گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد
سرخط خبرها

طرح انضباط بخشی تردد موتورسیکلت سواران در ۱۰۰ نقطه تهران اجرا می‌شود

  • کد خبر: ۹۹۴۹۶
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۹
طرح انضباط بخشی تردد موتورسیکلت سواران در ۱۰۰ نقطه تهران اجرا می‌شود
فرمانده انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد: طرح ساماندهی و انضباط بخشی موتورسیکلت سواران در ۱۰۰ نقطه تهران اجرا می‌شود. بیش از ۴۶ درصد کشته شدگان تصادفات رانندگی و همچنین بیش از ۵٠ درصد مجروحان این حوادث مربوط به موتورسیکلت سواران است.

به گزارش شهرآرانیوز، فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: طرح ساماندهی و انضباط بخشی موتورسیکلت سواران در ۱۰۰ نقطه تهران اجرا می‌شود.

سردار حسین رحیمی در جمع مسئولان پلیس راهور فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از شروع طرح ساماندهی تردد موتور سیکلت سواران از روز شنبه ٣٠ بهمن ماه جاری خبر داد و افزود: بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که بیش از ۴۶ درصد کشته شدگان تصادفات رانندگی و همچنین بیش از ۵٠ درصد مجروحان این حوادث مربوط به موتورسیکلت سواران است.

وی ادامه داد: در این مرحله از طرح با ١٠ تخلف عنوان شده از جمله انجام حرکات مخاطره آمیز، مخدوش کردن پلاک، حمل بار‌های نامتعارف، عبور از چراغ قرمز و چند مورد دیگر برخورد خواهد شد.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با تاکید بر اینکه این طرح در پی مطالبه مکرر مسئولان و شهروندان اجرا می‌شود، گفت: متاسفانه در حال حاضر، بسیاری از تخلفات ترافیکی توسط موتورسیکلت سواران رخ می‌هد که به طور حتم اجرای این طرح می‌تواند آثار خوبی در حوزه ترافیکی و حتی برخورد با جرائم در پی داشته باشد.  
رحیمی با بیان اینکه این طرح با همکاری پلیس‌های راهور، پیشگیری، یگان امداد اجرا خواهد شد، افزود: هدف اصلی این طرح رفع دغدغه شهروندان است که به منظور هرچه بهتر برگزار شدن آن جلسات توجیهی متعددی با مسئولان اجرایی برگزار شده است.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه اجرای این طرح بیش از همه به نفع موتورسیکلت سواران است، افزود: بیشترین تلفات جانی و حوادث ترافیکی مربوط به آنان می‌شود.

وی گفت: پلیس خود را در مقابل انضباط شهری، نظم عمومی، جان راکبان موتور سیکلت و عابران مسئول می‌داند و به طور جد به دنبال انضباط بخشی ترافیکی به خصوص در حوزه موتورسیکلت سواران است.
وی افزود: در اجرای این طرح، برخورد مناسب با موتورسیکلت سواران هرچند متخلف باشند مورد تاکید و توصیه است و ساماندهی موتورسیکلت سواران نقش موثری در کاهش جرائم و تخلفات خواهد داشت و امیدواریم که شهروندان در اجرای هرچه بهتر این طرح پلیس را همراهی کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->