اعلام نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ به تعویق افتاد | زمان جدید انتشار نتایج اقداماتی برای کاهش آمار طلاق در مجتمع قضایی شهید مطهری مشهد | میانجیگری برای حفظ خانواده معجزه هنردرمانی در مراکز توانبخشی | ۱۰۶۱ «خانه هنر» در مراکز بهزیستی کشور برگزار می‌شود آغاز تورهای گردشگری در تربت‌حیدریه با آغاز فصل برداشت زعفران سرنوشت توله خرس گمشده پارک پردیسان در هاله‌ای از ابهام قامتی: مشکلات اقتصادی خراسان رضوی با راهکارهای تسهیلگرانه برطرف می‌شود درمان آب مروارید در مشهد، هم‌سطح کشور‌های پیشرفته پرونده «شهید سلامت» دکتر رهام مهدوی‌نیا در مشهد پس از پیگیری‌های مداوم تأیید شد ۳ رکن اساسی سلامت کودکان را بشناسید ۴ دلیل شیوع سرطان در استان‌های شمالی | مراقب ماهی شور باشید پرداخت معوقات حقوق فروردین‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از دوشنبه (۲۱ مهرماه ۱۴۰۴) داغی و سوزش کف پا نشانه چیست؟ راهکاری برای رفع گرفتگی بینی | خلط پشت حلق را چگونه درمان کنیم؟ آیا قطره‌های چشمی جایگزین عینک مطالعه می‌شوند؟ ارائه روزانه ۷۰ هزار خدمت در درمانگاه‌های خصوصی مشهد | ۷ هزار پزشک و پرستار در مراکز درمانی خصوصی مشغول به کار هستند درمانگاه‌های مشهد گرفتار مشکلات مالی هستند| زنجیره ورشکستگی مراکز درمانی باید قطع شود علت آتش‌سوزی امشب و مشاهده دود در شرق تهران(خیابان دماوند) چه بود؟ (۱۸ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی ۲۴ درمانگاه خصوصی مشهد در ۵ سال اخیر | بدقولی بیمه‌ها، بلای جان مراکز درمان سرپایی + فیلم دستگیری عامل اسیدپاشی به رئیس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مرگ و میر در واکسن نزده‌ها ۵۰ برابر بیشتر است

  • کد خبر: ۹۸۶۸۳
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۴
مرگ و میر در واکسن نزده‌ها ۵۰ برابر بیشتر است
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: براساس بررسی که صورت گرفته میزان مرگ براثر کرونا در جمعیت واکسن نزده‌ها تقریبا ۵۰ برابر بیشتر از جمعیتی بوده که واکسن کرونا تزریق کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر ابراهیم شکیبا با اشاره به تاثیر چشمگیر تزریق واکسن در کاهش مرگ و میر ناشی از کرونا، اظهار کرد: براساس نتایج بررسی که در استان انجام دادیم، میزان مرگ بر اثر کرونا در هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت واکسن نزده ۵۷۱ نفر و در هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت واکسن زده ۱۰ نفر بوده است.

وی با اشاره به تاثیر بسیار چشمگیر تزریق واکسن کرونا در کاهش آمار فوت شدگان ناشی از کرونا بر اساس نتایج این بررسی، از همه مردم خواست برای تزریق واکسن کرونا و تکمیل هر سه دوز - براساس دستورالعمل های موجود- اقدام کنند.

رییس مرکز بهداشت کرمانشاه به آمار واکسیناسیون کرونا در استان هم اشاره کرد و گفت: تاکنون ۹۰.۵ درصد جمعیت هدف استان دز اول، ۸۰.۶ درصد دز دوم و ۳۳ درصد نیز دز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند.

وی با بیان اینکه انتظار داریم افرادی که نوبت تزریق دز سوم واکسن آنها رسیده زودتر به پایگاه ها و مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند، گفت: واکسن به میزان کافی در استان موجود است و کمبودی از این حیث نداریم و همه پایگاه های واکسیناسیون سطح استان نیز فعالند.

شکیبا به سرایت پذیری بالای سویه امیکرون کرونا هم اشاره کرد و افزود: اگر رعایت نکنیم، امیکرون همه گروه های سنی از اطفال گرفته تا سالمندان را درگیر خواهد کرد.

وی اظهار کرد: دو راه برای مقابله با این سویه وجود دارد که یکی انجام واکسیناسیون و تکمیل مراحل آن و دیگری رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و خصوصا استفاده از ماسک و پرهیز از حضور در اماکن شلوغ است.

آغاز واکسیناسیون کودکان ۵ ساله و بالاتر

وی در ادامه به آغاز واکسیناسیون کودکان پنج ساله و بالاتر اشاره کرد و گفت: واکسیناسیون کودکان پنج سال و بالاتر همزمان با سراسر کشور در استان نیز شروع شده است.

شکیبا جمعیت هدف این گروه سنی(پنج سال و بالاتر) در استان را ۱۵۳ هزار نفر اعلام کرد و گفت: درخواست ما از والدین این است که جهت تزریق واکسن کودکان پنج سال به بالای خود در اسرع وقت به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: واکسن‌های مورد تایید که برای این گروه سنی در نظر گرفته شده شامل سینوفارم و پاستوکووک می باشد، که در استان موجود است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->