مجموعه‌های مردمی در تدارک پذیرایی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۴ مشهد + فیلم عکس‌هایی از تمرین ارکستر سمفونیک تهران رونمایی از کتاب «در سایه‌سار خورشید» با موضوع فرهنگ میزبانی توسط شهرداری مشهد پیش‌بینی ۲۵۰ دستگاه اتوبوس در مشهد برای تقویت مسیر‌های عبوری و منتهی به حرم مطهر در روز‌های پایانی صفر خراسان رضوی، قطب صنایع دستی کشور؛ ۲۳ هزار هنرمند و ۷۰۰ فروشگاه فعال ابراز نگرانی معاون استاندار خراسان‌رضوی از شدت آلودگی هوای مشهد تجهیز ۸۰ چراغ راهنمایی در مشهد به برق اضطراری شهردار منطقه ۳ مشهد مطرح کرد: خدمت‌رسانی شبانه‌روزی به زائران با ۴۰ پاکبان و تجهیزات کامل در دهه آخر ماه صفر استقرار جایگاه‌های ویژه عرضه کالا و نان در مشهد برای خدمت‌رسانی به زائران در دهه آخر ماه صفر خدمات ویژه اتوبوسرانی مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قائم‌مقام ستاد دهه پایانی صفر شهرداری مشهد: مدیریت شهری ۲۴ساعته برای خدمت به زائران تلاش می‌کند | پیش‌بینی ۵۱ مرکز اسکان موقت و اضطراری در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم شهرداری منطقه ثامن مشهد آماده میزبانی از زائران دهه آخر صفر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما از سه‌شنبه خدمت‌رسانی شهرداری مشهدمقدس به زائران اربعین و آماده‌باش کامل برای دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ مسدودی سه‌روزه جاده قدیم مشهد از ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی برای خدمت‌رسانی در دهه پایانی ماه صفر| خدمت‌رسانی صلواتی تعدادی از ناوگان در شب شهادت امام رضا(ع) در معابر منتهی به حرم بهره‌برداری از ۵ پارکینگ موقت در هسته مرکزی مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ کیفیت هوای کلانشهر مشهد قابل‌قبول شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش ۱۰۰ درصدی ۵۸۰۰ نیروی کارگری به منظور انجام رفت‌وروب معابر در دهه پایانی صفر | استقرار ۶ کانکس ارزاق عمومی و ۸ کانکس نانوایی پیش‌بینی هواشناسی مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ و سالروز شهادت امام‌رضا(ع) | گرما طاقت‌فرسا نخواهد بود
سرخط خبرها

در هیاهوی شهر

  • کد خبر: ۱۰۰۹۳۸
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۰
در هیاهوی شهر
مهدی یاراحمدی خراسانی - مدرس دانشگاه

روز‌های سال ۱۴۰۰ به سرعت برق و باد سپری شد و اکنون در روز‌های پایانی سال، مردم چشم به راه بهار هستند. دو سال اخیر به دلیل پیوند نامبارک همه گیری منحوس کرونا، تحریم ناجوانمردانه و تورم افسارگسیخته، مردم روز‌های بسیار سختی را پشت سر گذاشتند و اکنون امیدوارند با رسیدن سال جدید، بعد از چندین ماه تحمل داغ عزیزان، بیماری و گرفتاری‌های شدید معیشتی، شاهد اتفاقات بهتری باشند.

این روز‌ها و در آخرین ماه سال، هیاهوی عجیبی در شهر ایجاد شده است. آرام آرام سرعت فعالیت‌های مردم بیشتر می‌شود و نیمه ماه که فرامی رسد، گویی زندگی روی دور تند می‌افتد.

خرید‌های نوروزی، خانه تکانی، بستن حساب‌های سال و ده‌ها فعالیت و برنامه ویژه از این جنس، سبب می‌شود جنب وجوش شهروندان به شدت افزایش یابد. در این راستا و در بینابین این هیجانات، نکته مهمی که باید بدان توجه کرد، حس نوع دوستی، مردم داری و کمک به همنوع است.

مواسات، اصطلاحی ناظر به سبک زندگی اسلامی و از مهم‌ترین وظایف اخلاقی و عاطفی انسان و به معنای همراهی و کمک کردن به برادر مومن در همه امور است. شاید همسایه، دوست، آشنا، خویش یا هر شهروند دیگری از جامعه ما مشکلی در زندگی یا معیشت خود داشته باشد و ما از آن غفلت کرده یا حتی از آن بی خبر باشیم.

متاسفانه زندگی ماشینی امروز به گونه‌ای است که در بسیاری مواقع حتی همسایگان از حال یکدیگر خبر ندارند و افراد درجه یک خانواده دیر به دیر فرصت سر زدن به هم را پیدا می‌کنند. این پدیده با روح مسلمانی منافات دارد و در آموزه‌های دینی ما همواره بر رسیدگی به حال همنوع به خصوص خانواده و نزدیکان، تاکید شده است.

باور کنید اگر هر فرد یا خانواده به سهم خود و در اندازه توانایی هایش به حال دیگران، فکر و برای کمک به مردم تلاش کند، هیچ نیازمندی باقی نمی‌ماند.

به یاد آوریم که با شیوع کرونا، بسیاری از مردم کسب وکار خود را از دست داده اند یا رکود درآمدی وحشتناکی را تجربه می‌کنند؛ اتفاق تلخی که بدون همیاری و همدلی، عبور از آن بسیار سخت است و شاید غیرممکن باشد. خانواده‌هایی که در جریان این بیماری سرپرست خود را از دست داده و با مشکلات معیشتی فراوان مواجه شده اند، کم نیستند که همه وظیفه داریم دربرابر آن‌ها حساس و مسئولیت پذیر باشیم.

مردمان یک شهر دربرابر همسایگان، نزدیکان و عزیزان خود تکالیفی دارند که باید از آن آگاه و به آن متعهد باشند؛ به خصوص وقتی در شهری زندگی می‌کنند که امام رئوف (ع)، صاحب اصلی آن است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->