ما آماده نیستیم گام مهم استان تهران در راستای کاهش آلودگی هوا | ورود بیش از ۲۰۰ اتوبوس برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی محور حادثه‌خیز مشهد–چناران ایمن شد| تعریض محور مشهد–گلبهار با ثبت تردد ۱۱۰ هزار خودرو به مراحل پایانی رسید صحبت‌های مدیرعامل تأمین اجتماعی درباره برداشت ۱۶۰۰ میلیارد از جیب بازنشستگان +فیلم  واریز حقوق بازنشستگان لشکری (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) | یک میلیون تومان به حساب پشتیبان واریز شد مرمت بناهای تاریخی - گردشگری سبزوار برای حفظ توسعه پایدار ضروری است اطلاعیه تأمین‌اجتماعی در مورد حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران ۱۵۰۰ دانش آموز سمپادی تحت حمایت کمیته امداد سیل روستایی در شمال‌غرب پاکستان را «ظرف چند ثانیه» ویران کرد اعلام محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های استان مازندران در تعطیلات پایان مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا ۷۲ ساعت آینده ۱۰۰ هزار زائر پیاده امام‌رضا (ع) وارد مشهد شدند (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) میزان «نیترات» آب‌های بسته بندی مشخص شد موزه «زنان در دفاع مقدس» تا پایان سال در تهران رونمایی می‌شود آغاز به‌کار موکب سلامت شهدای شاهنامه در روز‌های پایانی ماه صفر (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) شاخص UV چیست و چرا باید روزانه آن را رصد کنیم؟ | سوختگی ارغوانی مهلت ثبت نام سرویس مدارس تا نیمه شهریور ۱۴۰۴ تمدید شد آخرین مهلت انصراف پذیرفته‌شدگان نهایی دانشجومعلمان، امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) امضای تفاهم نامه ۳۰ روزه بیمه معلمان مدارس غیردولتی در هفته آینده (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) مخالفت شدید پلیس راهور مشهد با قطع برق در بزرگراه‌ها ۱۳ ملک بهزیستی خراسان رضوی در فهرست مولدسازی پایان شرارت‌های شبانه یک شیاد در بولوار ارشاد مشهد تدوین محتوای آموزشی برای دانش‌آموزان دوزبانه لزوم افزایش اعتبارات ملی برای تحقق پروژه های کلان آبی   تأمین بدون تعطیلی نان مشهد در دهه آخر صفر کمبود شدید آموزگار در خراسان رضوی با وجود جذب ۵ هزار معلم | لطفا ۱۸ هزار معلم دیگر! دادستان اسبق مشهد: اگر در طول خدمت من رضایت مردم حاصل شده باشد، موفق بوده‌ام نشانه‌های مهم سکته مغزی چیست؟ از سرگیری فعالیت کتابخانه کاخ نیاوران از امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرح «رتبه‌بندی معلمان» از سال آینده اجرایی خواهد شد (۱۲ بهمن ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۷۷۷۳
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۹
  • ۲
طرح «رتبه‌بندی معلمان» از سال آینده اجرایی خواهد شد (۱۲ بهمن ۱۴۰۰)
مهرداد ویس کرمی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: بر طبق مشاهدات امسال دولت پرداختی به فرهنگیان تحت عنوان رتبه بندی نخواهد داشت و عملا از سال آینده اجرایی خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد ویس کرمی در خصوص زمان اجرایی شدن رتبه بندی معلمان گفت: آنچه از مشاهدات برمی آید امسال دولت پرداختی به فرهنگیان تحت عنوان رتبه بندی نخواهد داشت و عملا از سال آینده اجرایی شده و رتبه بندی فرهنگیان که از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ محاسبه شده است نیز جز دیون و طلب‌های فرهنگیان از دولت خواهد بود، چرا که ابتدا باید تصویب و در بودجه پیش بینی شود از این رو امسال چیزی تحت این عنوان به فرهنگیان پرداخت نخواهد شد.
 
نماینده مردم لرستان گفت: دولت اعلام کرده است که بار مالی رتبه بندی را تا میزانی که در لایحه است می‌پذیرد، اما همچنان روشن نیست و برای ما مسجل نشده است که همان میزانی که ابتدا اعلام شده بود یعنی در حدود ۸ هزار میلیارد و یا آنچه که به بعد از آن اعلام شد یعنی ۱۲ و نیم هزار میلیارد است که برای طرح تامین خواهد شد به هر حال که هنوز دولت برای بار مالی آن نامه نداده است اگر چه که ممکن است شفاهی چیزی بیان شده باشد که به نظر می‌رسد همان ۱۲ و نیم هزار میلیارد باشد.

وی در پاسخ به این سوال که علت طولانی شدن تصویب این طرح چیست گفت:  در جلساتی که روز گذشته با حضور نمایندگان و دولت وجود داشته است همچنان نتوانسته ایم به فرمولی دست پیدا کنیم که هم عدالت در آن رعایت شود و هم بالای آن سقفی که دولت متعهد شده نباشد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پایان گفت: در حال حاضر مجلس و دولت در حال همفکری برای رسیدن به یک فرمول مشخص هستند، به طور کلی باید به این نکته نیز توجه کرد که یکی از اهداف ما با لایجه رتبه بندی معیشت فرهنگیان است، اما اهداف دیگری مانند آموزش و ارتقاء آن نیز با اجرای رتبه بندی برای ما موضوعیت دارد که امیدواریم با توافق دولت و کمیسیون موارد جزیی مورد اشکال نیز حل شده و در مدت کوتاهی بارگذاری شود.  
 
منبع: میزان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۲
0
0
بیشتر از نصف ماه با جیب خالی شرمنده خانواده هستیم خجالت بکشید. چرا پرداخت حقوق عادلانه نیست؟
کامرانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۲
0
0
بس کنید تو رو خدا با این شوهای تبلیغاتیتون، آبروی هر چی معلم بودو بردین، یه کم خجالت بکشین، تا کی میخواین با حیثیت معلم‌های بدبخت بازی کنین.... این همه تبلیغات، این همه فرافکنی.... دیگه ارزشی واسه معلم نزاشتین و تمام جامعه رو در مقابلش قرار داده و مطالبه حقش رو زیاده خواهی جلوه دادین..... تا کی میخواین ادامه بدین... بس کنین...
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->