سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) کنعانی: شهید امیرعبداللهیان، دیپلماتی مثال‌زدنی با دغدغه تأمین منافع ملی بود ۱۵۳ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازسرگیری پرواز‌های هما در مسیر تهران به کراچی و برعکس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت رئیس هیئت داوران کن از غزه با امضای نامه اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی ویدئو| سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمایت السودانی از مذاکرات ایران و آمریکا وزرای خارجه ایران و تاجیکستان بر لزوم همکاری‌های منطقه‌ای در موضوع افغانستان تأکید کردند
سرخط خبرها

توضیح سعید جلیلی درباره نامه ۲۰۰ صفحه‌ای به رهبری

  • کد خبر: ۹۸۵۵۷
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۵
توضیح سعید جلیلی درباره نامه ۲۰۰ صفحه‌ای به رهبری
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نامه من در نقد دستاوردهای برجام مربوط به ۶ ماه پیش و در پاسخ به گزارش دولت قبلی بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سعید جلیلی در سخنرانی خود با عنوان پشت خیمه دشمن در حسینیه جماران با بیان این که تداوم انقلاب به فهم صحیحی از میدان نیاز دارد، اظهار کرد: دشمن کاری که با تهدید نمی تواند انجام دهد سعی می کند با القای تحلیل غلط به نتیجه برساند. دشمن به دنبال این است که ملت را از اصل مبارزه منصرف کند یا مسیر مبارزه را منحرف کند. کسانی هم در داخل پیدا می شوند که با ظاهر خیرخواهی تلاش دارند در مردم تردید ایجاد کرده و آنها را از مسیر خود بازگرداند.

وی افزود: در همین سه سال اخیر دشمن اعلام کرد به ایران فشار حداکثری وارد می کند و در عمل هم این کار را انجام داد، اما عده ای در داخل کشور گفتند ببینید چه مشکلایت پیش آمده دیگر بس است و برویم با ترامپ گفت و گو کنیم همان ترامپی که از برجام خارج شد. برجام سند طلبکاری ملت ایران است و نشان داد که آمریکا پایبند آن نبود، اما عده ای فشار آوردند که با همین ترامپ مذاکره کنند. در واقع اگر تحلیل  درست نداشته باشیم، کسانی با ظاهر خیر خواهی تحلیل غلط القاء می کنند و اگر درک درستی از توانمندی های کشور نداشته باشیم زمان از دست می رود و دشمن به هدفش می رسد.

جلیلی خاطرنشان کرد: یک مقام اروپایی به من گفت که اگر فشاری که به ایران آمد به کشور ما وارد می شد، نمی توانستیم ۶ ماه مقاومت کنیم، اما امروز مقامات رسما اعلام می کنند فشار حداکثری شکست خورده است . آنها اعتراف می کنند آمریکا منزوی شده و دستانش خالی است. عنوان این برنامه یعنی پشت خیمه دشمن نشان از فهم درست دانشجو است که در واقع مستندی بر مبنای اظهارات رسمی مقامات آمریکا است که ایران عقب نشینی نکرده است. البته دشمن هر زمانی که از زور ناامید می شود به تزویر روی می آورد و هر زمان که پشت خیمه دشمن می رسید، او قرآن بالا می آورد. این صحنه را باید درک کرد. دشمنی که امروز به شکست اعتراف می کند، چاره را درتزویر می بیند. بنابراین نباید اجازه داد دشمن باتزویر و ابزار رسانه تزویر خود را دنبال کند. تدبیر ما در برابر تزویر دشمن بسیار اهمیت دارد. امروز پیروزی ملت ما در برابر آمریکا باید درست معرفی شود و اجازه نداد عده ای آن را کوچک جلوه دهند.

وی درباره ی برخی از اخبار نسبت به نامه  منتسب به او در نقد مذاکرات برجام گفت: می گویند فلانی صد صفحه یا ۲۰۰ صفحه نامه نوشته است، اما چرا چنین فضایی اکنون طراحی می شود ؟ من که قبلا گفته ام برجام سند طلبکاری ملت است و در دانشگاه باید برجام خوانی راه بیافتد. اما مگر صحنه ما این مسائل است.

جلیلی در پایان گفت: من همیشه مکاتباتی داشتم و وظیفه خود می دانم نظراتم را بیان کنم دولت قبل در پایان دوره خود گزارشی درباره ی برجام داد من آن را بررسی کردم و مواردی که با واقعیت مطابقت نداشت بیان کردم. این نامه مربوط به ۶ ماه پیش و در نقد گزارش دولت قبلی در زمینه دستاوردهای برجام بود.البته این مسائل ارزش پرداختن ندارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->