عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان توقیف ۲ نفتکش خارجی توسط نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس
سرخط خبرها

حمایت ناو و جنگنده های آمریکایی از امارات در مقابل یمن

  • کد خبر: ۹۷۹۴۰
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۳۵
حمایت ناو و جنگنده های آمریکایی از امارات در مقابل یمن
سفارت آمریکا در امارات اعلام کرده برای حمایت از امارات در برابر «تهدیدهای موجود» به این کشور ناو و جنگنده ارسال می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، آمریکا امروز چهارشنبه (۲ فوریه/ ۱۳ بهمن) در بیانیه‌ای اعلام کرده برای کمک به امارات متحده عربی در برابر حملات گروه انصارالله یمن به این کشور ناو و جنگنده اعزام خواهد کرد.

سفارت آمریکا در امارات متحده عربی طی بیانیه‌ای اعلام کرد ایالات متحده بعد از چندین حمله توسط حوثی‌های یمن به امارات «برای کمک به امارات در برابر تهدیدهای موجود»، ناوشکن مجهز به موشک‌های هدایت‌شونده و جنگنده‌های پیشرفته به منطقه اعزام خواهد کرد.

مطابق بیانیه سفارت آمریکا تصمیم برای اعزام این تجهیزات نظامی بعد از تماس تلفنی میان «لوید آستین»، وزیر دفاع ایالات متحده آمریکا و «محمد بن زاید آل نهیان» ولیعهد ابوظبی گرفته شده است. 

امارات متحده عربی یکی از اعضای ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی است که از سال ۱۳۹۴ یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است. امارات روز گذشته برای سومین بار در هفته‌های گذشته هدف حمله موشکی قرار گرفت.

طبق بیانیه سفارت آمریکا ناوشکن «یو‌اس‌اس کول» به همراه نیروی دریایی امارات در ابوظبی پهلو خواهد گرفت و همزمان ایالات متحده جنگنده‌های نسل پنجم خودش را نیز در منطقه مستقر خوهد کرد.

آمریکا، علی‌رغم متهم کردن مستمر ایران به حمایت تسلیحاتی از گروه انصارالله از زمان آغاز جنگ یمن به طرق مختلف از ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی حمایت کرده است. در بیانیه روز چهارشنبه تصریح شده که استقرار این تجهیزات «پیام آشکاری است مبنی بر اینکه ایالات متحده به عنوان یک شریک راهبردی در کنار امارات ایستاده است.»

جنگ یمن به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. از زمان آغاز این حملات ده‌ها هزار غیرنظامی یمنی شهید و زخمی شده‎اند.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. بیش از ۷۵ درصد جمعیت یمن در حال حاضر نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، میلیون‌ها نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->