر شهید در استان

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی زندگی می‌کنند و نیز در ادامه این مراسم گفت: ۱۲هزارو۶۸۸ مادر و همسر شهید در استان خراسان رضوی مایه فخر و مباهات این استان شهیدپرور هستند.

حجت الاسلام حسین معصومی اظهار کرد: فداکاری زنان در مسیر انقلاب اسلامی ایران و دفاع مقدس کمتر از مردان نبوده است و این گذشت و همراهی همچنان ادامه دارد. در پایان این مراسم از همسران شهیدان حکمتی، نورانی، علوی، صداقت نیا و محمدخانی به نیابت از دیگر همسران شهدا قدردانی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->