آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز» گلایه برخی ساکنان خیابان قرنی  ۴۱  مشهد از وضعیت نامناسب پارک زیتون تعیین تکلیف ۵۶۰ هکتار از  اراضی بزرگ‌مقیاس مشهد کشف ۱۷ میلیارد ریال شمش و طلای قاچاق در فرودگاه مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز احداث مرکز «حمایت و آموزش مادر، کودک و زنان آسیب دیده» در روز ولادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع)

  • کد خبر: ۱۰۱۱۱۲
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۱
آغاز احداث مرکز «حمایت و آموزش مادر، کودک و زنان آسیب دیده» در روز ولادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع)
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی مشهد گفت: مرکز حمایت، پیشگیری و آموزش مادر، کودک و زنان آسیب دیده و در معرض آسیب اجتماعی در منطقه شهید مفتح جانمایی شده و مراسم رونمایی از ماکت و کلنگ زنی آن با همکاری شهرداری مشهد صورت می‌پذیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه سلیمی در گفت‌و‌گویی اظهار کرد: همزمان با میلاد با سعادت سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، مراسم کلنگ زنی مرکز حمایت، پیشگیری و آموزش مادر، کودک و زنان آسیب دیده و در معرض آسیب اجتماعی برگزار می‌گردد.

وی افزود: این مرکز با هدف حمایت و توانمندسازی بانوان، توسط خیرین شهریار ساخته می‌شود؛ حضور خیرین و افراد دغدغه‌مند که توان خویش را در جهت بهبود زیست پذیری جامعه به خصوص بانوان در معرض آسیب در بستر سخت اجتماع قرار دادند، نمایشی از یکپارچگی روح انسانیت در جامعه است.

رییس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی مشهد اذعان کرد: پروژه مادر و کودک دارای فضا‌های متنوع مورد نیاز برای زنان و مادران بوده، از این رو قادر است بخشی از آسیب‌های در معرض رخداد برای اقشار آسیب‌پذیر را کاهش داده و به ارتقای شهری منجر شود.

سلیمی اضافه کرد: مرکز حمایت، پیشگیری و آموزش مادر، کودک و زنان آسیب دیده و در معرض آسیب اجتماعی در منطقه شهید مفتح جانمایی شده و مراسم رونمایی از ماکت و کلنگ زنی آن با همکاری شهرداری مشهد صورت می‌پذیرد.

عضو هیئت رییسه شورای اسلامی شهر در پایان گفت: امیدواریم زین پس با مشارکت و نقش آفرینی تمامی دغدغه‌مندان و با تسهیل‌گری دستگاه‌های متولی و سایر دستگاه‌ها، شاهد رقم خوردن چنین رخداد‌هایی در شهر امام مهربانی‌ها باشیم تا شهری شایسته همجواری و همسایگی امام رضا (ع) بسازیم.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی مشهد مقدس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->