خط تحریری در پایه‌های دوره دوم ابتدایی تدریس می‌شود رئیس سازمان نوسازی مدارس: پیگیر هوشمندسازی مدارس از رئیس جمهور هستیم ابتلای کودکان به آبله مرغان خطرناک نیست بیش از ۷۰۰۰ نفر در تربت‌حیدریه غربالگری سرطان روده بزرگ شدند وزیر آموزش و پرورش: همه پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی از مهر وارد مدارس می‌شوند استاندار خراسان رضوی: درک واقع‌بینانه از وضعیت منابع طبیعی وجود ندارد | تشکیل کارگروه مشورتی منابع طبیعی و محیط‌زیست در استان تدبیر پلیس برای روز اول مهر | طرح پلیس مهر با مشارکت همیاران نوجوان پلیس برگزار می‌شود فرونشست؛ بحران خاموش خراسان رضوی | بزرگ‌ترین شکاف فرونشستی ایران در نیشابور الویت دریافت تسهیلات اشتغا‌ل‌زایی با زنان سرپرست خانواده است پشت‌پرده کانال‌های همسریابی تلگرامی | از فریب و سوءاستفاده تا خودکشی قربانیان صبحانه و میان‌وعده‌ای که باید برای دانش‌آموزان انتخاب کنید! بخشی از واکسن‌های یادآور دانش آموزان در دسترس قرار گرفت بیمه سلامت برای مردم «گران» شد تغذیه مادر باردار نقشی در بروز زردی نوزاد ندارد تالاب انزلی قربانی ناهماهنگی میان اقدامات زیست محیطی | راه نجات این تالاب چیست؟ فرمانده انتظامی تهران بزرگ خبر داد: کشف ۴۵۰ کیلو شیشه در کشور | «شیشه» در پوشش قرص‌های لاغری و آرامبخش معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت: آبله‌مرغان با یک‌بار ابتلا تمام نمی‌شود | واکسن همچنان خارج از برنامه عمومی ایران مشارکت بیش از ۳ هزار نفر در آزمون گواهینامه وزارت بهداشت | چرا بسیاری از اعتراضات رد شده است؟ جشن پنجاهمین سالگرد تأسیس اورژانس ۱۱۵ در مشهد برگزار شد (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) دلایل فرونشست‌‌های اخیر در اصفهان چیست؟ | آیا اماکن تاریخی در خطر هستند؟ درباره اهمیت انتخاب دوست در مدرسه | زنگ اول: دوست‌یابی! صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش گردوغبار (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) گرانفروشی ۳.۱ میلیاردی پوشاک مردانه در مشهد با جریمه دوبرابری روبه‌رو شد (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) رئیس اورژانس ۱۱۵ مشهد: آمار مزاحمت‌های تلفنی ۴ درصد افزایش یافته است | نوسازی ناوگان آمبولانس مشهد بالاتر از میانگین کشوری + فیلم صلاحیت رانندگان اینترنتی بازنگری می‌شود | دسترسی راحت‌تر به پلیس در دستور کار قرار خواهد گرفت گلایه وزیر علوم از افزایش واحدهای دانشگاهی: با این روال کیفیت آموزش کاهش می‌یابد تأمین اجتماعی چرا حق اولاد را از حقوق بازماندگان حذف کرده است؟
سرخط خبرها

عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی بالاخره کی واریز می‌شود؟ (۱۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۸۳۵۴
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۳
  • ۱
عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی بالاخره کی واریز می‌شود؟ (۱۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۰)
 مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباره جزئیات و زمان واریز «عیدی» بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: هنوز منتظریم هیئت دولت در این باره تصمیم گیری و تصویب کند. این آمادگی وجود دارد که این تعهد را در قبال بازنشستگان پس از تصویب، به نحو احسن انجام دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، میرهاشم موسوی در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه همکاری سازمان تامین اجتماعی و سازمان امور دانشجویان وزارت علوم با موضوع بیمه دانشجویان درباره جزئیات و زمان واریز عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: هنوز منتظریم هیئت دولت در این باره تصمیم‌گیری و تصویب کند. این آمادگی وجود دارد که این تعهد را در قبال بازنشستگان به نحو احسن انجام دهیم.

زمان واریز عیدی فعلا مشخص نیست

وی ادامه داد: هیئت وزیران باید مبلغ عیدی را اعلام کند و سپس تامین اجتماعی تمهید می‌کند که عیدی را پرداخت کند. مشکلی در این باره نخواهیم داشت و منتظریم این عدد اعلام شود.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به اینکه آیا عیدی همراه با حقوق بهمن ماه واریز می‌شود؟ گفت: باید ببینیم چه زمانی اعلام می‌کنند؛ مشکلی در پرداخت نداریم.

بررسی افزایش «حقوق»‌ها در کمیسیون تلفیق

وی درباره افزایش «حقوق» بازنشستگان تامین اجتماعی نیز گفت: کار در سازمان برنامه و بودجه و مجلس جلو می‌رود و بعد از اتخاذ تصمیم نهایی اقدامات لازم انجام خواهد شد.

موسوی در پاسخ به اینکه آیا تا پایان سال به نتیجه می‌رسد؟ اظهار کرد: مشخص نیست، چون در حال بررسی هستند و کمیسیون تلفیق در حال بررسی این موضوع بوده و هنوز به جمع بندی نرسیده و جمع‌بندی که بشود ما آمادگی را خواهیم داشت.

وی درباره ورود به پیک جدید کرونا و میزان آمادگی بیمارستان‌های تامین اجتماعی گفت: اطلاع رسانی در این باره انجام شده بود و در حوزه درمان با آمادگی کامل رصد کردند و تمهیدات و تجهیزات لازم فراهم شده و مشکلی در این باره نداریم. کادر درمان ایثارگرانه در میدان بوده و هستند.

موسوی ادامه داد: پرداخت هزینه‌های درمان همانند گذشته است و در مراکز ملکی مشکلی نداریم. تعداد بستری نسبت به قبل چندان زیاد نیست و امید است مردم گرفتار نشوند که بخواهند بستری شوند و با درمان سرپایی بهبود یابند.

پالایش بیمه رانندگان تاکسی

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی درباره آخرین وضعیت بیمه رانندگان تاکسی گفت: اختلاف بین سازمان‌ها را نباید متوجه تامین اجتماعی کرد. تاکسیرانی، اتحادیه وانت بارها، برون‌شهری و ... ممکن است اختلاف‌هایی در عدد و رقم داشته باشند. ظرفیتی را قانون فراهم کرده و ما استفاده کرده‌ایم و اگر هم ظرفیت دیگری فراهم باشد حتما استفاده می‌کنیم.

موسوی ادامه داد: هفته گذشته دستورالعملی را ابلاغ کردیم که پالایش بیمه رانندگان تاکسی انجام شود تا افرادی که ناحق تحت پوشش قرار گرفته‌اند مشخص شود. ما گفتیم به ازای هر خروجی، افراد جدید که استحقاق داشته باشند می‌توانند تحت پوشش قرار بگیرند.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در ادامه با بیان اینکه حدود ۳۶ هزار متر پروژه درمانی در کل کشور در دست افتتاح داریم که به ظرفیت درمانی ما اضافه می‌شود، درباره نسخه نویسی الکترونیک گفت: وضعیت نسخه نویسی الکترونیک خوب پیش می‌رود، البته ممکن است مشکلات قطعی و کندی وجود داشته باشد که همکاران رصد کرده و آن را برطرف می‌کنند. از دی ۱۴۰۰ که نسخه نویسی با الزام قانونی همراه شد علی رغم فشار زیادی که به حوزه درمان وارد شد، رشد نسبت به گذشته بسیار خوب بوده و میزان نسخه نویسی به بالای ۷۵ درصد در تهران و بالای ۹۰ درصد در کشور رسیده است.

منبع: ایران جیب


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
م ر
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۳
0
0
سلام ما زیاد خواه نیستم اگر یک سوم عیدی مدیران ونمایندگان مجلس به بازنشستگان بدین زندگی لاکچری داریم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->