گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد ادامه رشد ورود سرمایه‌گذاران جدید به بازار سرمایه تولید وانت‌بار جدید در خراسان رضوی تأییدیه استاندارد گرفت سهم ۴۷ درصدی بیمه‌های تکمیلی از بازار | جیب مردم، قربانی هزینه‌های درمان تالارهای عروسی در حال ورشکست شدن هستند تأمین سوخت ژنراتور‌های تولید برق صنایع با ۳۰ برابر قیمت رشد قیمت طلا به کانال بالاتر در مشهد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر دادگستری: تعزیرات بر تخلفات گران‌فروشی به‌دقت نظارت کند

  • کد خبر: ۹۷۲۴۹
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۰
وزیر دادگستری: تعزیرات بر تخلفات گران‌فروشی به‌دقت نظارت کند
وزیر دادگستری با حضور در تعزیرات خراسان رضوی گفت: تعزیرات بر تخلفات گران‌فروشی به‌دقت نظارت کند به‌ویژه بر تولیدکنندگان و واردکنندگان، چرا که قیمت را آن‌ها تعیین می‌کنند و در اختیار عرضه‌کننده نهایی قرار می‌دهند.

طنین همتی|شهرآرانیوز، امین حسین رحیمی، وزیر دادگستری، صبح امروز با حضور در سازمان تعزیرات خراسان رضوی و بازدید از این سازمان گفت: نعمت خیلی بزرگی که شما مشهدی‌ها دارید و شاید خودتان خیلی متوجه نباشید که این نعمت چقدر زندگی دنیوی و اخروی شما مؤثر است، حضور بارگاه منور امام هشتم (ع) در این شهر است.

وی در تشریح درج قیمت روی کالا‌ها گفت: توقعاتی که مردم از دولت دارند، نظارت بیشتر بر بازار است. اگر کالایی بر اثر عواملی گران فروخته می‌شود، چه در بحث تولید و چه در زمینه بهای تمام شده، ممکن است مردم بپذیرند، اما همیشه این طور نیست. مواد اولیه گران نشده و بهای تمام‌شده آنچنان افزایش پیدا نکرده است، اما در عرضه آن کالا به مردم گران‌فروشی می‌شود. در این بین ممکن است تولیدکننده یا عرضه‌کننده قیمت غیرواقعی اعلام کند که در هر دو صورت به تعزیرات حکوتی مربوط می‌شود.
به‌گفته وزیر دادگستری، وزارت صمت درخصوص درج قیمت روی کالا‌ها اقدام بسیار خوبی انجام داده است، مبنی بر اینکه قیمت تولیدکننده روی کالا درج شود. قبل این فقط قیمت مصرف‌کننده روی کالا درج می‌شد و قیمت مصرف‌کننده از جمله مواد اولیه، هزینه‌های تولید به اضافه حمل‌ونقل و سودی که توزیع‌کننده از عرضه‌کننده نهایی باید بگیرد، روی کالا درج نمی‌شد. اخیرا قرار شده است که قیمت تولیدکننده را روی کالا درج کنند که هنوز در خیلی کالا‌ها اعمال نشده است.
امین حسین رحیمی یادآور شد: درج قیمت از سوی فروشندگان علاوه بر آنچه که روی کالا درج شده، ضروری و حتمی است. درصد سود فروشنده در هر کالا مشخص است. این سود از سوی سازمان حمایت از مصرف‌کننده مشخص شده است و ناظران ما اگر مراجعه کنند و ببیند که فروشنده نهایی قیمتی را درج کرده که بیشتر از سود تعریف‌شده سازمان حمایت تولیدکننده و مصرف‌کننده است، تخلف محسوب می‌شود و باید با آن برخورد شود.
وی افزود: اگر سود فروشنده نهایی بیشتر از میزان واقعی و سود مشخص‌شده باشد، مردم هم می‌توانند از طریق سامانه گزارش کنند و حتما رسیدگی می‌شود. قبل این، قیمت نهایی کالا‌ها که مبنای تعیین آن شفاف نبود، روی کالا درج می‌شد و در سراسر کشور هم یک قیمت مصرف‌کننده می‌زدند. در صورتی که ممکن بود قیمت برای جا‌های مختلف متفاوت باشد.
در هر صورت تعزیرات باید با گران‌فروشی با نهایت دقت برخورد کند به‌ویژه در زمینه نظارت بر تولیدکنندگان و واردکنندگان، چرا که قیمت را آن‌ها تعیین می‌کنند و در اختیار عرضه‌کننده نهایی قرار می‌دهند.
وی گفت: کمیته اقدام مشترک در سازمان تعزیرات حکومتی با همین هدف شکل گرفته است که وزارت صمت، سازمان تعزیرات حکومتی، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت کشور و اتاق اصناف و اخیرا بازرسان بسیج اصناف که به امر نظارت اضافه شدند، در این کمیته حضور دارند. این کمیته اقدام مشترک اخیرا در همه استان‌های کشور هم تشکیل شده است.
وزیر دادگستری با بیان اینکه امروز حمایت از تولید شعار اصلی و محوری دولت است، اظهار کرد: هدف از شکل‌گیری این‌گونه نظارت‌ها این است که گران‌فروشی اصلا اتفاق نیفتد. در واقع دولت با این اقدام می‌خواهد با همه دستگاه‌های مرتبط تعامل بیشتری داشته باشد. اصناف و دادگستری در اجرای این هدف هم حضور دارند.
وی تأکید کرد: اگر در وضعیت فعلی کشور که بدخواهان نظام جنگ اقتصادی برای ما ایجاد کرده‌اند و در این بین کسانی که با تعمد قصد خیانت داشته باشند و برای سودجویی خودشان، معیشت مردم را مختل کنند، مراجع مسئول به‌خصوص تعزیرات، به‌شدت با آن‌ها برخورد خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->