جدایی مدافع استقلال از جمع آبی‌ها + عکس ثبت‌نام دور جدید عمره از امروز (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش هزینه سفر عمره به میزان ۵۰ درصد رشد ۶۲ درصدی اعتبارات استانی عشایر خراسان رضوی | گامی بلند در توسعه زیرساخت‌ها آغاز اجرای ۱۶ پروژه عدالت آموزشی در بردسکن با حمایت شورای اسلامی خراسان رضوی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: چهره شهر مشهد با نهضت آسفالت تغییر خواهد کرد پژمان‌فر: مشهد نیازمند اضافه‌شدن بیش از ۲ هزار اتوبوس به ناوگان حمل‌ونقل عمومی است قطعی‌های برق و کمبود آب، تولید کشاورزی شمال خراسان را یک‌سوم کاهش داده است حاجی‌بگلو: مشهد در حوزه آسفالت پیشتاز است افتتاح ایستگاه بسیج خط ۳ مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ ورود ۴۹ دستگاه ون جدید به سیستم حمل‌ونقل مشهد شهردار مشهد مقدس: نهضت ۵ میلیون مترمربع آسفالت در مشهد کلید خورد | رضایتمندی مردم اولویت کار ما است + فیلم پلیس راهور: ارائه گواهی سلامت روان برای دریافت گواهینامه الزامی نیست هوای کلانشهر مشهد امروز قابل قبول است (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) آغاز خدمت‌رسانی پاکبانان مشهدی به زائران اربعین از فردا در نجف +عکس برگزاری مسابقات لیگ استانی دوچرخه‌سواری در بوستان کرامت مشهد خبرهای خوب شهردار مشهد برای مردم: رونمایی از ۸ دستگاه اتوبوس جدید و نوسازی و بهره‌برداری از ۴۹ دستگاه تاکسی ون ایجاد شرایط ویژه در تامین مالی پروژه های شهری مشهد مقدس پکن: واشنگتن پشت ۶۰۰ حمله سایبری | آمریکا بزرگترین تهدید سایبری علیه کشور ماست یک نماینده مجلس: مهاجران افغانستانی به زودی با قطار به کشورشان بازمی‌گردند ۲۹ میلیون مترمکعب، نیاز آبی سالیانه فضای سبز مشهد | ۳۰ درصد آب بوستان‌ها از پساب تأمین می‌شود فیروزه‌پوشان رضوی در پناه گنبد‌های زرد کاظمین+ عکس
سرخط خبرها

پلمب واحد‌های بدون کدرهگیری وزارت بهداشت /پاساژ‌ها همچنان تعطیل/مغازه‌ها خالی از مشتری/ پلمب ۱۰۰ مغازه در مشهد

  • کد خبر: ۲۴۰۱۰
  • ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۱
پلمب واحد‌های بدون کدرهگیری وزارت بهداشت /پاساژ‌ها همچنان تعطیل/مغازه‌ها خالی از مشتری/ پلمب ۱۰۰ مغازه در مشهد
مدیر نظارت و بازرسی اصناف خراسان‌رضوی از پایان فرصت یک‌هفته‌ای ثبت‌‎نام در سامانه وزارت بهداشت تا روز جمعه خبر داد.

سعیده ساجدی‌نیا- امیر دلداری در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: آن‌دسته از کسانی که هنوز کدرهگیری و تأییدیه برای فعالیت و بازگشایی واحدهای صنفی خود نگرفته‌اند، تنها دو روز دیگر امکان مراجعه و ثبت‌نام در سامانه تعریف شده را دارند.

وی با تاکید به اینکه از روز شنبه 30‌ فروردین و همزمان با پایان مهلت اخذ کدرهگیری و تعهد الکترونیک، بازرسی‌ها آغاز شده است بیان‌کرد: چنانچه مغازه‌ای، این تأییدیه را در محل کسب خود نصب نکرده باشد، ابتدا اخطار گرفته و بعد از 72 ساعت پلمب می‌شود. ضمن این که از 23 فروردین تاکنون ۱۰۰ واحد صنفی غیرضرور که فعالیت داشتند نیز پلمب شدند.

این مسئول اتاق اصناف در حالی از همراهی واحدهای صنفی برای رعایت فاصله‌گذاری هوشمند تقدیر کرد که روز سه‌شنبه 27 فروردین، نامه سه تشکل تولیدی خطاب به وزیر بهداشت مبنی بر غیرمنطقی و غیرقانونی بودن «اخذ تعهد» روی خروجی رسانه‌های کشور قرار گرفت.

در این نامه که از سوی سه تشکل تولیدی صنعت، نساجی و پوشاک تهیه شده، آمده است: «در پی الزام واحدهای صنعتی، صنفی و توزیعی به سپردن تعهد برای شروع فعالیت‌ها، تمام واحدها خود را ملزم می‌دانند تا با اجرای پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی از شیوع کرونا ویروس جلوگیری و محیط مناسبی را برای کار ایجاد کنند؛ مشروط بر اینکه دستگاه‌های ذی‌ربط نیز متعهد شوند مواد بهداشتی، ضدعفونی‌کننده و تجهیزات لازم را در اختیار واحدها قرار دهند و همچنین در بند آخر فرم ثبت‌نام وزارت بهداشت بندی با این مضمون ذکر شده است که مدیر واحد ضمن تعهد به رعایت تمامی راهنماهای بهداشتی عواقب عدم اجرای آن بر سلامت خود، کارکنان و مشتریان را بپذیرد.از آنجا که امکان مبتلا شدن هر شخص خارج از محیط‌های صنعتی _ صنفی و توزیعی بسیار بالا است و اپیدمی در جامعه است و دوره پنهانی مبتلایان نیز طولانی و نحوه ابتلا نامشخص است، بنابراین تعهد به پذیرش عواقب از سوی کارفرمایان غیرمنطقی و غیرقانونی است و در این تعهد محدوده قانونی مسئولیت‌ها و بار حقوقی و جزایی آن و اثراتش بر کارفرمایان نامشخص است که باید هرچه سریع‌تر از سوی مراجع ذی‌صلاح روشن شود. با توجه به موارد ذکر شده کارفرمایان اعلام می‌کنند که هیچ‌گونه تعهدی را در این زمینه و این شرایط نمی‌پذیرند؛ ولی متعهد به اجرای پروتکل‌های بهداشتی اعلام شده در صورت فراهم آوردن امکانات همان‌طور که ذکر شد، هستند.»

 

پیش از این، علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزیر بهداشت اعلام کرده بود: همه اصنافی که در گام دوم طرح فاصله گذاری اجتماعی قرار است از ۲۳ فروردین کار خود را شروع کنند باید در سامانه‌ای که وزارت بهداشت اعلام می‌کند، ثبت‌نام و تعهدنامه الکترونیک را امضا کنند و تعهد بدهند که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند. بعد از آن ۷۲۰۰ بازرس بهداشتی بر این صنوف نظارت می‌کنند و طرح تشدید نظارت اجرا می‌شود و مردم هم می‌توانند از طریق سامانه ۱۹۰ موارد تخلف را گزارش کنند.

 

هیچ پاساژ فعال به طور رسمی نداریم

مدیر نظارت و بازرسی اصناف خراسان‌رضوی همچنین درباره شایعه بازگشایی برخی پاساژها در مشهد با تأکید بر این که هیچ پاساژ فعالی به طور رسمی نداریم، گفت: نمی‌توانیم هر نوع فعالیت اقتصادی را متوقف کنیم و بگوییم حتی فروش غیرحضوری هم نداشته باشید و باید این فرهنگ جا بیفتد! به همین دلیل برخی مراکز تجاری و پاساژها، ساعتی را در طول روز به کسبه اعلام می‌کنند که اگر کالایی را برای فروش آنلاین نیاز دارند از محل مغازه بردارند و تحویل مشتری بدهند، تنها در همان زمان تعیین شده مراجعه کنند تا مشکلی از نظر تأمین امنیت رخ ندهد. با توجه به این که بیشتر کاسب‌ها مجبورند در همان زمان در محل پاساژ حاضر شوند، همین مسئله موجب شده برخی به اشتباه تصور بازگشایی و فعالیت روتین این مراکز را داشته باشند، در حالی که این افراد حتی از درهای پشتی وارد می‌شوند.

بازگشایی مغازه‌ها نقشی در افزایش تردد مردم نداشته‌

دلداری با بیان این که «کسبه بیشترین همراهی را برای رعایت پروتکل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا داشته‌اند و در عین حال بیشترین ضرر مالی را متحمل شده‌اند»، اظهارکرد: روزانه 15 تیم بازرسی در شهر، وضعیت فاصله‌گذاری هوشمند و نحوه فعالیت واحدهای صنفی را رصد می‌کند و به جرئت می‌توان گفت که بیشتر واحدهای صنفی خالی از تردد است و شلوغی شهر و ازدحام جمعیتی که پس از قرنطینه به یک‌باره وارد خیابان‌ها شده‌اند، ارتباطی با باز شدن مغازه‌ها ندارد!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->