جولانی وارد جمهوری آذربایجان شد سرلشکر موسوی: پایبندی جدی دستگاه‌های اجرایی به ضوابط پدافند غیرعامل ضروری است معاون اول رئیس جمهور: انجام مذاکره با اقتدار، اولویت حاکمیت است نشست وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای در چین از ۳۰۰ میلیون تا ۴ میلیارد تومان؛ تسهیلات سازمان بسیج سازندگی به منازل آسیب‌دیده در جنگ وزیر خارجه اسرائیل با وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین دیدار می‌کند رئیس‌جمهور ماده واحده الزام پشتیبانی از فعالیت­‌های تحقیقاتی هیئت‌علمی دانشگاه‌­ها را ابلاغ کرد معاون زنان و خانواده رئیس‌جمهور: با تکیه بر اشتراکات، مهاجرهراسی را خنثی کنیم اسامی ۶ حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان اعلام شد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: برنامه هسته‌ای را باقدرت دنبال می‌کنیم پارکینگ اربعین در مرز مهران مسقف و خورشیدی می‌شود افشاگری تاکر کارلسون: اسرائیل، پشت پرونده جنسی اپستین در آمریکا است گزارشگر ویژه سازمان ملل: نتانیاهو باید بازداشت شود شیوه‌نامه جذب استعداد‌های برتر در پست‌های مدیریتی دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد آخرین آمار جنگ ۱۲ روزه تاکنون؛ ۹۴۳ شهید و ۸ نفر مفقود شده‌اند | ۵ زندانی اوین شهید شدند برادر یک اسیر اسرائیلی: تنها راه آزادی اسرا توافق با حماس است ترامپ، هگست را به عنوان «وزیر جنگ» معرفی کرد سخنگوی دولت: گفت‌وگوهای مستقیم، صریح و مستند، ضرورتی انکارناپذیر برای ماست واکنش سازمان ملل به بازداشت مدیر دفتر المیادین توسط رژیم اسرائیل عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: دولت از تصدی‌گری فاصله بگیرد قائم مقام دبیرکل حزب اعتدال و توسعه: تجلی «وفاق ملی» را در جنگ دوازده روزه شاهد بودیم | دولت چهاردهم وارث تورم بالای ۴۰ درصد بود کوچکی‌نژاد: حمایت از کسب‌وکار‌های خرد از اولویت‌های دولت باشد واکنش علاء‌الدین بروجردی به تهدید جدید ترامپ: این‌بار گستره پاسخ از پایگاه‌های ثابت آمریکا فراتر می‌رود نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: اجرای قانون جوانی جمعیت نباید حتی در شرایط جنگی متوقف شود حملات مکرر انصارالله یمن به کشتی‌های دریای سرخ صدای دبیرکل سازمان ملل را درآورد افزایش شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۸۲۳ نفر (۲۰ تیر ۱۴۰۴) اوکراین: ارسال سلاح از سر گرفته شده است
سرخط خبرها

نگاهی به حمله دوباره یمنی‌ها به ابوظبی

  • کد خبر: ۹۶۹۷۹
  • ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۵
نگاهی به حمله دوباره یمنی‌ها به ابوظبی
بعد از حملات شدید نیرو‌های ائتلاف به سرکردگی عربستان و امارات به یمن که منجر به شهادت افراد غیرنظامی بسیاری شد، وزارت دفاع امارات عربی متحده دیروز با صدور بیانیه ای، گزارش‌های حمله موشکی به این کشور را تأیید کرد. این دومین عملیات تلافی جویانه ارتش یمن علیه امارات طی یک هفته اخیر است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وزارت دفاع امارات در عین حال با هدف کوچک جلوه دادن عملیات بزرگ یمنی ها، مدعی شد که پدافند هوایی این کشور دو موشک بالستیک شلیک شده توسط ارتش و کمیته‌های مردمی یمن را رهگیری و منهدم کرده است. این در حالی است که کانال تلگرامی «صابرین نیوز» از وقوع چهار انفجار در ابوظبی و تعلیق پرواز‌ها به فرودگاه این شهر خبر داد.

از سویی سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد: عملیات «طوفان یمن۲» را در عمق خاک امارات و عربستان انجام دادیم. ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در پاسخ به تجاوزات اخیر سعودی و امارات علیه یمنی ها، به وسیله موشک و پهپاد، مواضع آن‌ها را هدف قرار دادند. یحیی سریع گفت: درجریان عملیات مذکور پایگاه هوایی «الظفره» و مواضع حیاتی دیگر در پایتخت دشمن اماراتی یعنی ابوظبی هدف قرار گرفتند. این عملیات با چندین موشک بالستیک ذوالفقار اجرایی شد.

وی افزود: مواضع حساس و راهبردی اماراتی در دبی نیز به وسیله تعداد زیادی از پهپاد‌های «صماد۳» بمباران شدند.
از سوی دیگر، ارتش یمن، عملیات بزرگی را نیز در عمق خاک سعودی انجام داد. تعداد زیادی از پهپاد‌های «صماد یک» و «قاصف ۲k» مواضع حیاتی سعودی در منطقه «شروره» را هدف قرار دادند و تا زمانی که تجاوز و محاصره علیه یمن ادامه داشته باشد، عملیات نظامی ما نیز ادامه خواهد داشت.

اوضاع امارات از عربستان شکننده‌تر است

همچنین محمد البخیتی، عضو دفتر سیاسی جنبش انصار ا... یمن، گفت: اوضاع امارات از عربستان شکننده‌تر است، زیرا اقتصاد امارات به بخش‌های حساسی مثل تجارت و گردشگری وابسته است و همه اهداف نظامی این کشور در تیررس اهداف نیرو‌های یمنی قرار دارد.

وی با اشاره به سکوت جامعه جهانی در قبال جنایت‌ها و کشتار‌های اخیر یمن افزود: مشکل، سکوت جامعه جهانی نیست، بلکه مشکل مشروعیت بخشیدن به تجاوز علیه یمن و جنایت‌های صورت گرفته علیه مردم آن و محرومیت این مردم از حق دفاع از خود، بلکه حتی محکوم کردن دفاع آن‌ها از خود در مقابل این تجاوزگری است. البته این رویکرد جامعه جهانی تجسم یافته در سازمان ملل و شورای امنیت که در نهایت همان دیدگاه‌های آمریکا، رژیم صهیونیستی و انگلیس را منعکس می‌کند، جای تعجب ندارد، زیرا آن‌ها دشمن اعراب و مسلمانان هستند.

حمله به ابوظبی، به اعتبار امارات ضربه می‌زند

مرکز مطالعات امنیتی و اطلاعاتی آمریکا «استرافور» در تحلیلی با عنوان «حمله به ابوظبی برای امارات متحده عربی جنگ به همراه دارد»، عنوان کرد که حمله اخیر نیرو‌های یمنی به ابوظبی ممکن است به یک سری حملاتی منجر شود که جایگاه و اعتبار امارات متحده عربی به عنوان یک مرکز تجاری و سرمایه گذاری امن را تضعیف کند. در ادامه این تحلیل آمده است: حمله اخیر حوثی‌ها به ابوظبی ممکن است به ارتباط دیپلماتیک بین امارات و ایران خدشه وارد کند، اگرچه ابوظبی به دلیل ترس از درگیری‌ها بیشتر با همسایه قدرتمند خود، از تشدید تنش نظامی آشکار با ایران اجتناب خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->