سازمان ملل: کوچ اجباری فلسطینی‌ها جنایت علیه بشریت است تماس تلفنی مسعود پزشکیان با همتای عراقی | رابطه با عراق یکی از مهمترین عرصه‌های روابط خارجی ایران است سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: احتمال ادامه یافتن مذاکرات را رد نمی‌کنیم ویدئو | راهپیمایی مردم مشهد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آیت‌الله علم‌الهدی: مذاکره با آمریکا، خلاف غرور ملی است | بدعهدی آمریکا، تجربه ۷۰ سال عمر سیاسی ملت ایران رویترز: آمریکا، اروپا را در جریان مذاکرات با ایران قرار نداده است ترامپ: نیازی به ایلان ماسک ندارم شمخانی: عراقچی با اختیارات کامل برای ⁧مذاکره غیرمستقیم⁩ با آمریکا⁩ راهی ⁧عمان است «ویتکاف» فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه با پوتین دیدار می‌کند حملات هوایی آمریکا به پایتخت یمن (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: روز شنبه نیت و جدیت طرف آمریکایی را ارزیابی می‌کنیم آغاز مذاکرات ایران و آمریکا از عصر شنبه (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) شکایت رسمی حماس از دولت انگلیس تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان هشدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره نظام دوگانه در مجوز برگزاری تجمعات نگرانی صهیونیست‌ها از هرگونه توافق بین ایران و آمریکا منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است واکنش وزارت خارجه آمریکا به تهدید روزنامه کیهان درباره ترور ترامپ واکنش حماس به حملات بمب‌گذاری در رفح؛ این اقدامات نسل‌کشی وحشیانه است به سطحی از اقتدار رسیده‌ایم که دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرده‌ایم مذاکرات آمریکا و روسیه درباره سفارتخانه‌ها سازنده بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران است سردار اشعری: عاقبت به خیری شهید صیاد شیرازی به خاطر ولایتمداری او بود امیر سرتیپ امان‌اللهی: وظیفه ما این است که به عنوان سربازان نظام، در رکاب ولایت گام برداریم دستور اژه ای به قضات: مدیرانی که دارای ضعف و نقصان هستند تغییر دهید راز سرخ صیاد | روایتی کوتاه از زندگی خوش‌عاقبت شهید امیر سپهبد صیاد شیرازی دادستانی تهران علیه «حسام الدین آشنا» اعلام جرم کرد معاون هماهنگ کننده ارتش: شهید صیادشیرازی یک الگو در میان نیروهای مسلح بود
سرخط خبرها

وزیر خارجه فنلاند در تهران: بی‌صبرانه منتظر احیای برجام هستیم

  • کد خبر: ۹۸۴۳۶
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۸
وزیر خارجه فنلاند در تهران: بی‌صبرانه منتظر احیای برجام هستیم
وزیر خارجه فنلاند گفت: بی صبرانه منتظر هستیم در خصوص مذاکرات وین توافقاتی حاصل شود و برجام احیا شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پکا هاویستو، وزیر خارجه فنلاند ظهر روز دوشنبه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در محل وزارت امور خارجه ایران با ابراز خرسندی از سفر به تهران اظهار کرد: ایران جزو اولین کشورهایی بود که حدود ۹۰ سال پیش استقلال فنلاند را به رسمیت شناخت و همواره گسترش روابط با این کشور برای فنلاند مهم بوده چرا که ایران یکی از کشورهای مهم منطقه است.

این دیپلمات عالی رتبه فنلاندی با اشاره به رایزنی های امروزش با وزیر خارجه ایران گفت: امروز با آقای امیرعبداللهیان در مورد موضوعات مختلفی گفت‌وگو کردیم. فنلاند عضو اتحادیه اروپاست و امیدواریم همکاری ها بین ایران و اتحادیه اروپا گسترش پیدا کند و در این مورد نیز امروز گفت و گو و تبادل نظر کردیم.

وی همچنین با بیان اینکه یکی دیگر از موضوعاتی که در جریان سفر به تهران و گفت وگو با مقامات کشورمان پیگیری کرده است، تحولات افغانستان بوده، افزود: امروز با آقای کاظمی قمی نماینده دولت ایران در امور افغانستان دیدار و رایزنی کردم. ما می دانیم که ایران می تواند نقش بسیار مهمی در تحولات افغانستان ایفا کند. مهاجران بسیاری از افغانستان در این مدت به ایران آمده اند. فنلاند با کمک کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل تلاش کرده که در این زمینه به ایران کمک کند. در همین چارچوب تعدادی از پناهجویان را از ایران به فنلاند برده ایم و امیدواریم این روند افزایش پیدا کند.

این دیپلمات عالی رتبه فنلاندی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه ثبات منطقه غرب آسیا برای فنلاند مهم است و ایران نیز بازیگر مهمی در منطقه است، افزود: امیدواریم که بتوانیم برای حل مسائل در منطقه از جمله در بحث سوریه و یمن به راهکارهای مسالمت آمیز برسیم.

وی همچنین به برگزاری فروم هلسینکی در فنلاند اشاره کرد و گفت: امیدواریم هیئت ایران در این فروم شرکت کند و در این قالب همکاری های خود را با ایران در مورد مسائل منطقه ادامه دهیم.

پکا هاویستو همچنین با اشاره به برگزاری مذاکرات وین تصریح کرد: ما حامی احیای برجام هستیم. امیدواریم مذاکرات وین به سرانجام برسد و توافق صورت بگیرد. از حصول توافق در وین حمایت می کنیم. از همکاری های ایران با سازمان بین المللی انرژی اتمی حمایت می کنیم. می دانیم که همکاری های خوبی بین ایران و آژانس وجود دارد و بر این موضوع تأکید داریم که نتیجه موفق مذاکرات وین می تواند فرصت بیشتر و بهتری را برای افزایش همکاری ها و تبادلات بین دو کشور فراهم کند.

وزیر خارجه فنلاند همچنین در پاسخ به سوال یک خبرنگار ایرانی در ارتباط با بی عملی اروپایی ها در زمینه برجام و خروج غیرقانونی آمریکا از این توافق بین المللی گفت: چیزی که در خصوص برجام رخ داد ناامیدکننده بود. ما کشورهای اروپایی همیشه حامی برجام بوده ایم. ما در اروپا به سازوکار اینستکس امید داشتیم و در آن مشارکت کردیم.

وی ادامه داد: آقای بورل مسئول سیاست خارجه اروپا نیز در این زمینه بسیار فعال بود تا راه حلی پیدا کنیم و همکاری ها ادامه پیدا کند.

وزیر خارجه فنلاند تصریح کرد: ما بی صبرانه منتظر هستیم که در جریان مذاکرات وین توافقی حاصل شود و برجام احیا شود.

بعد از پایان این نشست مطبوعاتی دور دوم مذاکرات وزیران امور خارجه ایران و فنلاند برگزار شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->