واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فوت کودک یک ماهه بر اثر ابتلا به اومیکرون

  • کد خبر: ۹۹۰۰۰
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۲
فوت کودک یک ماهه بر اثر ابتلا به اومیکرون
روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان خبر فوت کودک یک ماه بر اثر ابتلا به اومیکرون را به طور رسمی اعلام کرد. این در حالی است که تا چندی پیش شایعاتی مبنی بر خطر کمتر کرونا اومیکرون برای کودکان وجود داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، سویه جدید کرونا در استان فارس، جان نوزادی یک ماهه را گرفت و این نوزاد عصر شنبه در بیمارستان امام رضا (ع) شهر لار فوت کرد.

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان شامگاه شنبه ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۰ اعلام کرد: یک فوتی کرونایی که نوازدی یک ماهه است به جمع فوتی های ناشی از این ویروس در لار به ثبت رسید.

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان همچنین گزارش کرد که این نوزاد اهل شهر قدیم لار بود که عصر امروز شنبه در بخش کرونایی بیمارستان امام رضا (ع) این شهر فوت کرد.

 با مرگ این نوزاد یک ماهه شمار جانباختگان ناشی از کرونا در شهرستان های لارستان، خنج و اوز در جنوب فارس ( زیرمجموعه دانشکده علوم پزشکی لارستان) هم اینک به ۳۷۰ نفر رسیده است.

 دانشکده علوم پزشکی لارستان همچنین اعلام کرد که هم اینک ۳۲ بیمار در بخش های کرونایی در سه شهرستان لارستان، خنج و اوز بستری هستند و حال چهار تن از انان نیز وخیم گزارش شده است.

همچنین بهزاد رضایی رییس دانشکده علوم پزشکی لارستان وضعیت مبتلایان به ویژه به سویه جدید اُمیکرون در منطقه را بسیار نگران کننده دانست و گفت: تعداد کل بیماران بستری در همین هفته جاری و در پیک ششم کرونایی ۴۱ درصد افزایش داشته است.

 وی تصریح کر: ۳۲ درصد از این جامعه آماری، مراحل واکسیناسیون خود را انجام داده اند و همچنین افزایش ۱۲۷ درصدی استفاده از داروهای بیماران کرونایی در منطقه هم نگران کننده است.

دانشکده علوم پزشکی لارستان همچنین اعلام کرده که بانوان خانه دار در بین مشاغل و همچنین بانک ها هم در بین ادارت بیشترین درصد ابتلا را به خود اختصاص داده اند.

از جمعه تا شنبه ۲۳ بهمن  ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۸ هزار و ۵۹۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۷۸ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۷۸۰ هزار و ۴۵۳ نفر رسید.

در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۳ هزار و ۵۷۰ نفر رسید.

تا کنون ۶ میلیون ۲۸۱ هزار و ۲۷۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. سه هزار و ۳۴۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->