جلوه گری ۱۲۶ المان ویژه در مسیر نوبهار مشهد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) افتتاح پروژه بازگشایی معبر و امتداد بولوار دکترحسابی به همراه پنج پروژه عمرانی منطقه ۱۰ مشهد گلایه شهروندان شهرک قدس مشهد از کمبود امکانات و وعده‌های عمل نشده | چراغچی ۲۷ مشکل گشا می‌خواهد! روشنایی تقاطع‌های مهم مشهد با انرژی خورشیدی بودجه ۱۴۰۴ گامی نو در مسیر توسعه متوازن مشهد باران هم حریف آلودگی هوای کلانشهر مشهد نشد | ثبت یک روز ناسالم دیگر (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) بازگشایی بولوار رضویه؛ رونق صنایع محور غرب مشهد ویدئو| آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع) در مشهد برپایی ۱۲۶۶ میز افطاری ساده در مشهد با پویش بفرمایید افطار رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مشکلات معیشتی و اقتصادی، عاملی برای توسعه حاشیه شهرهاست رئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر مشهد: لایحه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری در جلسات کمیسیون تلفیق، بررسی نهایی می‌شود سلیمی: زن در ترکمنستان نگهبان میراث ملی است + فیلم افزایش بیش از ۳۰۰ چشمه سرویس بهداشتی در مشهد، برای خدمت‌رسانی بهتر به زائران نوروز ۱۴۰۴ توزیع بیش از ۱۵۰۰ تن اقلام ضروری توسط جهاد کشاورزی در مشهد درباره روحانی «نبی‌بخش» که به عشق امام رضا (ع) از هند به مشهد آمد | ساکن ابدی تکیه کرمانی‌ها نگاه ویژه شورای شهر مشهد به ساخت زمین‌های ورزشی در حاشیه شهر راه‌اندازی بانک چشم در سازمان فردوس‌های شهرداری مشهد از زباله‌گردی تا کمبود ایستگاه‌های پسماند مشهد | پاسخ‌گویی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در مرکز ۱۳۷ شهرداری مشهد ثبت هوای سالم در کلانشهر مشهد در پی بارش باران (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) اجرای کامل طرح اگو مشهد در ۳ سال آینده استقبال از بهار مشهد با بیش از ۶۰۰ المان تلفیقی
سرخط خبرها
استاندار خراسان رضوی:

انتخابات با حضور پرشور مردم در حال انجام است

  • کد خبر: ۱۸۴۰۶
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۶
انتخابات با حضور پرشور مردم در حال انجام است
استاندار خراسان رضوی در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه مشهد گفت: انتخابات در این استان در کمال آرامش و امنیت با حضور پرشور مردم در حال انجام است و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رزم حسینی  افزود: انتخابات هم اکنون در چهار هزار و ۲۳ شعبه اخذ رای با آرامش و امنیت در حال انجام است و تا این لحظه مشارکت مردم در همه مناطق استان بسیار خوب بوده و انتظار می‌رود از بعدازظهر امروز میزان مشارکت بسیار بیشتر شود.

وی ادامه داد: در نظام مردم سالار دینی جمهوری اسلامی همه ارکان نظام چه مستقیم و چه غیر مستقیم با رای مردم انتخاب می‌شوند و نقش مردم در انتخاب نمایندگان مجلس شورای اسلامی بسیار با اهمیت است، زیرا نمایندگان مجلس در قانون اساسی از جایگاه ویژه برخوردار بوده و اختیارات فراوان برای تعیین سرنوشت کشور دارند.

وی گفت: وضع قوانین و مقررات کشور، رای اعتماد به کابینه دولت، حق سوال و استیضاح، تعیین سیاست‌های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی از اختیارات و وظایف قانونی مجلس شورای اسلامی است و ما باید بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب افراد انقلابی، مومن، کارآمد و اصلح انتخاب کنیم تا بتوانند با دلسوزی و احساس مسوولیت برای آینده بهتر ایران اسلامی برنامه ریزی کنند.

رزم حسینی افزود: از همه مردم استان ولایتمدار خراسان رضوی می‌خواهیم از حقوقی که قانون اساسی برای مشارکت آن‌ها در انتخابات تعیین کرده استفاده کنند، هم اکنون به ازای هر کرسی نمایندگی استان ۲۷ نامزد وجود دارد و شرایط به گونه‌ای است که مردم می‌توانند بهترین گزینه‌ها را انتخاب کنند.

وی ادامه داد: گرچه تحریم‌های ظالمانه آمریکا مشکلات اقتصادی فراوانی را باعث شده است، اما بسیاری از این مشکلات با برخورداری از یک مجلس قوی و کار آمد قابل حل است، افرادی را به مجلس بفرستیم، که مانند شهید سلیمانی، به دور از غرور و خود ستایی فقط در راه رضای خدا برای اهداف انقلاب و آرمان‌های انقلاب تلاش نمایند و لازمه پیاده شدن اهداف بیانیه گام دوم نیز عمل کردن به منش و رفتار مکتب شهید سلیمانی است.

وی گفت: باید نمایندگانی به مجلس بفرستیم که قوانین مزاحم تولید و پیشرفت و توسعه را حذف کنند و به جای آن‌ها قوانین کارآمد و ساده وضع کنند، باید با هوشیاری کامل افرادی را انتخاب کنیم که از توان علمی حل مشکلات اقتصادی کشور برخوردار باشند.

استاندار خراسان رضوی از اقشار مختلف مردم خواست در ساعات پیش رو در انتخابات شرکت کرده و آن را به ساعات پایانی رای گیری موکول نکنند.

وی همچنین با اشاره به اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی، فرهنگی در استان افزود: با همدلی و همکاری همه مسوولان استان اتفاقات بسیار خوبی در راستای ایجاد اشتغال، افزایش مشارکت‌های اجتماعی و کاهش فقر در استان در حال رخ دادن است و خراسان رضوی با ۶،۳ درصد دارای کمترین نرخ بیکاری بین سایر استان‌هاست و نرخ مشارکت اقتصادی استان نیز نسبت به گذشته هشت درصد افزایش یافته است.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->