تصادف مرگبار پژو پارس و پراید در بایگ خراسان رضوی + جزئیات (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آماده باش هلال احمر در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر برای بارش‌های شدید بهاری آیا وعده دروغ ازدواج جرم است؟ | پاسخ حقوقی به یک فریب عاطفی ! عزل سه مدیر در هلال احمر + جزئیات هشدار پژوهشگران: بی‌تحرکی و تنبلی به مغزتان آسیب می‌زند واژگونی خودرو در جاده سبزوار - نیشابور با یک فوتی و ۶ مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) انفجار مهیب گاز پیک‌نیک در مشهد با یک مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آمار نهایی سفرهای نوروزی سراسر کشور اعلام شد | مشهد و خراسان رضوی در جمع مقاصد برتر و پر تردد آخرین آمار داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد درباره توصیه‌های غذایی کارشناس‌نماها در فضای مجازی | تغذیه زرد تشیکل کلاس‌های جبرانی رایگان برای دانش آموزان در پایان سال تحصیلی تشخیص سرطان با نانوداروی "تیلمانوسپت" ایرانی فراخوان وزارت علوم برای جذب امریه در دانشگاه‌ها (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف ساختگی برای زورگیری پویش کافی نیست؛ راه‌ها را  ایمن کنید مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: در آخرین روز سال نشان دادیم تأمین اجتماعی ورشکسته و بدعهد نیست پیگیری وضعیت نوبت دهی بیمارستان تأمین اجتماعی مشهد | التیام درد‌های بیمارستان فارابی مشهد عدم پرداخت به‌موقع حق بیمه مشکلات جدی برای بحث درمانی بازنشستگان ایجاد کرده است + فیلم ریزش معدن مهاباد به دلیل بارش باران | یک معدن کار جان باخت (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اختلال در سامانه ثبت نام وام بازنشستگان | توضیحات صندوق بازنشستگی: بازنشستگان طی روز‌های آتی به سایت مراجعه کنند هدیه نوروزی بازنشستگان بانک تجارت واریز شد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اولین توربین بادی سیمانی کشور در زابل نصب شد اورژانس کشور در نوروز بیش از ۲۰۰ هزار ماموریت انجام داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دمای روزانه در روز سه‌شنبه شبکه زیرزمینی مخازن سوخت قاچاق در ساحل جزیره قشم کشف و منهدم شد + فیلم افزایش چشمگیر استقبال فرهنگیان از اسکان نوروزی در سال ۱۴۰۴ ویتامین‌ها چطور ما را قوی می‌کنند؟ درد در نواحی مختلف سر ناشی از چیست؟ قاچاقچی حرفه‌ای با ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد دستگیر شد پبش بینی ۵ روز رگبار باران و ورزش باد شدید از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

سرانجام اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان چه شد؟ (۱۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۹۸۳۹۱
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۹
  • ۱
سرانجام اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان چه شد؟ (۱۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۰)
بررسی‌ها نشان می‌دهد اجرای طرح رتبه بندی معلمان در دست دولت، مجلس و شورای نگهبان گیر افتاده است. وزیر آموزش و پرورش در این رابطه می‌گوید: هم‌اکنون مذاکرات با دولت ادامه دارد تا بودجه لازم برای رتبه‌بندی در سال آینده به‌طور کامل تأمین شود.

به گزارش شهرآرانیوز، یک‌ماه و نیم به پایان سال باقی مانده، اما لایحه رتبه‌بندی معلمان که قرار بود از فروردین ۱۴۰۰ اجرا شود، همچنان در پیچ‌وخم مجلس، شورای نگهبان و دولت گیر افتاده و معلمان از اجرایی شدن آن حداقل در سال‌جاری ناامید هستند.

این طرح در چند ماه اخیر آنقدر مسیر‌های مختلفی را طی کرده و تغییر یافته که تقریبا هیچ‌کس نمی‌داند الان در چه مرحله‌ای است و به چه سرنوشتی دچار شده؟ رامین کریمی‌نیا، عضو شورای مرکزی و مسئول کمیته علمی و آموزشی سازمان معلمان ایران در این‌باره گفت: «اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس می‌گویند که مسئولان سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی عنوان کرده‌اند که توان پرداخت ۱۲.۵ هزار میلیارد تومان برای ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۰ به معلمان را ندارند؛ ضمن اینکه محاسباتشان نشان داده برای پوشش دادن همه معلمان مشمول رتبه‌بندی، این رقم کافی نیست.»

او افزود: «رئیس سازمان برنامه و بودجه بار‌ها و بار‌ها سخنان خود را در این زمینه تغییر داده و هربار یک وعده جدید به معلمان می‌دهد و آن‌ها را امیدوار می‌سازد، اما انصافا کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس سر حرف خود باقی مانده و اعضای آن می‌گویند که باید دولت، دیون خود به معلمان را در این زمینه پرداخت کند.»

اعضای سازمان معلمان و سایر تشکل‌های صنفی معلمی در این مدت بار‌ها از رئیس سازمان برنامه و بودجه و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی درخواست جلسه‌ای با موضوع رتبه‌بندی معلمان داشته‌اند، اما هیچ پاسخی به آن‌ها داده نشده است. کریمی‌نیا در این‌باره گفت: «پرسش ما این است که چرا آقایان میرکاظمی و لطیفی یک جلسه مشترک با فعالان تشکل‌ها و سایر نهاد‌های معلمی برگزار نمی‌کنند تا با صحبت و هم‌اندیشی مسئله رتبه‌بندی معلمان را که در سند تحول بنیادین بر اجرای آن تأکید شده، حل کنیم؟ مشکل کجاست که از صحبت کردن با یکدیگر می‌پرهیزیم؟ از طرف دیگر چرا شورای نگهبان به جای مهلت قانونی یک هفته‌ای بررسی مصوبه مجلس، آن را ۲۱ روز بعد پاسخ داد؟ متأسفانه برداشت معلمان از رویه پیش گرفته شده این است که مسئولان هیچ عزمی برای اجرایی شدن این قانون ندارند و می‌خواهند با وقت‌کشی آن را به زمان نامعلومی موکول کنند.»

مجلس چه می‌گوید؟

از سویی دیگر مهرداد ویس‌کرمی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره سرانجام لایحه رتبه‌بندی معلمان به تسنیم گفته است: «پس از کش‌وقوس‌ها و بعد از آنکه شورای نگهبان لایحه رتبه‌بندی را به مجلس برگرداند، دولت اعلام کرد بار مالی را در حد همان لایحه ارائه‌شده می‌پذیرد. اعضای کمیسیون آموزش می‌گویند بار مالی لایحه حدود ۷ تا ۸ هزار میلیارد تومان است.»

او درباره اجرای رتبه‌بندی معلمان در سال ۱۴۰۰ گفت: «امسال در بودجه مبلغی برای رتبه‌بندی لحاظ نشده است و اعتبار در بند و ماده ۲ بودجه ۱۴۰۰ مربوط به چند دستگاه است و غالبا هم محقق نمی‌شود. آنچه از صحبت مسئولان دولت متوجه شدم، این است که رتبه‌بندی اگر در سال ۱۴۰۰ هم اجرا شود در قالب دیون خواهد بود و از سال آینده با اعتبار درنظر گرفته شده، اجرا خواهد شد.»

نظر دولت چیست؟

از صحبت‌های وزیر آموزش و پرورش در جمع معلمان نوشهری و چالوسی هم اینطور برمی‌آید که رتبه‌بندی معلمان در سال ۱۴۰۰ اجرا نخواهد شد و معلمان نباید منتظر دریافت دیون خود تا پایان امسال باشند.

یوسف نوری در این‌باره گفته است: «تقریبا در هر جلسه هیأت دولت، این موضوع طرح می‌شود؛ این طرح باید همراه با سند تحول بنیادین، اجرایی و عملیاتی شود؛ زیرا با هدف رشد صلاحیت حرفه‌ای معلمان تنظیم شده تا کیفیت آموزش و جایگاه نظام آموزشی ارتقا یابد. رئیس‌جمهور، رئیس مجلس و شورای نگهبان هم با اجرای طرح رتبه‌بندی مخالفتی ندارند و این طرح در حال انجام مراحل اداری است که به‌زودی در این خصوص اخبار خوبی به معلمان خواهد رسید. هم‌اکنون مذاکرات با دولت ادامه دارد تا بودجه لازم برای رتبه‌بندی در سال آینده به‌طور کامل تأمین شود.»

او به اعتراضات چندماهه اخیر معلمان هم اشاره کرد و گفت: «مطالبات معلمان در جای خود مهم است و همه در تلاشیم که این مطالبات به شیوه‌ای منطقی محقق شود و از معلمان هم می‌خواهم در طرح مطالبات خود از شیوه‌های برهان و استدلال بهره بگیرند و به مسیر‌های مورد اراده دشمنان، سوق داده نشوند و تأکید ما این است که مطالبات به روش عالمانه طرح شود.» 

منبع: راهبردمعاصر


بیشتر بخوانید:وزیر آموزش و پرورش در جلسه رسیدگی به لایحه رتبه‌بندی معلمان حضور نیافت (۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۰)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۷ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
0
0
ما مطالباتمان عالمانه است شما مسئولین عملکردتان عالمانه نیست
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->