آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند
سرخط خبرها

از میز معروف و پرحاشیه پوتین چه می دانید؟ + جزئیات

  • کد خبر: ۹۹۵۶۵
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۹
از میز معروف و پرحاشیه پوتین چه می دانید؟ + جزئیات
میز معروف و پرحاشیه ولادیمیر پوتین که برخی از رهبران جهان را در پشت خود نشانده سازنده‌ای ایتالیایی دارد. ریناتو پولونا مدیرعامل شرکت مبلمان سازی اوک OAK ایتالیا سازنده آن است.

به گزارش شهرآرانیوز، میز معروف و پرحاشیه ولادیمیر پوتین که برخی از رهبران جهان را در پشت خود نشانده سازنده‌ای ایتالیایی دارد. ریناتو پولونا مدیرعامل شرکت مبلمان سازی اوک OAK ایتالیا سازنده آن است.

این میز سال ۱۹۹۵ به کرملین تحویل داده شده و تنها قسمتی از سفارش ۲۰ میلیون یورویی آنها بوده است. این شرکت فضای داخلی یکی از ساختمان‌های کرملین را طی سال‌های ۱۹۹۵ تا ۱۹۹۷ میلادی که به مساحت ۷ هزار متر مربع بوده نیز طراحی و بازسازی کرده است.

این میزمنحصر بفرد حدود شش متر طول و دو و نیم متر عرض دارد وجنسش از چوپ راش درختان کوه‌های آلپ است و به نرخ امروز معادل ۱۰۰ هزار یورو ارزش دارد.

ریناتو پولونا می گوید: «میزمکانی‌است که در پشت آن غذا می‌خوریم، بازی می‌کنیم، سرگرم می‌شویم. همچنین جایی ‌است که برای جنگ تصمیم می‌گیریم یا آتش‌بس امضا می‌کنیم. امیدوارم این میز، خوش شانسی به‌همراه بیاورد و منجر به جنگ نشود.»

 

طراحی و کیفیت صنایع دستی ایتالیایی دراکثر جاها بسیار محبوب است. موفقیت میز بیضی شکل که تصویر آن در فضای مجازی منتشر شده است، به او ایده هایی داده است: «با این همه سروصدایی که این میز به پا کرده، فکر خوبی است که تولیدش را از سر بگیریم.»

میز شش متری لاکی سفید که با ورق‌های طلا تزیین شده، اخیرا دست‌مایه شوخی و طنز کاربران شبکه‌های اجتماعی نیز شده است.

از میز پینگ پنگ و پیست اسکی رو یخ گرفته تا الاکلنگ و میز آخرین شام داوینچی. بتازگی ولادیمیر پوتین برای گفتگو با رهبران دو کشور مهم اروپایی یعنی امانوئل ماکرون و اولاف شولتش از این میز استفاده کرده بود.

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران هم در جریان سفر اخیر خود به مسکو موفق نشد به مرد شماره یک کرملین از این فاصله نزدیکتر شود.

از دیگر مشتریان این شرکت شیوخ عرب و خانواده های سلطنتی کشورهای خاورمیانه هستند. دیکتاتورهای سابق مانند معمر قذافی لیبیایی یا صدام حسین عراقی نیز قبلا به این شرکت مبلمان‌سازی سفارش‌هایی داده بودند.

منبع: برترین ها

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->